- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.061
oluyo bazen korkmus olabilr arada gerilemeler bizim kızda eskisine göre daha az kullanıo endişe etmiorum korkutma beni hersey düzelir diyorum ben hepcanım öpmeyi bizden değil benden öğrendi yavrucak.eşimle dikkat ederiz evde.zaten dikkat etmesek bile.eşim bana onun yanında yaklaşamıyo bile.kıyamet kopuyo.sohbet bile bazen edemiyoruz.ya beni ya onu bi bakıysoun elimizden tutmuş kaldırmış ortamdan uzaklaştırmak için.ben dudağından öpüyorum yavrucağın.dudağından öpmeyi benden öğrendi.ama sadece dudaktan da öpmüyo.kızın neresi denk gelirse ordan öpüyo.amaç sadece öpebilmek.bu öpme işini çocuklara,bana bi de anneannesine yapıyo.babaya bile çok nadir.sevdiği kişilere sadece.
dil gelişimi için evet biliyorum erken sayılır.fakat kuşku kalıyo insanın aklında.önceden neredeyse cümle kuran çocuk.şimi tek tük kelime söylemeye başladı.gerileme oldu sanki.endişem buydu neden gerileme olduğu.
cnm damlalra tekrar başladık bu hafta iyi gibi ama inş. bırkaınca tekrar etmez bırakınca kontrol edecegim bende ona göre vehbi koça gitcezKızlarr merhaba nasılsınız şöle bi okudum yazdıklarınızı tugba ne güzel anlatmışsın hayran kaldım sana lösemi tedavisi görenlere destek olmanız ne güzel :) paylaşmak acıyı ,sevinci ,imkanları insan olmakda bu degilmidirki zaten .bende buradaelimden geldigince imkanlarımız dahilinde yapmaya çalışıyorum mesela zeynein küçülen kıyafetlerini hediye gelipte iç giyemediklerini yıkayıp güzelce bana arada gelen bir abla var kızı dogum yaptı veriyorum ona .ihtiyaçlarıda var yerii bulması negüzel .aslında kimsesizler yurduna vericektim ama kullanılmış almıyorlarmış halbuki yıkanmış ve yıpranmamış ama kural işte maalesef.
Asu ne güzel bende istiyordum zeynebi götütürüp çektirmek nasip olmadı hep erteledikevde çekiyoruz ama stüdyoda farklı oluyorr.
Gamzee ipek nasıl oldu ?
Nezoo blogun çok hoş olmuş resimleri de tam olaydı daha iyi olurdu ama eyübün dilinden anlatmak yazmak çok hoş eline saglık
Merhaba uzun zamandır giremedim oğluşumla hasta okmuştu şimdi iyileşti çok şükür... Benim oğlum hem kel hem tembel :) iki gün önce oyun oynarken yürüdü 15 adın attı ertesi gün çok az adın attı zorla bügünde elim bıraktığı anda yere oturuyor hiç yürümüyor... Sizinkiler ilk yürümesi nasıldı?
oluyo bazen korkmus olabilr arada gerilemeler bizim kızda eskisine göre daha az kullanıo endişe etmiorum korkutma beni hersey düzelir diyorum ben hep
öpmeolayına insan hakim olamıo kendine cnm n tatlılar ama artık yanagından öpüyorum bende kızımı yoksa uygulamalarda hata yapıolar
cnm damlalra tekrar başladık bu hafta iyi gibi ama inş. bırkaınca tekrar etmez bırakınca kontrol edecegim bende ona göre vehbi koça gitcez
ipekte şaka maka bi bakıyorum dişleri pırt cıkmış hiç haberim olmuo bide kontrol ediorum haaa babası dalga geçio ilgili anne kızının dişi cıkmış diesanki herseyle o cok ilgili ya ya acayip bi temizlik modundayım ama hic bitmio işler bu temizlik ne kadar derin bi konu sanki madalya verecekler bana:121:
Canım damlalar bitince geçsede götür bir kontrole .ne güzel sıkıntısız çıkıyor gerçi senle konuştugumuzda iştahı hiççç yok yemiyor diyordun dişinden demekki .temizlik nankör birşey yap yap kirleniyor bende gecenlerde büyük temizlik yaptım dolapları falan sonra cam kapı halılar yapıldı dolaplar daha zor bence zeynep uyudukça yaptım ama çok zordu pilim bitti resmen .uyandıkça yemegi ama zeynebimle ilgilenmeyi eksik etmedim sonra üzülüyorum .temizlikdede kaptırma kendini yapabildigin kadar canımm arkadaşım.
