• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

evett arkadaşlar anayasa ve vatandaşlığa dokunmadım bile konu çalışmadım çünkü
eğitim bilimlerini de öğleden sonra çözücem
ama ilk bölüm için iyi diyemem..

| doğru | yanlış | net genel yetenek | 46| 7 | 44.25
genel kültür | 28 | 13 |24.75
eğitim bilimleri | | |

Son düzenleme:
tgull bence iyi olur..
hem herkesin netlerini toplu şekilde görürüz.
hem de her hafta ilk üçü seçebiliriz zevkli olur bence :66:

düzenleme olmadığı için üstüne yazamadım
eğitimle beraber tablom :

| doğru | yanlış | net genel yetenek | 46| 7 | 44.25
genel kültür | 28 | 13 |24.75
eğitim bilimleri |88 | 31 | 80.25

iç açıcı değil pekk

Kızlar bu denemeyi pcden mi çözdünüz yoksa çıktısını mı aldınız?Ben pc'den çözemiyorum,yazıcım da yok her hafta çıkartmaya da üşendim daha bunu çıkaramadım.Siz n'aptınız?

Son düzenleme:
Kızlar bu denemeyi pcden mi çözdünüz yoksa çıktısını mı aldınız?Ben pc'den çözemiyorum,yazıcım da yok her hafta çıkartmaya da üşendim daha bunu çıkaramadım.Siz n'aptınız?

ben pcden çözdüm.
çok rahat olmuyo ama yazıcım olmadığı için çıktısını alma şansım da yok böyle çözüyorum o yüzden..

hatta tabloya1. deneme 2 . deneme diye ayıralım ve konun ilk mesajına ekleyim denemelerdeki değişimimizide görürüz..denemelerdeki netlerimiz arttıkça motive oluruz
konu ile alakalı değil ama her mesaj yazışınızda renklerini falan tekrar ayarlamama imkanımız varmı ben baktım göremedim bi yardımcı olursanız sevinecem

tatlı rekabet hee hadi bakalımm:86:
o renkler için bi ayar var mı ben de bilmiyorum

| net |
genel yetenek | 31.75|
genel kültür | 39.50 |
eğitim bilimleri |91.50 |

Genel yetenek/kültür kısmını çok uyduruk çözmüşüm. özellikle türkçeden 8 yanlışım falan çıktı.
anayasadan 2 soru yaptım 2 side yanlış çıktı :D
coğrafya kurtardı sağolsun.

eğitim iyi mi kötü mü anlayamadım?
22 yanlış 2 boş..
ilk deneme için nasıl sizce?

Son düzenleme:
tablom da çok komik olmuş :))

bence de liste işini yapalım. dersanelerde olur ya :P ben hep sonlarda olurdum lisedeyken..

| net |
genel yetenek | 31.75|
genel kültür | 39.50 |
eğitim bilimleri |91.50 |

Genel yetenek/kültür kısmını çok uyduruk çözmüşüm. özellikle türkçeden 8 yanlışım falan çıktı.
anayasadan 2 soru yaptım 2 side yanlış çıktı :D
coğrafya kurtardı sağolsun.

eğitim iyi mi kötü mü anlayamadım?
22 yanlış 2 boş..
ilk deneme için nasıl sizce?

bence eğitimin gayet iyi dove,diğerlerine de kötü denemez..
benimkileri de gördün di mi?
rezillerdeyim :30:
ilk deneme için çok iyi çıkarmışsın..

dove eğitim netlerin gyet güzel tebrik ederim diğerine hepimiz dökülüğyoruz zaten ben de yarın çözücem inş
orojenezcim renk yarını sabitlemek için pro üye olman lazım

teşekkür ederim arkadaşlar, içim rahatladı. ne bileyim bilemedim iyi mi kötü mü?

sormam gereken 24 tane soru varrrr :52:

selam kızlar
deneme kötüydü,bu hafta hiç çalımadım,motivasyonum bozuldu biraz,toparlamaya çalışıyorum
drshanede bile pek ders dinleyemedim,haftalık program yapmıştım geçen hafta,bu hafta onuda yapmadım

denemede kötü olunca biraz moralim bozuldu ama daha derslerin başındayım diye pek dağılmadım
netler :27: :
genel yetenek 35.25
genek kültür 10
eğitim 67
türkçeden çok yanlışım çıktı,tarihi biraz unutmuşum karıştırdım
eğitim zaten 30-35 yanlışım çıkıyor hep,sınavdada 29 yanlıştı
eğitimde yaklaşık 8-10 soruda iki şık arasında kalıyorum,gidip yanlışı seçiyorum :52: hep
bende bilg dan çözdüm,şıkları eleyerek gittiğim bazı sorularda zorlandım,ekranda elediğim şıkları kalemle kapatıyorum filan zor oldu :1:

| doğru | yanlış | net genel yetenek | 40| 7 | 38.25
genel kültür | 34 | 17|39.75
eğitim bilimleri |97 | 19 | 92.25

