• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

Latilokum

:::::::D<---->G:::::::::
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
4.079
1
116
Diğer
Baktım bütün aylar açılmış..
Kasım ayını göremedim...
Allah kısmet ederse 30 Kasım da düğünüm var

Var mı ben gibi Kasım ayında evlenecek kızlarrr

ben 2011 gelinleri topiğine yazıyodum :) ben de varım kasım gelini bendee :) baktım yoktu hiç kimsecikler, açmayım dedim ama açılmışsa da iyi olmuş :) kimlerin neleri hazır acep?

Ohhhh çok şükür birileri uğramışşş:64::64:

heeeyyy ben varimm :91:

bende kasimda evleniyorum nasipse..sen hazirlik falan yaptinmi?

Merhaba cnm hayırlısı olsun inşallah..Kaçında olucak düğünün?
Benim çeyizler tamam şimdilik.. Mobilyalar halılar perdeler vs duruyor benim.. sen neleri hallettin?

ben 2011 gelinleri topiğine yazıyodum :) ben de varım kasım gelini bendee :) baktım yoktu hiç kimsecikler, açmayım dedim ama açılmışsa da iyi olmuş :) kimlerin neleri hazır acep?

sende hoşgeldin cnmm.. Hayırlısı olsun inşallah
Ben henüz nişanlım askerde olduğu için çoğu şeyi halledemedim.. Hayırlısıyla Eylül'ün 3.Haftasu gibi nişanlım gelicek.. Ozaman gelinlik ev eşyalar falan bakılcak alınacak.. Biraz karmaşaa telaş hat safhada olucak bizdee:18:
Sizde durumlar nsl cnm?

benim hic biseyim hazir degil :1:

ekim ayinda halledermisiz annem oyle diyor :6:

Bizde Eylül sonu Ekim başo gibi hepsini halledicez inşallah. Ama çeyizlerin hazırdır demi seninde

Son düzenleme:
merhabaaa benm kı de 12 kasım da...hazırlıkları soracak olursanıızzzz...:)ceyzıım 0 dıyebılırım.. kucuk kucuk nevresım havlu almaya basladım eylul gıbı yemek takımları falan fılan alcm gelınlık bakmaya basladım esyalara baktım begendım alması kaldı bu aralar da ew bakıoruz:):2:

merhabaaa benm kı de 12 kasım da...hazırlıkları soracak olursanıızzzz...:)ceyzıım 0 dıyebılırım.. kucuk kucuk nevresım havlu almaya basladım eylul gıbı yemek takımları falan fılan alcm gelınlık bakmaya basladım esyalara baktım begendım alması kaldı bu aralar da ew bakıoruz:):2:

Merhaba cnm Hayırlısı olsun:nazar:
ooo valla çeyizin hazır değilse bence elini çabuk tut. Ben 3yıldır al al zor bitrdim. Çeyizi hızlandır. evi ekime falan bırak bencee. Bizd öyle yapıcazz:31:

benim mutfak malzemeleri yavaş yavaş azalıyo :) çelik tencere takımı almış babannem karacadan, anneannem yemek takımımı halletmiş, ben kaşık çatal takımı aldım scheffer mi ne ondan :) sonracıma fakir cyclonic mi ne süpürgem oldu :) efendime söyleyeyim nişanlım çamaşır bulaşık makinasıyla buzdolabını aldı, ıncık cıncık bikaç ufak şey daha var ama eksik çok fazla :) abim ekim 1 de evlenecek, bana ondan sonra sıra gelmez umarım :D 12 kasımda balıkesirde nikahım, 20 kasımda ist. /kartalda düğünüm var :D gelinlik melinlik hak getire daha model belirleyemedim, nereye girsem kovalayacaklar gibi geliyo :/

Günaydınlar,
Ben de Kasım'da evleneceğim inşallah :) 8 ve 12'si olarak belirledik düğün tarihlerini, iki düğün olacak ama henüz yer ayarlamadık.
İstanbul'daki düğün salonlarıyla ilgili önerisi olan var mı acaba ?
Çeyizimde de büyük şeyleri hallettim sayılır. Bir iki büyük parça ve ıvır zıvır kaldı. Hayırlısıyla tamamlamak nasip olur inşallah hepimize :)
Çeyiz sayfam da bu bakmak isteyenler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ucuk-adimlarim-aciyorum-sandigimi-buyrun.html

çeyiz sandığı iyi fikirmiş yav:) şu gelin(abiminki) bi gelsin gitsin, ben de gireyim o işlere :) bi de istanbulun neresindensin güzelim :)) nerde düşünüyosunuz düğünü? pendik maltepe arası bence en iyisi ve en uygunu manolya

:(:( korkmAya basladım şimdi yaa ...hallederiz ya herhalde ben de öğrenciyim annemlerın yardımıyla olur işalahh..ewi ekime bırakamam cnm cunku aldıklarımı ewe koymam lasım burda ögrencı ewınde kalıorum eylul ekımde full nobetlerım olcak ew bakack zamanımz olmaz bır de o zmanlar ew bulmak zor olur dıolarr...