Birde konuşma ile ilgii gerilikten bahsetmişsiniz ya son zamanlarda eskiye oranla dahamı çok televizyon izliyor kuzular?onabi dikkat edin derim .televizyon dil gelişimini geriletiyormuş çünkü nacizane fikrim .
Zeynepde bu ara 2 ay oldu yürüyeli eskiye oranla daha çok düşüyor annem zeynep hastalanmıştı ya zayıflamış güçsüz kalmış o yüzden dedi ama bence bizler gibi önündeki engelleri görmüyor ve korkmuyor o yüzden hızdan düşüyor sizceee?
MerhabaaaaaaHappycim canımmm çok sevindim kız istiyordun sen Allahım gönlüne göre verdi.kazasız belasız gidip gelin.tadını çıkar güzelce ohhdinlen ihtiyacın olucak çünkü şimdiden enerji depola.maşallah canım rabbim zamanında saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Kendine erdeme prensese iyi bak öpüyorum
edibeeeeeeee
esinin girdigi sinavin sonuclari aciklandi dunnnnn
bizi duyuyorsannn cevap verrrr
kazanmis mi esiinnnn
cokmerak edyrrrmmm
kazandi ise simdiden tebriklerrr
guzel istanbul gunleri sizi bekliyrrrrr artkkk
Selamlar:)
Bİz iyiyiz çok şükür Eyüp çok hareketl, bir dakika durmuyor ondan buraya pek vakit kalmıyor:)
Arada bakıyorum kimsecikler yok ondan ben de ses etmeden gidiyorum
Blogg dünyasında dalmış durumdayım Eyüp e hatıra kalması için bende yazıyorum :)
Oraya buraya bakıyım derken hoppp vakit geçmiş oluyor.
Eyüp günde bir kere uyuyor:) O uyuduğu zaman hem ev işleri hem de bilgisayrada vakit geçiriyorum başka da vakit kalmıyor:)
Gece uykumuz biraz sounlu bu aralar diş çıkarıyoruz:)
Yemek sorunumuz biraz var ama idare ediyoruz:) Mutfak tezgahına otutturup camdan dışarı bakarken yediriyorum:)
Bizden haberler bu kadar:)
Edibe geliyor musun bvu arada İstanbula?
Merhabaaaaaa
biz geldik maldivlerden
kapkara olduk 24 saat denize gire gire...iyiyiZ cok şükür de yoğunuz azcik..duaların icin cok tesekkur ederim canim..
Tesekkurler canim..kazandı sevgilim sınavları ilk senesinde...artık hakkımızda hayırlısı diyelim...
Gliyorum canim..istanbula tayinimiz çıktı...Temmuz'da doğumdan sonra 4 leventteyim..optum kuşum seni.....
Cok yorgunum..misafirlikten geldik..su Temmuz annelerine de bı slam vereyim..haftaici bı ara okucam sizleri...
