Teşekkür ederim :)
Mobilyaya bir ara nişanlımla bakmıştık, onda karar kıldım ben de. Koltuk takımını da kendim beğendim, nişanlıma netten fotoğraflarını gönderdim. Neyse ki zevkime güvenir :)
Perde konusu biraz sıkıntılı, galiba o işi de babama devredeceğim ben de onun zevkine güveniyorum çok perde konusunda :) Ölçüleri gönderdim memlekette fiyat araştırması yapıyorlar şimdi. Annemin de kayınvalidemin de işleri var , annem bir haftaya kadar gelecek inşallah gerçi. Kayınvalidem de her şeyi bitmiş haliyle görür, daha iyi olur :)))
Maşallah ne hamaratsın hepsini tek başına hallediyosun bravo sana... Ben olsam elim ayağıma dolaşır.. Bir kişiye danışmadan iğne alamam.. Çok kararsızım ya:)
Ama sen çoğu işi halletmişsin en azından bi plana sokmuşsun işlerini.. Kolay gelsin cnmm
Ne hızlı yazmışsınız yahu yetişemedim :)
Birincisi ben İstanbul'da değilim ve malesef tek başıma koşturuyorum her şeye. Samsun'da oturacağız benim görev yerim Samsun. Nişanlım İstanbul'da görevli. Oturacağımız evi tuttum; mobilya-halı-perde arayışındayım şu an. Mobilyaya da karar verdim ama halı, perde henüz hallolmadı.
Bir yandan da tek başıma gelinlik deniyorum :)) Ah hem aileden hem sevdiğinden ayrı olunca böyle oluyor işte
Latilokum, Allah kavuştursun inşallah; ve sevdiklerimiz yanımıza gelene dek Allah daha da kolaylık, güç versin bize :)
serebii, kına hazırlıklarını hemen halledebileceğimi biliyorum ama detaylı bir şey olsun istemiyorum zaten düğün bile istemezken iki düğün oldu , afakanlar basıyor resmen :))
ayers, erkeklere iş kalırsa çok bekleriz; iş bitirici kadın faktörü devreye girmeli :))
Her şey gönlümüzce, sorunsuz olur umarım kızlar.
Bu arada ramazan ayı da mübarek olsun, hayırlar getirsin :)
bende tek başıma halletmek zorundayım nişanlım askerde
İş başa düşünce mecbur, hem başkasına devretsem aklım kalır rahat edemem :)
Ailemin değil de samimi arkadaşlarımın burda olmaması biraz zorluyor beni, arkadaşlarla daha verimli keyifli alışverişler yapıyorum :)
Amin cümlemize :)
Planlar gerçekleşir umarım :)
kızlar mrb ne kaynatıyorsunuz bende kasım geliniyim
bende tek başıma halletmek zorundayım nişanlım askerde
yok tatlım kısa dönem istiyorduk ama asteğmenlik çıktı bingölde 12 aydı şimdi şafak 86 atarsa
kolay gelsin kızlar:)
hayırlı olsun inş Allah mutluluktan ayırmasın
kızlar aklımda bir sürrrrrrrrü soru var gelin conversi süsleyeceğim kına taçları yapacağım gelin tşörtü süsleyeceğim ohoooo ince ayrıntılı düşünenlerdenim galiba
yok tatlım ben coverse sadece düğün salonunda giyeceğim çünkü ayaklarım çok ağrıyor topukluya pak alışkın değilim ve şık bir görüntü diye düşünüyorum ayrıca nikah günü de giyeceğim gelin tişörtü dediğim de beyaz üzerinde gelin resmi olan birşey işte görmüssündür tatlım.bunları kendim yapmak istiyorum aslında nette satılıyor ama kendim yapayım diyorum işte inşallah yapınca resim çeker paylaşırım
Converse giyebilsem bende keşke ama imkansız.
Nişanlım benden çok uzun olduğu için mecbur tapuklu giyeceğim.
Önceden hiç giyemezdim ama sevdiceğim hayatımda olduğundan beri alıştım.
Gelin t-shirt bende hiç duymamışdım.Resimlerini bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?