2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

bende girecem arkadaşlar matematik(eğitim) benimde...
bu yıl girdim yeterli değil puanım..başarılar diliyorum hepinize
ii çalışın güzellerr

canım ben eğitimden gireceğim bu sene benimde son senem bölümümde tarih.umarım hersey güzel olur.ben bir haftaya beslamayı düşünüyorum derslere

hoşgeldin rewend a.s.a.s. olcak inşllah herşey güzelzemuszemus

bende girecem arkadaşlar matematik(eğitim) benimde...
bu yıl girdim yeterli değil puanım..başarılar diliyorum hepinize
ii çalışın güzellerr

teşekkürler canım benim, hoşgeldin topiğeolumunekankayizsmilea.s.

merhaba arkadaslar..2011 lisans kpss sınavına bende girmeyi düşünüyorum..iktisat mezunuyum..bu sene hiç çalışmadıgım için 60 puanlarda sürünüyorum.ama olsun...doalyısıyla size bende varım diyorum..ayrıca matematikle ilgili sıkıntısı olana yardımcı olabilecegimi düşünüyorum..yani bütün soruları çözemesemde matematigim genel anlamda iyidir..takıldıgınız soruları buraya yazarsanız elimden geldigimce çözmeye çalışırım

canım yine bu formda Ankara da Kpss kursuna gidecekler fikirlerini yazmışlardı geçen sene... oradan da bildiğim her kafadan bir ses çıkması şimdi oradaki arkadaşlara ulaşıp aldıkları eğitimden memnun olan varsa öğrenmek istedim de cevap gelirse bakalım...

genel olarak yaklaşım ihtiyaç murat ilkumut karacan felan iyi diyorlar... ama mesela karacanda sırf adı ön planda çoğu arkadaş çokta memnun kalmamıştı ki zaten olumsuz yorum yapanda var... yani iyi denilen bir yerde iyi olmayabiliyor...

ben yine de araştırma yapacağım internet sitelerine baktığımda yaklaşım ile ihtiyacı karşılaştırdığımda ihtiyaçın daha fazla ders saatleri mevcut bu bir artı bence...

bu arada ben mali müşavirim muhasebe de iyiyim ama yine de bazı soruları yapamadım (

buradan destek olabilirim arkadaşlar...

hoşbulduk papato cuğum.arkadaslar buradan sürekli paylasımda bulunup motive edelim birbirimizi olurmu?kpss ile ilgili her tür bilgiyide paylasalım kızlar

canım iyi düşünmüşsün, ben de millete aynı şekilde sorayım...

bu arada ben mali müşavirim muhasebe de iyiyim ama yine de bazı soruları yapamadım (

işte bu çok iyi oldu, orhan sevilengül ile başladım ben de genel muhasebeye, takılırsam özeline yumulurumaklinialirimsmile

oh ya ilaç gibi geldin desene :)) bi dilci olarak benden çekeceğin vardır o zaman hoşgeldin sliuistua.s.

ben ihtiyaca yazıldım gk/gy artı eb erken kayıt döneminde en ucuzuydu ve ders saati en fazla olandı. Ders saati özellikle diğer dersanelerle karşılaştırdım baktım fazla yazıldım. Zaten amacım beni motive etsin dersane ve programa soksun. İhtiyaçtan ucuz garanti akademi vardı ama oraya yazılmadım çünkü çok kalabalıkmış, derslere giren çıkan belli olmuyo dediler, biraz sistemsiz sanırım. ama memnun olanlar da var. Yani dersane konusunda gerçekten kişiden kişiye çok değişiyo.

ilacŞenizkaydirigubbakcemile3 meltem gel öpcem
hoşbulduk papato cuğum.arkadaslar buradan sürekli paylasımda bulunup motive edelim birbirimizi olurmu?kpss ile ilgili her tür bilgiyide paylasalım kızlar

benim konuyu açma amacım da bu zaten ya rewend, güzel basmışsın parmağını, herkes yazsın kendinden bişeyler, boş bırakmasın, birbirimize destek olalım şu 1 sene başka nasıl geçecek :1ninca:

hrkese merhabalar bu arada. Bugün dışardaydım gündüz nete girmedim.-tatlicadiarzu-

ben de gırmeyı dusunuyorum alandan cok zor dıyorlar ama bakalım ,kısmet

en son taban puanlar belli olmuştu, şu an puanı tutanlar ya da umudu olanlar tercih telaşındadır.
tek isteğim seneye de böyle kopya saçmalıklarının yaşanmaması..

evet bide o var değilmi?tüm haksız ve adil olmayan sistem azdı birde kopya çıktı basımıza.haram olsun o kopyacılara insallah kul hakkına giriyorlar resmen

Bence evde çalışmayla da olur ama sana bağlı... ben mesela kendimi adapte edemiyorum hep kendime bahaneler üretiyorum bugün yorgunum dur şunu bi izleyeyim öyle başlarım yarın boş günüm nasıl olsa diye diye....

Kurslar birazda programlıyor insanı çalışmaya itiyor o yüzden istiyorum... Bakalım hangisine kayıt olacaksam daha karar vermedim...

biz ankara da ihtiyaç a yazıldık kardeşimle bakalım nolcak 3. girişim olacak

evet bide o var değilmi?tüm haksız ve adil olmayan sistem azdı birde kopya çıktı basımıza.haram olsun o kopyacılara insallah kul hakkına giriyorlar resmen

nasıl içleri rahat anlamıyorum ya bide 2 kişi karı-kocalarmış ! valla haklarını yediği kulların hesabını bile yapamazlar otursalar

evde çalışmayla bu iş olur mu dersiniz..yani dershane bana biraz zor yollar ne yazık ki..

tamamen sana bağlı canım, dersaneye gitmezsen dünyanın sonu değil asla. foruma takıl, insanları takip et, motivasyonun gelir, azimlenirsin. Can sıkıntını ile paylaşabilirsin en azından. Dersane araç.

Katılıyorum. Ben vizelerde finaller de bile çalışmamak için o kitabın başına oturmamak için ne varsa yapıyorum resmen. Beni zorlayan bişey olması lazım. Sırf o yüzden yazıldım zaten.

Kızlar dün matematik çalıştım, başlıyorum yavaş yavaş.
Yıllardan beri bıkmışım resmen, liselere grişte mat. çalış, yds ye girişte mat. çalış. şimdi de kpss ye girişte mat. çalış.
En baştan başlamak çok sıkıcı geldi ben de üslü sayılardan başladım
yapamadığım sorular var, uygun bi zamanda yazacağım buraya.
Evde tatlı bitmiş şimdi gidiyim de bi tavuk göğsü
yapıyımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…