Happy kalın...
yok yok güçsüzlük deil acelecilik bnlarınki hayatta en meraklı dönem ve bi an önce alma keşfetme olatı birde vücurları heran değişio el vücut ayak koordinasyonu dönem dönem değişir cnmcanım damlalar bitince geçsede götür bir kontrole .ne güzel sıkıntısız çıkıyor gerçi senle konuştugumuzda iştahı hiççç yok yemiyor diyordun dişinden demekki .temizlik nankör birşey yap yap kirleniyor bende gecenlerde büyük temizlik yaptım dolapları falan sonra cam kapı halılar yapıldı dolaplar daha zor bence zeynep uyudukça yaptım ama çok zordu pilim bitti resmen .uyandıkça yemegi ama zeynebimle ilgilenmeyi eksik etmedim sonra üzülüyorum .temizlikdede kaptırma kendini yapabildigin kadar canımm arkadaşım.
Birde konuşma ile ilgii gerilikten bahsetmişsiniz ya son zamanlarda eskiye oranla dahamı çok televizyon izliyor kuzular?onabi dikkat edin derim .televizyon dil gelişimini geriletiyormuş çünkü nacizane fikrim .
Zeynepde bu ara 2 ay oldu yürüyeli eskiye oranla daha çok düşüyor annem zeynep hastalanmıştı ya zayıflamış güçsüz kalmış o yüzden dedi ama bence bizler gibi önündeki engelleri görmüyor ve korkmuyor o yüzden hızdan düşüyor sizceee?
tammamen katılıyorum cnm cesaret doruktaaa avmleri birbirne katıorz eğer arabaya binmezseeecanım düşmeleri normal.zayıflıktan güçsüzlğkten değildir.bizim oğlan 9aylıkken yürümeye başladı.artık bi yere giderken yürümüyo koşuyo.ee öyle olunca bi bakıyosun ayakları dolanmış bi şekilde pat düşüyo.bi de şu zamanlar en cesaretli olduğu dönemler.henüz canım acır gibi düşünceleri yok.korkuyu henüz tam olarak bilmiyolar.kaydıraktan ayakta kendisi öyle bir bırakışı var ki es kaza tutamazsan boyu moynu kırılacak o şekilde atlıyo resmen.ama yok deli cesareti derler ya.canım acır gibi bi düşünce olmadığı için cesaretin zirve yaptığı dönem.
cnm tebrikler eşinide kutlarım ya ne güzel maş allah gönlünüze göre verdi cokkkkk sevndk esimde tebrk etti arıcam seni maldivleri fethetti hemerhabaaaaaa
biz geldik maldivlerden
kapkara olduk 24 saat denize gire gire...iyiyiz cok şükür de yoğunuz azcik..duaların icin cok tesekkur ederim canim..
Tesekkurler canim..kazandı sevgilim sınavları ilk senesinde...artık hakkımızda hayırlısı diyelim...
Gliyorum canim..istanbula tayinimiz çıktı...temmuz'da doğumdan sonra 4 leventteyim..optum kuşum seni.....
Cok yorgunum..misafirlikten geldik..su temmuz annelerine de bı slam vereyim..haftaici bı ara okucam sizleri...
Happy kalın...
canım düşmeleri normal.zayıflıktan güçsüzlğkten değildir.bizim oğlan 9aylıkken yürümeye başladı.artık bi yere giderken yürümüyo koşuyo.ee öyle olunca bi bakıyosun ayakları dolanmış bi şekilde pat düşüyo.bi de şu zamanlar en cesaretli olduğu dönemler.henüz canım acır gibi düşünceleri yok.korkuyu henüz tam olarak bilmiyolar.kaydıraktan ayakta kendisi öyle bir bırakışı var ki es kaza tutamazsan boyu moynu kırılacak o şekilde atlıyo resmen.ama yok deli cesareti derler ya.canım acır gibi bi düşünce olmadığı için cesaretin zirve yaptığı dönem.