:43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrr kimse bişey yazmamış :/
benim gündüz internetim yoktu. şimdi yazıyorum kafamı karıştıran soruları.. yapanlar varsa tartışalım :)

9. soruda ben latent dönem dedim, ama cevap fallikmiş. fallikte karşı cins ebeveyne ilgi duymuyo mu?

15. sorudaki telaffuz edilebilirlik daha önce hiç karşıma çıkmamıştı. anlamadım o soruyu.

28. nasıl hazırbulunuşluk?

30. homeostatik davranış ?

şimdilik bu kadar.......

kızlarrr kimse bişey yazmamış :/
benim gündüz internetim yoktu. şimdi yazıyorum kafamı karıştıran soruları.. yapanlar varsa tartışalım :)

9. soruda ben latent dönem dedim, ama cevap fallikmiş. fallikte karşı cins ebeveyne ilgi duymuyo mu?

15. sorudaki telaffuz edilebilirlik daha önce hiç karşıma çıkmamıştı. anlamadım o soruyu.

28. nasıl hazırbulunuşluk?

30. homeostatik davranış ?

şimdilik bu kadar.......

dove 9.soruda zaten karşı cins ebeveyne ilgi duyduğundan fakat cezalandırılacağını düşünüp ilgisini hem cinsine yönelttiğinden bahsetmiş.fallik dönem özelliği o yüzden cevap E..

15.soruda telaffuz edilebilirliği ben de duymadım fakat anlaşılır bir dil ve okunaklı olmasından bahsettiği için onu işaretledim.

28. soruda şöyle düşündüm.müziğe yeteneği olan biri öğrenmeye de hazırdır ve dolayısıyla öğrenme daha kolay gerçekleşir.Ancak yeteneği ya da ilgisi olmayan biri için öğrenme çok zor gerçekleşir.

30. soruyu ben de yanlış yapmışım bilmiyorum malesef :26:

Son düzenleme:
ben de sormaya başlıyım.

3. soruda ben direk A dedim nasıl B oluyor?

43. soruyu anlamadım malesef..

69. soruyu boş bırakmışım basamaklı öğretimin uygulama basamaklarını hiç okuduğumu hatırlamıyorum..

76. soruda ben panel demişim.cevap kollegyummuş.bunları ayırt etmenin kolay bir yolu var mı kızlar? :26:

bu arada sorulara tekrar bakınca ne kadar dikkatsiz olduğumu farkettim :57:

ben de sormaya başlıyım.

3. soruda ben direk A dedim nasıl B oluyor?

43. soruyu anlamadım malesef..

69. soruyu boş bırakmışım basamaklı öğretimin uygulama basamaklarını hiç okuduğumu hatırlamıyorum..

76. soruda ben panel demişim.cevap kollegyummuş.bunları ayırt etmenin kolay bir yolu var mı kızlar? :26:

bu arada sorulara tekrar bakınca ne kadar dikkatsiz olduğumu farkettim :57:

cancağızım 3. soruda eğer soru Sağlam vücut sağlam kafada bulunur diye sorulsaydı dediiğin olurdu :)
baştan ayağa demişsin ama soruda hem vücudun hem zihinsel fonksiyonların sağlıklı olmasından bahsediyor. yani bir bütün olarak gelişim...

43. C seçeneği
BU OKULÖNCESİNİN mesleki gelişim özelliği. yani o dönemde insanların meslekleri olduğunu kavrıyolar.
sen doktorların hemşirelerin aslında bi meslek sahibi olduklarını ergenlikte anlamadın zaten okula bile başlamadan biliyodun di mi :))

69. ben de bu basamakları bilmiyodum ama sıralamasını biliyosundur. bilgi kavrama uygulama analiz sentez değerlendirme diye. 3. basamak sentez yapmak için çok erken.

76. var elbet. kollegyumda 2 grup var. biri uzman biri öğrenci grubu. uzmanlar anlatıyor, öğrenci grubu da soru soruyor falan. ama panelde sadece 1 tek grup var ve genelde sadece uzmanlardan oluşuyor. onlar tartışıyor. geri kalanlar izliyor.

açıklamya çalıştım umarım yardımı olmuştur :34:

Back