2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

benimde 18+7 hafta önce 4 kilo aldım.sonra 2 kilo verdim.yani toplamda 2 kilo.doktorum alırsın bebek sağlıklı dedi.bencede önemli olan bebeğin sağlıklı olması.

darkcım aynı durumdayız ben bir kg bile almadım üstelik yarım kg o kadar
göbeğim de cıkmadı buraya baktıkca cok endişe ediyordum herkesin kocaman
bizden sonraki ayların topikleri bile göbekli diye:)
dün doktora anlattım endişelerimi rahatlattı beni kg almaman iyi bişey kötü değil ki
önemli olan bebegin ilerlemesi dedi zamanla cıkacaktır karın yapısıyla alakalıymış
ben cok rahatladım dünden beri takmıyorum artık kafama sen de takma
arap atı gibi sonradan acılacaz biz:)

bende hiç kilo almadım hatta 1 1.5 kilo verdim ama karnım çıktı biraz:)
pantolonlarım sıkıyor hamile pantalonu giymeye başladım bi haftadır

bende herkesi hayal kırıklığına uğratıyorum aaa ben seni göbeği çıkmış bekliyordum diyorlar çıktı ama azcık oda normal göbek gibi hala hamile sanmıyorlar dışardan hiç belli değil

benimde 18+7 hafta önce 4 kilo aldım.sonra 2 kilo verdim.yani toplamda 2 kilo.doktorum alırsın bebek sağlıklı dedi.bencede önemli olan bebeğin sağlıklı olması.

bende hiç kilo almadım hatta 1 1.5 kilo verdim ama karnım çıktı biraz:)
pantolonlarım sıkıyor hamile pantalonu giymeye başladım bi haftadır

bende herkesi hayal kırıklığına uğratıyorum aaa ben seni göbeği çıkmış bekliyordum diyorlar çıktı ama azcık oda normal göbek gibi hala hamile sanmıyorlar dışardan hiç belli değil

Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması hiç takma kafana. Hele ki çevrende ileri geri konuşanlar olacaktır, hiç umursama. a.s
Doktoruna güveniyorsan onu dinle. Herkesin bünyesi bir değil ki.:CüvCüv:

neyse birtek ben değilmişim allahtan bu topik varda birbirimize yardımcı olabliyoruz bu tür konularda yoksa tek kilo almayan benim bende bir sorunmu var diye derde düşecektim kızlar saolun

benimde son dururmum böyle son zamanlarda aynı yerinde sayıyor pek büyümedi.

Eklentiler

• $Görünt053.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görünt062.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 27
bu arada daha hareketlenme falanda başlamadı ilk hamileliğim ama sizce biraz fazla gecikmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…