Canlar bugün ipek beni ne yordu işten cıktım almaya gittim neyse bakcııdan yaka paça cıkarıorum gitmicem die ağlıo tam arabaya binerken ne oldu o da ne ipek kara kedi gördü ddediiiiiiiiii dediiiii oooooooooooo diye nasıl bağrıo neyse biraz bakalım dedik ama bizim kız peşinden koşacakmış kedi kaybolduAararsın kedi yok tararsın yok ipek nasıl ağlıo yoldaki cocuklarla falan kandıramadık Neyse zor bela arabaya attım yolda söz seni parka götürcem dedim parka götürcdüm ikinci hatam Bu seferde kaydırak faln heryer bebek parktan gitmeyelim die başladı Ay eve nasıl attım bilmiorum kendimi 12.30 işten cıkan ben 14.30 evde neyse uyku doruk memeeeeeee dedi uyusun die verdm bu seferde aç wc ihtiyacı olan ben mahsur kaldım Meme cekince hemen annnne die kalkıo ay sonunda 15.00 rahatladım fox unutma beni eşliğinde kendimi dinlendirdim ne hafta sonuydu be ve haftaya acayip zorlu başlangıçlar kendimi ve tüm çalışan anneleri tebrik ediorum hem temizlikci hem para kazanan hem eşhem anne olmak ne zorrrrrrrrrrrrrrr (diğer arkadaşlar yanlış anlmayın) çalışan anne olmak ahhhhhhhhhhhhh
Canlar bugün ipek beni ne yordu işten cıktım almaya gittim neyse bakcııdan yaka paça cıkarıorum gitmicem die ağlıo tam arabaya binerken ne oldu o da ne ipek kara kedi gördü ddediiiiiiiiii dediiiii oooooooooooo diye nasıl bağrıo neyse biraz bakalım dedik ama bizim kız peşinden koşacakmış kedi kaybolduAararsın kedi yok tararsın yok ipek nasıl ağlıo yoldaki cocuklarla falan kandıramadık Neyse zor bela arabaya attım yolda söz seni parka götürcem dedim parka götürcdüm ikinci hatam Bu seferde kaydırak faln heryer bebek parktan gitmeyelim die başladı Ay eve nasıl attım bilmiorum kendimi 12.30 işten cıkan ben 14.30 evde neyse uyku doruk memeeeeeee dedi uyusun die verdm bu seferde aç wc ihtiyacı olan ben mahsur kaldım Meme cekince hemen annnne die kalkıo ay sonunda 15.00 rahatladım fox unutma beni eşliğinde kendimi dinlendirdim ne hafta sonuydu be ve haftaya acayip zorlu başlangıçlar kendimi ve tüm çalışan anneleri tebrik ediorum hem temizlikci hem para kazanan hem eşhem anne olmak ne zorrrrrrrrrrrrrrr (diğer arkadaşlar yanlış anlmayın) çalışan anne olmak ahhhhhhhhhhhhh
Happy canım hoşgeldin rahatladım valla .iyi olmanada sevindim.
