- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.141
İnstagram var... Gecen gün mesaj attığım programı yuklesene.. Ordan konuşuruz.. İsntagramdan görüşürüz...twitter kulllanan yk mu
İnstagram var... Gecen gün mesaj attığım programı yuklesene.. Ordan konuşuruz.. İsntagramdan görüşürüz...
oooo o yine kimse yok bu gidişle yine cocuk yapıp yeni anneler bulcam ya
Kızlar merhaba nasılsınız ben çok duygusalım bugün büyük ihtimalle zeynebimle yaşadıgım özel anlarımızın bitimi olucak sütten kesicegim sizden ricam zeynein psikolojisini bozmadan nasıl hani yöntemle bırakabilirim tavsiyelerinize acilll ihtiyacım var
Kızlar merhaba nasılsınız ben çok duygusalım bugün büyük ihtimalle zeynebimle yaşadıgım özel anlarımızın bitimi olucak sütten kesicegim sizden ricam zeynein psikolojisini bozmadan nasıl hani yöntemle bırakabilirim tavsiyelerinize acilll ihtiyacım var
Herkese Selaaaaam,
Çoğunuz gibi ben de uzun zamandır forumu takip edemedim. Hem vakgytim olmuyor hem de eski bağımlılığım yok açıkçası. Ama bu sizi özlemediğim anlamına gelmez. Burada sizlerle birşeyler paylaştıkça ben daha keyifli oluyordum. O günlere geri dönebilsek keşke.
Neyse herkesin keyfi yerinde sanırım.
İpek alerji olmuş sanırım geçmiş olsun Gamzecim. Gözü nasıl oldu? İyileşti mi?
Eylemcim sen de kızı memeden ayırıyormuşsun hayırlısı olsun. Zorunlu değilse acele etmeseydin keşke. İbrahim 9 aylıkken kendiliğinden emmeyi bıraktığı için benim böyle sorunlarım olmadı açıkçası. ama annemden hatırlıyorum göğsüne kara birşeyler sürmüştü kardeşimi memeden öyle ayırmıştı. Sütün kesilmesi için de nane işe yarıyordu sanırım süt hemen geri çekiliyormuş. Gamzenin dediği gibi ev kalabalık olursa daha kolay olur gibi geliyor bana da sen en iyisi annenleri çağır yine. Ayrıca aranızdaki bağ kopar diye üzülme olur mu hiç öyle şey insan ilk başta öyle düşünüp üzülüyor tabi ama öyle olmuyor merak etme. Belki komik gelebilir ama İbrahim memeyi bıraktiğında ben de kendimi terk edilmiş istenmiyormuş gibi hissetmiştim açıkçası. Geçiyor sonra neyse ki. İnşallah en iyi şekilde atlatırsınız bu durumu.
Tuğbacım kursun hayırlı olsun. İnşallah herşey sorunsuz ve güzel bir şekilde devam eder ve amacına ulaşırsın.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Hamile arkadaşlarımızın da hamilelikleri rahat geçiyordur inşallah.[/UOTE]
Mrb canim benimde bağlılığımızı yok Ama aliskanliklar kolay gecmiyo ben sanki buraya kendim için giriyorum eskiyi düşünüp mutlu oluyorum gecmisle avunmuyorum Ama mutlu oluyorum istezamanla tepki gelmeyince bende unuturum herhalde benim kızda çok hareketli yoruyor zor ve yoğun bi hayatim var Ama ben hep mutluyum umarım böyle olurum ve herkes olur bakalım hayat hepimize ne getirecek arada haber almak güzel
küsüp gıdenler değıl canım kullanıp gıdenler desek daha doğru olur burası da her geçen zaman gıbı büyüdü ve ınsanlar ıçın etkısını yıtırdığı yer oldubelki buradan küsüp gidenler geri gelir kimbilir :)
gamze kızının saçlarını kesmek zorunda kalmışsın eminim kısa saçlı hali de çok güzeldir.. Gün geçtikçe daha çok sevimli oluyorlar... Bazen geçen yılı özlüyorum minicik bebek halleri ama o zamanda tepki vermeden yatıyordu, gaz derdi nedenini anlamadığım ağlamalar aklıma geldikçe şimdi çok daha güzel ve keyifl geliyor...
kızlar selam hepinize.. akşam çok kötü bi şi yaşadık. oğlan kafaüsütü yere düştü.. başı bayağı bi kötü çarptı. çok uyukusu olduğu için de uyudu..ama daha sonra niye uyuttunuz falan diye olunca çok korktuk. doktorumuzu falan aradık..akşam 2-3 sattet bir kontrol ettik bilinci yerinde mi. başında şişme yada kızarıklık var mı diye... ama çok şükür sıkıntı olmadı ..allahh bi daha bölyle bişi yaşatmasın kimseler tabi bize de.. bu arada biz de keltoş olduk . saçımızı 5 numara kestirdik. çok terliyordu. yani canım saçlarımıuz gitii. kökü bizde çıkçak gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?