2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlaarrr... merhabaa. özledim sizii..
hani şu hergün sabah akşam girip sohbet ettiğimiz günleri özlemişim.. herkes kendi telaşına dalmış sanırım.. bizim gibi.. :)
itiraf ediyorum ben çok fena daldım bu ara.. :) bi de kursa başladım ki, off. oğluşu bile göremiyorum. akşam da erken yatıyor, özlüyorum çok.. neyse ki çok uzun sürmeyecek.. :) katlanıyoruz şimdilik..
birazcık hasta gibiyiz ailecek.. :) sanırım birkaç güne birşeyimiz kalmaz..
siz de de hastalar varmış herhalde.. çok çok geçmiş olsun hepinize..
bahar geldi artık, havalar sıcacıık, bol güneş hepsini çarçabuk toparlar inşallah...
ne tatlı oldular değil mi? artık iyice büyüdüler ve her dertlerini anlatıyorlar.. sanki her geçen gün daha çok seviyor daha çok bağlanıyor gibiyim.. çook seviyorum çook... zaten uzun bir zamandır adı AŞK..

sizleri de seviyorum arkadaşlar.. daha sık gelmeye çalışacağım inşallaah.. özlüyorum sizi.. ama sabah yine çok erken kalkacağım için kaçmak durumundayım.. sevgiyle, sağlıkla, huzurla, keyifle, bol oyunla kalın inşallah..

merhaba arkadaşlar birkaç gündür bakamıyorum iki gündür misafirimiz vardı biraz yoğunduk bu arada melek zeynep 2 haftada 3 diş çıkardı çok zor oldu bu sefer yavrum 2 haftadır perişan oldu hiçbir şey yemedi iyice zayıfladı bende zorlamadım sadece emmek istiyordu bugün Allaha şükür isteyerek birşeyler yedi. hasta olan bebeişlerimiz var galiba Allah şifalar versin bebişlerimiz hiç hasta olmasın inşallah bu arada happy önerdiğin kitapları aldım okuyorum çok teşekkürler tekrardan herkese tavsiye ederim bu kitapları şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok duygusalım bugün büyük ihtimalle zeynebimle yaşadıgım özel anlarımızın bitimi olucak sütten kesicegim sizden ricam zeynein psikolojisini bozmadan nasıl hani yöntemle bırakabilirim tavsiyelerinize acilll ihtiyacım var

merhaba bu konuya ilk kez yazıyorum bende kasım 2011 annesiyim . bizim oralarda göğüse kara falan sürerler ya da ruj .. ki çocuk tiksinsin bir daha emmesin diye . öyle de bırakır çcuklar . çocugunuzun düşkünlüğünü bilmem ama kötü kokulu bişi falan sürerseniz gögsünüze belki tiksinir falan da emmez . bende emziriyorum 2 defa göğüsüm yarıldı ve her defasında bıraktırmanın eşiğinden döndüm nasıl yapacam bilmiyorum ama kıyamıyorum işte

ah canım ya neden böyle bi karar verdin acaba özel değilse? ben de istiyorum ama yaz gelmeden cesaretim yok tecrübei değilim ama naçizane bi iki tavsiye

kalabalık ortamda olursan daha iyi olur oyalayabilecek insanlarla
önce geceleri emzir gündüzleri mümkün oldgunca azalt bi hafta yada 4 günsonunda tamamen kes
bişeyler sürmek çözüm olabilrde hayal kırıklıgıda olabilir cünkü benm kıZIM ACAYİP DÜŞKÜN YİNE DE emer sneinkide öylemi ona b, bak bant belki olabilir yada senin le bağı hatırlaatcak bişeyler olsun mesela bi tlbent toka saçını koklasın kıyafet falan ben bu kadar biliyorum inş. işine yarar tek yapabileceğin şey dirençli olmak kararlı olmak ve duygusal olarak destek bulmakben bile üzüldüm yaaaaaa

Artık girip okuyan da yok galiba Ama ben bizden haber vereyim Canlar ipek alerji oldu ensesine bende kiydim saçlarına kestik mantar sultan oldu çok agladi Ama şeker kızım her zaman tatlı baglanmasada sevimli oldu asu ile konuştuk iyiymiş happy de iyiydi en son haftasonu konuştuk hepinize selamlar senem sevdalinka nuya nezo serap ve emiramade ve diğerlerikem isminizi unuttum çünkü kimse yazmıyor

Yaşıyoruz merak etmeyin
Ama artık Eyüp bri dakika durmuyor her an ilgi oyun ve benzeri şeyler istiyor.
Eylem'le telefonda konuşuyruz
happy yii arayacağım serap seni ve kemeceyi de arayacağım ama çalıştığınız için ayarlayamanıyorum akşam da rahatsız etmek isteiyor..
Eyüp iyi çok şükür bu aralar uyukumuz düzene girdi yemek yememiz de düzeldi tek sorunumuz aşırı aktif bir dakika yerinde durmuyır bu dabeni bazen çok yoruyor.
Gündüz bir kere uyutuyrum o da 2 saat falan uyuyor akşam 10 sabah 8 9 gibi kalkıyor..
bizden de haberler bu kadar...