Kızlar 1haftayı geçti uyku uz gece sıkca kalkıyoruz arada bir gece iyi uyuyor ama diger geceler bi kaçkere kalkıyoruz memeee diyeee tokda olsa kalkıyoruz.öglense uyuyor ama en az bir kere kalkıyoruz emiyo bikaç saniye ve uyuyooo .iştah durumumuz ise hiç olmadıgı kadar kötüüünapıcagımı şaşırdım sabah uyanıyoruz kahvaltı ögünü önemli diye oyalıorum herşey denedim yemiyor bir bakdak süt bir tatlı kaşıgı bal ve bir tatlı kaşıgı pekmez o kadar ekmek yumurta hiççç birşey yok .öglen yemek et bakliyat sebze yemegiherşey deniyorum yok yemiyor yogurdu bile içine bebe bisküvüsü ileeee 2günde bir yogurt mayalıyorum .meyva deseniz yemiyor bunezaman biticek biticekmiii?saglıklı şeyler yesin istiyorum ama tek yatmadan pirinç unlu irmikli sütlü muhallebi yapıyorum pekmezle tatlandırıyorum öle yediriyorum ugraşlarlaaaaa
Bana tavsiyeniz varmııı napıcam iştahsız çocuk çokkkk zormuşşşş
Birde sabah bir tatlı kaşıgı dogal tereyagına bir tatlı kaşıgı bal ekliyorum karıştırıyorum içiriyorumm bişe yemiyobari güç kazansın diye dogrumu yapıyorum bilmiyorummm
canim konuslim en kısa zamanda ... İstanbulda da sık sık buluşuruz..zaten sözün var yardım edeceksin bana iki çocukla..unutmadım..ona gore...OOo çok sevindim yaa bir ara konuşalım sen müsayit olunca:)
banada çok yakın oluyorsun bu arada:)
yok yok güçsüzlük deil acelecilik bnlarınki hayatta en meraklı dönem ve bi an önce alma keşfetme olatı birde vücurları heran değişio el vücut ayak koordinasyonu dönem dönem değişir cnm
tammamen katılıyorum cnm cesaret doruktaaa avmleri birbirne katıorz eğer arabaya binmezseee
cnm tebrikler eşinide kutlarım ya ne güzel maş allah gönlünüze göre verdi cokkkkk sevndk esimde tebrk etti arıcam seni maldivleri fethetti he
hoş bulduk canim..yeme sorununa dua edelim geçsin insallah..sanirim sizin minikler memeye güveniyor..ondan yemiyor..erdem baya bı yiyo mme yok ya ondan diye düşünüyorum..bı arkadas memeden kesti cocuk kıtlıktan cikmis gibi yiyor..eMemeden kesin demiyorum asla zaten o arkadasın oglu 21 aylıkti..ondan kesti yani...biraz sabredin bakalım..Happy canım hoşgeldin rahatladım valla .iyi olmanada sevindim.
Kızlar 1haftayı geçti uyku uz gece sıkca kalkıyoruz arada bir gece iyi uyuyor ama diger geceler bi kaçkere kalkıyoruz memeee diyeee tokda olsa kalkıyoruz.öglense uyuyor ama en az bir kere kalkıyoruz emiyo bikaç saniye ve uyuyooo .iştah durumumuz ise hiç olmadıgı kadar kötüüünapıcagımı şaşırdım sabah uyanıyoruz kahvaltı ögünü önemli diye oyalıorum herşey denedim yemiyor bir bakdak süt bir tatlı kaşıgı bal ve bir tatlı kaşıgı pekmez o kadar ekmek yumurta hiççç birşey yok .öglen yemek et bakliyat sebze yemegiherşey deniyorum yok yemiyor yogurdu bile içine bebe bisküvüsü ileeee 2günde bir yogurt mayalıyorum .meyva deseniz yemiyor bunezaman biticek biticekmiii?saglıklı şeyler yesin istiyorum ama tek yatmadan pirinç unlu irmikli sütlü muhallebi yapıyorum pekmezle tatlandırıyorum öle yediriyorum ugraşlarlaaaaa
Bana tavsiyeniz varmııı napıcam iştahsız çocuk çokkkk zormuşşşş
Birde sabah bir tatlı kaşıgı dogal tereyagına bir tatlı kaşıgı bal ekliyorum karıştırıyorum içiriyorumm bişe yemiyobari güç kazansın diye dogrumu yapıyorum bilmiyorummm
Benim oğlumda iştahsız maalesef bence meneye güveniyorlar.. Gece benimki yenidoğan gibi hala 2 saatte bir emmeye kalkıyor sürekli ağzında Olsun istiyor... Yemek doğru düzgün yemez sebze yedirmiyorum.. Tek çarem Pepe bu günlerde kayda aldım yemek yedireceğimde açıyorum onu izlerken azcık yiyor oğlum şu an 8800 gr yemediği için biyüyemiyor..topikteki tek yürümeden de benim oğlan :)
Arkadaslar....
yavrulariniz ve kendiniz hakkında yazdıklarınızı okuyorum bir bir de yorgunluktan inanın cevap veremiyorum,,,yalnızca bana yazılma seylere cevap yazıyorum..lutfen yanlis anlsmyin..gercekten okumaya çalışıyorum..vakit bulursam konular hakkında bende sohbette bulunacam..cok öpüyorum sizleri..
canim konuslim en kısa zamanda ... İstanbulda da sık sık buluşuruz..zaten sözün var yardım edeceksin bana iki çocukla..unutmadım..ona gore...
