2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

hepinize maşallah kızlar..bende koca göbeklerdenim...2 kg aldım ama göbeğim hemen çıktı...dikkat ettimde kilo alanların çoğu ev hanımıakannehir

Hamile kaldığım kilo 56'ydı, şuan 59'um :kedi:

Canım gayet normal göbeğin ,benimde göbeğim senin gibi eşimle hergün karnım büyüdükçe daha bir mutlu oluyoruzkaydirigubbakcemile3.
Öykümün gün be gün büyüdüğünü düşünüp mutlu oluyorum.Bende 61 kilo ile hamile kalmıştım,bulantılardan sonra 58 e indim şu anda 58,5-59 arası gidip geliyorum.3 kilo 1 beden küçülmemi sağladı.Göbek var ama kalçayı eritmiş olduk şimdilik

selam kızalr bende 2 kg aldım ama göbüşüm baya bi çıktı erkek bebek bekleyenlerin genelde göbekleri çabuk çıkarmış doğru mu acaba bende doğru gibi gözüküyor

Ben hamilelik haftama göre çok kilo aldım sanırım, doğumdan sonra nasıl olurum orası meçhul senağlamaVe bu daha 14+5 haftalık.. Bi bakın şu halime yaa içler acısı resmen kaydirigubbakcemile3

Aynı kendi göbeğimi görür gibi oldum. Ne olacak akşam 9'da eve gel yemek yok. Dışardan söyle. Hazır gıdalarla beslen 3 kilo aldım bende 57 ile hamile kaldım 60 oldum... Ben hiç sağlıklı beslenemiyorum:gitme:

selam kızalr bende 2 kg aldım ama göbüşüm baya bi çıktı erkek bebek bekleyenlerin genelde göbekleri çabuk çıkarmış doğru mu acaba bende doğru gibi gözüküyor

canmm benimde göbek çok çıktı ama kız...resimlere baktımda en büyük göbek sanki bende :kedi:

kızlar bugün göbüşümün çıkacağına dairilk işaretleri aldım sanırım sırt üstü yatınca elimle sert bişeyler hissediyorumsositososito.böyle küçük bir top varmış gibi ama hala bebişimin hareketlerini hissedemedim yakında benimde göbüşüm olunca eklerim buraya inşallah:Saruboceq:

Benim eşim de işten geç geliyor.. Eve gelince de çok yorgun oluyorum tabi yemek yapmaya da üşeniyorum, telefonla sipariş edilen fast-food'lar, hazır yiyecekler.. Aahh annecim ahh yanımda olsan keşke, bir kase sıcak çorbana hasretim.. mafoldumben

buda benim son halim haydi hayırlısı daha tam çıkmadı tam hamile moduna giremedim yasakkelime

Eklentiler

• $Görünt004.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görünt049.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 26
vet çok şükür başka yerlerim hiç kilo almadı sadece göbek te var

boshayallersmileslm bende martta bebek beklıyorum... ama benım göbişim 5 aylık gıbı ve cok sert
hamıle elbıselerı aldım bıle.....

ben 18 haftalık hamileyim ve şuana kadar sadece 1 kilo aldım kızlar göbeğim falanda yok doktora sordum bebeğin gayet sağlıklı ve kilosuda iyi mrk etme dedi şimdi siizin göbekleri görünce benimki ancak doğum yapacağım zaman o kadar olur herhalde diye düşünüyorum

Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması hiç takma kafana. Hele ki çevrende ileri geri konuşanlar olacaktır, hiç umursama. a.s
Doktoruna güveniyorsan onu dinle. Herkesin bünyesi bir değil ki.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…