ben 18 haftalık hamileyim ve şuana kadar sadece 1 kilo aldım kızlar göbeğim falanda yok doktora sordum bebeğin gayet sağlıklı ve kilosuda iyi mrk etme dedi şimdi siizin göbekleri görünce benimki ancak doğum yapacağım zaman o kadar olur herhalde diye düşünüyorum
ben 18 haftalık hamileyim ve şuana kadar sadece 1 kilo aldım kızlar göbeğim falanda yok doktora sordum bebeğin gayet sağlıklı ve kilosuda iyi mrk etme dedi şimdi siizin göbekleri görünce benimki ancak doğum yapacağım zaman o kadar olur herhalde diye düşünüyorum
benimde 18+7 hafta önce 4 kilo aldım.sonra 2 kilo verdim.yani toplamda 2 kilo.doktorum alırsın bebek sağlıklı dedi.bencede önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
darkcım aynı durumdayız ben bir kg bile almadım üstelik yarım kg o kadar
göbeğim de cıkmadı buraya baktıkca cok endişe ediyordum herkesin kocaman
bizden sonraki ayların topikleri bile göbekli diye:)
dün doktora anlattım endişelerimi rahatlattı beni kg almaman iyi bişey kötü değil ki
önemli olan bebegin ilerlemesi dedi zamanla cıkacaktır karın yapısıyla alakalıymış
ben cok rahatladım dünden beri takmıyorum artık kafama sen de takma
arap atı gibi sonradan acılacaz biz:)
bende hiç kilo almadım hatta 1 1.5 kilo verdim ama karnım çıktı biraz:)
pantolonlarım sıkıyor hamile pantalonu giymeye başladım bi haftadır
bende herkesi hayal kırıklığına uğratıyorum aaa ben seni göbeği çıkmış bekliyordum diyorlar çıktı ama azcık oda normal göbek gibi hala hamile sanmıyorlar dışardan hiç belli değil
Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması hiç takma kafana. Hele ki çevrende ileri geri konuşanlar olacaktır, hiç umursama. a.s
Doktoruna güveniyorsan onu dinle. Herkesin bünyesi bir değil ki.:CüvCüv:
popinos baya çıkmış göbiş çok şirin
sağol tatlım yerimsenibenazize çok tatlı maşallah yaaa. çok şeker olmuş göbeğin
azize kilo yok süper olmuş göbişin
20 haftalık göbüşüm
5.ayımda canmm.azizecim göbeğin son olarak ne zaman bu hale geldi?
MaşallahÇok güzel görünüyor.Hamile olduğunu bilmeyende anlar canım
benimde son dururmum böyle son zamanlarda aynı yerinde sayıyor pek büyümedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?