Herkese Selaaaaam,
Çoğunuz gibi ben de uzun zamandır forumu takip edemedim. Hem vaktim olmuyor hem de eski bağımlılığım yok açıkçası. Ama bu sizi özlemediğim anlamına gelmez. Burada sizlerle birşeyler paylaştıkça ben daha keyifli oluyordum. O günlere geri dönebilsek keşke.
Neyse herkesin keyfi yerinde sanırım.
İpek alerji olmuş sanırım geçmiş olsun Gamzecim. Gözü nasıl oldu? İyileşti mi?
Eylemcim sen de kızı memeden ayırıyormuşsun hayırlısı olsun. Zorunlu değilse acele etmeseydin keşke. İbrahim 9 aylıkken kendiliğinden emmeyi bıraktığı için benim böyle sorunlarım olmadı açıkçası. ama annemden hatırlıyorum göğsüne kara birşeyler sürmüştü kardeşimi memeden öyle ayırmıştı. Sütün kesilmesi için de nane işe yarıyordu sanırım süt hemen geri çekiliyormuş. Gamzenin dediği gibi ev kalabalık olursa daha kolay olur gibi geliyor bana da sen en iyisi annenleri çağır yine. Ayrıca aranızdaki bağ kopar diye üzülme olur mu hiç öyle şey insan ilk başta öyle düşünüp üzülüyor tabi ama öyle olmuyor merak etme. Belki komik gelebilir ama İbrahim memeyi bıraktiğında ben de kendimi terk edilmiş istenmiyormuş gibi hissetmiştim açıkçası. Geçiyor sonra neyse ki. İnşallah en iyi şekilde atlatırsınız bu durumu.
Tuğbacım kursun hayırlı olsun. İnşallah herşey sorunsuz ve güzel bir şekilde devam eder ve amacına ulaşırsın.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Hamile arkadaşlarımızın da hamilelikleri rahat geçiyordur inşallah.

Mrb

Belki buradan küsüp gidenler geri gelir kimbilir :)
Gamze kızının saçlarını kesmek zorunda kalmışsın eminim kısa saçlı hali de çok güzeldir.. Gün geçtikçe daha çok sevimli oluyorlar... Bazen geçen yılı özlüyorum minicik bebek halleri ama o zamanda tepki vermeden yatıyordu, gaz derdi nedenini anlamadığım ağlamalar aklıma geldikçe şimdi çok daha güzel ve keyifl geliyor...

küsüp gıdenler değıl canım kullanıp gıdenler desek daha doğru olur burası da her geçen zaman gıbı büyüdü ve ınsanlar ıçın etkısını yıtırdığı yer oldu
ama gerçekten arada kendını ve bızı özleyen olursa beklerız bız hergün olmasa da arada burdayız
ıpek tatlı oldu ama saçı uzunken daha genç kız gıbıydı senın yavrun nasıl suan mı daha rahatız o zaman mı bılemedım çok fenalar şımdı benımle bıdı bıdı kavga edıyor zamane çocukları gelecek korkutuyor ınsanı ama umutla beklıyoruz çocuklarımızın büyüyüp aynı duyguları yaşayacakları günlerı öptüm cnm

Benim oğlum bebekken çok gazlıydı çok ağlardı şimdi çık şükür arada uykusundan bırt için bağırarak uyansa da çok gaz derdi kalmadı ... Bıdıklar çok sevimli bana buraya gel diyor... Ben sürekli hareket halinde olan yavruma buraya gel dediğim için ezberledi..gece uykusuna doktorum 18 aydan sonra düzelir dedi ama benim oğlan meme bağımlısı hala iki saatte bir kalkıyor :)
Memeden iki yaşdan önce kesmeyi düşünmüyorum çünkü çık bağımlı..

kızlarr uzuuuunn bir zamandan sonra merhaba.kimsecikler kalmamış forumda.1aydır ben de nete pek giremiyorum.oğlum hastalandı sonra arkasından ben hastalandım.memlekete gittik geldik derken nete giremez oldum.ee oğlanda bütün gün geziyoruz.o park senin bu park benim.toprakların içinde debeleniip duruyo.eve gelip banyoya sokuyorum çocuğu üstüyle başıyla.daha mı yaramaz oldular ne..herkes iyidir umarımm.kimsecikler gitmesin kızlar bi yerlere.bi toparlanalımm geri dönecez biz forumlara.sevdalinka canım hala aklımdasın arayamadımm bi türlü seni ya.valla hastalıktan başımızı kaldıramaz oldukk.neyse buralardayızz görüşürüz inşallahh en kısa zamanda.tuğbacımm işlerin rast gider inşallah.hayırlı olsun şimdidenn.neyse kızlarr daha yazacaktım ama uzanayım biraz belim fena bugünlerde.selam olsun herkese.denizimle ben öpüyoruz kuzuları.

kızlar selam hepinize.. akşam çok kötü bi şi yaşadık. oğlan kafaüsütü yere düştü.. başı bayağı bi kötü çarptı. çok uyukusu olduğu için de uyudu..ama daha sonra niye uyuttunuz falan diye olunca çok korktuk. doktorumuzu falan aradık..akşam 2-3 sattet bir kontrol ettik bilinci yerinde mi. başında şişme yada kızarıklık var mı diye... ama çok şükür sıkıntı olmadı ..allahh bi daha bölyle bişi yaşatmasın kimseler tabi bize de.. bu arada biz de keltoş olduk . saçımızı 5 numara kestirdik. çok terliyordu. yani canım saçlarımıuz gitii. kökü bizde çıkçak gene...

Çok geçmiş olsun canım...
Eyüp te bizim koltıktan düştü geçen akşam Çok ağladı miniğim
Ama bir dakika durmuyorlar ki yerlerinde
Eyüp bizim hep koltuk tepelerinde hopp yapıp atlıyor

Saç içinde kökü senden nasılsa çıkar
Ben Eyüpün saçını 2 kere kestim ama sadece toplattım yani asla sıfıra vurmam.herkese göre bir sıfıra vuralım kuvvetlenir diyor ama ..Çünkü çok ince telli ve açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…