çeyiz sandığı iyi fikirmiş yav:) şu gelin(abiminki) bi gelsin gitsin, ben de gireyim o işlere :) bi de istanbulun neresindensin güzelim :)) nerde düşünüyosunuz düğünü? pendik maltepe arası bence en iyisi ve en uygunu manolya

Hayli zahmetli işler, bir an önce başlanmalı :)
Nişanlım İstanbul'da. Dediğin yeri aradım da cevap vermediler nasıl bir yerse artık, insan bir telefona bakar :)
Uf İstanbul'daki düğün için hiçbir fikrim yok, ne yapacağım ben :(

nişanlın hangi semtte? eğer maltepe- pendik arası bir yer düşünüyorsanız manolya düğün salonu derim sadece, başka yerlerde mutlak daha iyilerde vardır

$pastaliMenu.jpg

manolyanın pastalı menüsü bu ve bana 3bin tl ye geldi

nişanlın hangi semtte? eğer maltepe- pendik arası bir yer düşünüyorsanız manolya düğün salonu derim sadece, başka yerlerde mutlak daha iyilerde vardır

Eki Görüntüle 232663

manolyanın pastalı menüsü bu ve bana 3bin tl ye geldi

Gaziosmanpaşa'da Gönül Düğün Salonu mu ne varmış, orayla anlaştı. Uzakta olunca böyle oluyor, her şey üstünkörü dahil olamıyorum, sinir oluyorum :(
Bu arada ben netten bakmıştım, aramıştım da sonradan aklıma yatmıştı orası ama nişanlıma laf anlatamadım. Orası çok uzak olurmuş, ne var yani bir gün için katlanılmayacak bir şey sanki :(
Hayırlı olsun size de, inşallah her şey dilediğince olur.

Son düzenleme:
gaziosmanpaşa ile kartal cidden çok ters ama, haklıymış :/ aklını çeldim ama tahmini olarak konuşmuştum, özür dilerim :/ hayırlısı olsun hakkımızda, bakalım nasıl olacak düğünlerimiz :) bu arada tuttuğu yeri inceledim, gayet te güzel, video çekimi 180 dakika diyor(pastalı menüde 90 dakika imiş, mutlaka konuşun), eğer düğününüz 3 saat ise güzel ancak fazla sürme ihtimali varsa konuşun, ona göre hareket etsinler, her anınızı kaydetsin video.

Son düzenleme:
gaziosmanpaşa ile kartal cidden çok ters ama, haklıymış :/ aklını çeldim ama tahmini olarak konuşmuştum, özür dilerim :/ hayırlısı olsun hakkımızda, bakalım nasıl olacak düğünlerimiz :) bu arada tuttuğu yeri inceledim, gayet te güzel, video çekimi 180 dakika diyor(pastalı menüde 90 dakika imiş, mutlaka konuşun), eğer düğününüz 3 saat ise güzel ancak fazla sürme ihtimali varsa konuşun, ona göre hareket etsinler, her anınızı kaydetsin video.

Bu ayrıntı hiç dikkatimi çekmemişti, nişanlıma durumu bildireyim :)
Teşekkür ederim :)
Umarım her şey güzel olur her ikimiz için de :)

ben aynı zamanda fotoğraf ta çektiğim için çok dikkatimi çekmişti bu konu :) sizin orada da baya geniş bi yelpaze balayı hediyesi falan varmış, inceledin mi? :)

Ne güzel Kasım gelinleri baya çoğalmışızzz:16:

Şöyle bi düşündümü Kasım a daha çok var gibi geliyor ama şurda 3buçuk 4ay var (kendim için:)
Bu beni biraz telaşlandırıyor. Salonum tutuldu. Şimdilerde deli gibi gelin başımı ve makyajımı kusursuz yapıcak bi kuaför arayışındayım...
Gelinlik kına abiyesi ve bindallı daha hiç bakmadım bile aklımda model dahi yok:50:

Sizler naptınız bu işleri gelinlik kuaför falan ayarlayan varmı?

Back