2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Maşallah ne hamaratsın hepsini tek başına hallediyosun bravo sana... Ben olsam elim ayağıma dolaşır.. Bir kişiye danışmadan iğne alamam.. Çok kararsızım ya:)
Ama sen çoğu işi halletmişsin en azından bi plana sokmuşsun işlerini.. Kolay gelsin cnmm

İş başa düşünce mecbur, hem başkasına devretsem aklım kalır rahat edemem :)
Ailemin değil de samimi arkadaşlarımın burda olmaması biraz zorluyor beni, arkadaşlarla daha verimli keyifli alışverişler yapıyorum :)
Amin cümlemize :)
Planlar gerçekleşir umarım :)

Son düzenleme:

Aminn canım..Allahım herşeyi mübarek ramazan ayında gönlümüze göre versin.
Seninde şartların zormuş ama olsun en azından herşey kendi elinde.Yuvayı dişi kuş yapar diye boş yere dememeişler.

Yok tatlım benim öyle söylemek hoşuma gidiyor.Düğün kasımda ağustostan kirayı ödemeye başlamak mantıklı değil zaten.
Hesapladık eldeki birikimde gidiyor.İstediğimiz bölgede birçok ev varken buna gerek yok zaten.

çok ayıp çok daha şafak sayıyorum ve düğünne 20 gün kala gelecek mobilya gelinlik kınalık perdeler ve birçk şey birlikte alınacak offf offf:2:

Haklısın cnm.. ama devretmekten değildi kastım.. yani annenden destek falan alman anlamında söylemiştim mümkün değilmiş oda ...
İnş. Allah hepimizin gönlüne göre versin

kızlar mrb ne kaynatıyorsunuz bende kasım geliniyim

bende tek başıma halletmek zorundayım nişanlım askerde

Sende aramıza hoşgeldin cnmm.. Hayırlısı olsun ...Bende asker bekliyorum. Allah kavuştursun cnm.. Şafak kaç ?
Uzun dönemmi askerin?

Son düzenleme:
kızlar aklımda bir sürrrrrrrrü soru var gelin conversi süsleyeceğim kına taçları yapacağım gelin tşörtü süsleyeceğim ohoooo ince ayrıntılı düşünenlerdenim galiba

kızlar aklımda bir sürrrrrrrrü soru var gelin conversi süsleyeceğim kına taçları yapacağım gelin tşörtü süsleyeceğim ohoooo ince ayrıntılı düşünenlerdenim galiba

Düğünde converse mi giyeceksin cnm?
Gelin t-shirt ne demek?
Sormak istediklerini sor cnm fikirlerimizi paylaşalım birbirmize faydamız dokunur:)

yok tatlım ben coverse sadece düğün salonunda giyeceğim çünkü ayaklarım çok ağrıyor topukluya pak alışkın değilim ve şık bir görüntü diye düşünüyorum ayrıca nikah günü de giyeceğim gelin tişörtü dediğim de beyaz üzerinde gelin resmi olan birşey işte görmüssündür tatlım.bunları kendim yapmak istiyorum aslında nette satılıyor ama kendim yapayım diyorum işte inşallah yapınca resim çeker paylaşırım

hımm... ben bayılırım topukluya hergün topuklu giyerimm.. ama ayakların ağrıyorsa giy tabi
Gelin t-shirt i ilk kez duydum cnm.. Nikahın sanırım düğünden önce olucak?

Converse giyebilsem bende keşke ama imkansız.
Nişanlım benden çok uzun olduğu için mecbur tapuklu giyeceğim.
Önceden hiç giyemezdim ama sevdiceğim hayatımda olduğundan beri alıştım.

Gelin t-shirt bende hiç duymamışdım.Resimlerini bekleriz.

Benim nişanlımda benden uzun baya.. ama çok uzun olmasaydıda topukludan vazgeçemezdim sanırım. Bayılıyorumm bütün ayakkabılarım topuklu...babetim sandaletim falan bikaç tanedir onları giydiğim günde hiç rahat edemem:)

sade bir gelnliğe benzyo çok hoş canım gle gle giy bnde bu hafta karar vryorum gelnliğime ya ama kayınvaldemlerde valan gelelim dye söyleniyolar ben nişnlımla olmak istyorum siz kmle gttniz bgnmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…