• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 lys fen bilimleri grubu burasıda bizim olsun

ben garip bir ruh hali içindeyim,stres mi bilmiyorum ama. seneye tekrar hazırlanırım büyük ihtimalle :59:

kızlarr son karnemi az önce aldım.vayy be lisede bitti :58::58:darısı üniversiteye

cnm tekrar yapıyorum sonuçta ygs gibi yorum sınavı değil .hemde ben zaten bunları biliyorum ya diyip kendime moral veriyorrum.sen çalışıyomusun ?..sınavdada sakin olduğun sürece yansıtırsın arkadaşım hiç korkma:nazar::3:

yaa ben bugün doğru düzgün çalışamadım.halen kafamı bi toparlayamadım bn ya.napıyosun cnm sen çalışıyomusun?

kızlar merak ettiği bi durum var. ygs de mat 1 den soru soruyolarmış peki bu duum fende nasıl? yeni sınav sistemi hakkında bilgim yok:17:

denemelerde gördüğüm kadaryla soruyolar 1-2 tane. biyolojide zaten ayrım yok hepsinden cıkabilio dierlerindede soruolar bazn tabi Lys hakknda bi fikrim yok

barbiecim ya bnm mi beynim dondu nedir bugün söylenenide geç anlıyorum. arkadaş lys değil ygs yi sormamışmı?

kızlar ygs yi soruyorum :) sınav hakkımda bilgim yok ilk defa gircem.istediğim bölümde ygs istiyo

Back