Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeeyyy ben varimm
bende kasimda evleniyorum nasipse..sen hazirlik falan yaptinmi?
ben 2011 gelinleri topiğine yazıyodum :) ben de varım kasım gelini bendee :) baktım yoktu hiç kimsecikler, açmayım dedim ama açılmışsa da iyi olmuş :) kimlerin neleri hazır acep?
benim hic biseyim hazir degil
ekim ayinda halledermisiz annem oyle diyor
merhabaaa benm kı de 12 kasım da...hazırlıkları soracak olursanıızzzz...:)ceyzıım 0 dıyebılırım.. kucuk kucuk nevresım havlu almaya basladım eylul gıbı yemek takımları falan fılan alcm gelınlık bakmaya basladım esyalara baktım begendım alması kaldı bu aralar da ew bakıoruz:):2:
çeyiz sandığı iyi fikirmiş yav:) şu gelin(abiminki) bi gelsin gitsin, ben de gireyim o işlere :) bi de istanbulun neresindensin güzelim :)) nerde düşünüyosunuz düğünü? pendik maltepe arası bence en iyisi ve en uygunu manolya
nişanlın hangi semtte? eğer maltepe- pendik arası bir yer düşünüyorsanız manolya düğün salonu derim sadece, başka yerlerde mutlak daha iyilerde vardır
Eki Görüntüle 232663
manolyanın pastalı menüsü bu ve bana 3bin tl ye geldi
gaziosmanpaşa ile kartal cidden çok ters ama, haklıymış :/ aklını çeldim ama tahmini olarak konuşmuştum, özür dilerim :/ hayırlısı olsun hakkımızda, bakalım nasıl olacak düğünlerimiz :) bu arada tuttuğu yeri inceledim, gayet te güzel, video çekimi 180 dakika diyor(pastalı menüde 90 dakika imiş, mutlaka konuşun), eğer düğününüz 3 saat ise güzel ancak fazla sürme ihtimali varsa konuşun, ona göre hareket etsinler, her anınızı kaydetsin video.