• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

ok anladım kuzucum ben tabiiki 60 kilo hamlie kaldım haklısın hayırlısı bu arada sweet maşallah kız manken gibisin

kızlar merhaba bende mart anne adayıyım beni de gören cinsiyetini belli oldumu diye soruyorlar okadar büyüdü karnım göbek gibi değil yani resmen bebek daha 11 hafta olduğumu söyleyince şaşırıyorlar

kuzu maşallah göbeğine belli olmuş artık hamile olduğun :nazar:
eylemsevcan senin de kuzudan hiç farkın yok bence :nazar:
sweet manken gibisin maşallah. zayıfların göbeği daha belirgin oluyormuş :nazar:

kızlar merhaba bende mart anne adayıyım beni de gören cinsiyetini belli oldumu diye soruyorlar okadar büyüdü karnım göbek gibi değil yani resmen bebek daha 11 hafta olduğumu söyleyince şaşırıyorlar

Haftasını söyleme de nazar değmesin. 5-6 aylık deyiver gitsin yerimseniben

Arkadaşlar, 5 hafta 3 günlük hamileyim. Kilom aynı ama sanki göbeğim oluştu ya, çok garip, sizde de var mı bu durum? Neyin nesi acaba?

canim o sislik olabilir. gaz degil sadece sislik. ben 8+6 yim. bir hafta once bende de coktu. cayima biraz seker atmami soyledi doktor. cayi sekerli icemiyorum ama gunluk aldigim seker oranini biraz artirdim ondan mi bilmiyorum sislik kalmadi ben de. :hulya:

maaşallah göbişlere:nazar::nazar::nazar:
bende göbiş olsa koyucamda daha yok hemen kocaman olsun istiyom ama ben zayıfım daha 1 kilo bile almadım ondan mı neden daha göbişim çıkmadı umarım bebişim büyümüştür göbüş çıkmayınca acaba bebişi besleyemedim mi diye endişeleniyorum

grnt048m.jpg

buda benim göbiş

bir önden bir yandanopuyorumnanaktan

kızlar çok tatlı çıkmış göbüşler :lepi:

Back