bende göztepe medical parktayım ama dr da aynı hastanede...
sen kime gidiosun fatmacım? ve memnun musun.. benim dr um normal doğum olursa amerikanda yada avr yakasında bi hastanede yapalım doğumu diyo.. ama ben istemiyorum. ısrarcı olursa değiştirmeyi düşünüyorum. o yüzdende medical park göztepede iyi bi dr da arıyorum bi taraftan. memnun olan birinin tavsiye etmesi çok daha önemli benim için :)))
ben mehtap yazıcıoğluna gidiyorum..
evlendiğimden beri.
anne sefkatinde bi kadın.. kocasıda perinatoloğumdu..(ayrıntılı ultrasona girmişti)
cok memnunum.. yoğun olması dısında.. ama bana torpil yapıyor cogu zaman :) cok uslu bekliyorum kendisini diye.. bazı hastalar olay cıkarıyolarda koridorda beklemekten..
kadının cok hastası var ve hepsi kıymetli kimseyi geri cevirmiyor.. o yüzden cok bekliyosun.. ama cok basarılı bir doktor.. ben tesadüfen gittim sonra cok arastırdım.. Allahın sevgili kuluymusum diyorum :)
kızlar tablo gitti..o yüzden ekleyemiyorum..
deryacım sen hangi medicalparka gidiyosun..
ne güzel :) bende çok memnunum aslında, ama normal doğum için ööle diyince kafam karıştı :44: normal doğumun ne kadar sürede gerçekleşeceğini kestiremediğinden yakınlarında oliyim istiyo ama ben köprü geçmek istemiyorum... amerikanda doğum ücretide 12500 tl tutuyo
bahçelievler medical park canım ama oraya uayene olmaya gitmiorum benim drun özel muayanehanesine gidiyorum doğum orda olucak dr o hastane ile anlaşmalı şimdilik değişmes ise tabi
Medigüven hast. Manisa Dr Yagmur Minareci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?