Cok tesekkur ederiz canim benim..telefonla konusalim..burdan okuyorum ipek i ama cevap yazmaya vakim olmuyo..telefonla daha uygun olur..maldivler mukemmeldi zaten..kelimelerle anlatılmaz.o yüzden hicccc denemedim bile..mutlaka gidin sizde..
seninle ortak arkadasımız vardı ya canim..o bebeğini düşürdü kürtaj oldu biz maldivlerdeyken..biraz icimiz buruk..
hoş bulduk canim..yeme sorununa dua edelim geçsin insallah..sanirim sizin minikler memeye güveniyor..ondan yemiyor..erdem baya bı yiyo mme yok ya ondan diye düşünüyorum..bı arkadas memeden kesti cocuk kıtlıktan cikmis gibi yiyor..eMemeden kesin demiyorum asla zaten o arkadasın oglu 21 aylıkti..ondan kesti yani...biraz sabredin bakalım..
Erdem maşallah herseyi yiyo da bizde de sU sorun var kilo almiyo..herseyleri normal çıkıyor..yediklerini saysam korkarsınız yani..âma hal 10 kilolarda geziyo..neden boyle sizce...nerde yanlis yapıyoruz ki..arkadaşların cocuklari var 4-5 ay kucuk erdem in iki katı duruyo yanında boy ve kilo olarak..benimle tanışanlar bilir gayet devasa bı şeyim..boy pos...bu cocuk neden büyümüyor sizce yemesine rağmen..
happyy anne hosgeldniz sefalar getirdiniz. esini ve seni tekrardn tebrik ediyrm.hayrlisi olur ins.
gamze senin kiz da gezmeyi seviyr. bn bnm kizi iceri alamiyrm.her gun disarlarda.evin kapisina gelince basliyr aglamaya.bize montunu ve ayakkabisini getryr her aksam.yani hadi disari cikalm demek iatyr hanfendi.valla bn calismdgm halde cok yorulyrm sizleri dusunemiyrm.allh kolaylik versn
tarrioronar....uzulme canm yemeyn cocuk yemiyr iste.memeye de guvenyr olabilir.bn memeden kestgmden beri misil misil uyuyr artk. masallg.sen de gece yatmdn gunde bir defa olck sekilde sut verebilsen. birde her kalktiginda emzirmesen.uyutmaya calissan tekrardan. bir yerde okudum, gece emen ve sabah kalktiginda da emen cocugun kahvalti yapmasi mucizeee diyeeee.yurumesi icin de daha zamani gelmemistr annesi merak etme.
eylemmmmcmm... bilmiyrm vala istah icin ne yapilabilir.sevdgi seyleri de mi yemiyr.pilav, makarna, zeytin,borek,hurma,kayisi,patates haslama,kofteyi yapip eline vermek, mucver....bunlari cocuklar sever genelde.birde bn artk dort bes saatte bir yedryrm, o zamn daha guzel yiyor.
off o kadar yorgunumkii.gece 3 te sehir disindan misafrim gelck.kahvalti msasini simdiden hazrladm.heryerm agryr. bir dus alaym da rahatlayaym.sevda happyy sizlere de iyi gecelerrr opuldunuz
ayyy unutyrdmm.
kemeceyi evinde ziyarete gittim.cokk guzel agirldn cnm arkdsm.hersey icin tekrardn tesekkurler,sevgiyle kall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?