- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.041
Merhaba kızlarrr ay ne güzel okunucak işelerin olması sizlerden haberler almak hemencecik okudummmm:)gamze canım inş ipek kuzu en kısa zamanda iyileşir damla iyi gelirdeee kontrole götür muhakkak bak ihmal etmeee .damla bi süre iyi geliyor sonrasını biliyorsun en azından götürde için rahat etsin canımmm teşekkürler evet zeynep çok mutluydu hala evde annemleriii arıyorlar
İlkim seni okadar iyi anlıyorumki uzun kalınca kendi evin gibi oluyor birde kuzular sevilince mutlu olunca bize dünyaları veriyorlar degilmiii?napalım annemler yeni gittiler zeynep eşimden tutuyooo galk de annne diyoooalışcak napalım en azından geldiler zaman geçirdik.
En kısa zamanda tayin işin hallolur inş
Sevda canım teşekkürler ne güzel sizinkiler geliyormuş tadını çıkarın dedigin gibi saglıklı olsunlarda az görüşelim ibrahim nasıl iyimi pastacılık kursunamı gidiyordun nasıl gidiyorrr
Nezooo eyüp nasıl oldu iyidir inşşş canım ne blogu senin blogunmu var banada link atarmısın bakayımmmmbende istiyorummm aslında ama yapabilirmiyimkiiii yazıcak o kadar çok şey varkiiiii tedavi sürecinden şimdiye dekkkk ooooo :)
ya arkadaşlar bitirince farkettim de çook uzun olmuş, biraz kısalttım ama, anca bu kadar oldu, idare edin artık, çok sık giremiyorum ya.. bi daha bu kadar biriktirmeyeceğim inşallah..
canımm valla o kadar özeniyorum kii.ailesiyle aynı şehirde yaşayanlara.oğlum da o kadar düşkün ki onlara.babasına bile dedesine yaptığı gibi yapmıyo.ahh neysee ahhh yaramızı deşmiyelim akşam akşamm...
tuğba canımm kuzeninin adına sevindim.umarımm ağustosta benim de yüzüm gülerr......işin de hayırlı,bereketli olur inşallah..açta biran evvel bizde bi bakalımm...emirin grubuna gelincee bayılıyorumm o gruba.allahım hepsi cıvıl cıvıl.benim oğlan da o kadar çok seviyo ki çocukları.alışveriş merkezinde çocuk gördüğümüzde çocukların arkasından dolaşmaktan biz bişeylere bakamıyoruz bile.hele bi de gidip öpmesii yok mu.ablamın kızı,oğlumdan 9ay büyük.onu her gördüğünde sıkıştırıp öpüyo,sarılıyo,kucağında yatıyo.face koyacaktım resimlerini ablam kızıyo koyma diye.ama dayanamıyacam buraya gönderebilirsem gönderecem çok tatlılar çünkü.kalabalıkta kucağımdan inmiyo demişsin.canım benim oğlan da tam tersi kalabalıkta aklına gelmem yanlızken benden ayrılmaz.her çocuk bir olmuyo.küçükler daha bi uzmanın görmesi için erken sayılır.öyle diyorumm ama insanın içi rahat etmiyo ben de konuşması için bi dra mı götürsem diyorum.kızlar ya benim oğlan küçükken daha çok kelime söylerdi.anne,baba,dede,gel,allah allah,bir,mama,vermem,ben....derdi.şimdi bu aralar mama,bir,baba,dede diyo.yani üzerine kelime eklemedi ve söylediği kelimeleri bile artık söylemiyo.dra götürmem için erken mi..
sorma cnm komikti gercektenasucum pasaport fotograflarıda acayip komikoluyor nasıl cektirdinhayırlı olsun cnm öykü nasıl tatlı olmustur ya bende stüdyo fotosu cektirecektim bi kısmet olmadı cektircem ama nş. bende bebiş isterdim ama işte dogum izni bi cıksın 6 aya seneye şubatta ipek 2 yaşını doldurduktan sonra istiyorum bakalım
cnm bence dil icin erken dil gelişiminin evreleri var cünkü babıldama döneminde tekrarlı baba dede gibi seyler mama kullanır sonra tek sözcük evresi anne baba gel bak ver bazı cocklar kalıtsal olarak bu evreyi atlar alıcı dili uzun tutar yani kaydedior birden başlayacak bence tasalanma derim
bu arada eşinle evde birbirinizi dudaktan öperken yavru kuşun görüyor mu??????????cünkü artık herseyi taklit etmeye başladılar cnm ben utanark söyleyim boş bulunup işten gelince bi kaç kere öpmüştüm ipekte beni öpmeye calıştı ardayı yakalayınca öptü simdi cok dikkat edioruz bana dokundurmuyo bile ipekkk dikkat et derim
Kızlarr merhaba nasılsınız şöle bi okudum yazdıklarınızı tugba ne güzel anlatmışsın hayran kaldım sana lösemi tedavisi görenlere destek olmanız ne güzel :) paylaşmak acıyı ,sevinci ,imkanları insan olmakda bu degilmidirki zaten .bende buradaelimden geldigince imkanlarımız dahilinde yapmaya çalışıyorum mesela zeynein küçülen kıyafetlerini hediye gelipte iç giyemediklerini yıkayıp güzelce bana arada gelen bir abla var kızı dogum yaptı veriyorum ona .ihtiyaçlarıda var yerii bulması negüzel .aslında kimsesizler yurduna vericektim ama kullanılmış almıyorlarmış halbuki yıkanmış ve yıpranmamış ama kural işte maalesef.
Asu ne güzel bende istiyordum zeynebi götütürüp çektirmek nasip olmadı hep erteledikevde çekiyoruz ama stüdyoda farklı oluyorr.
Gamzee ipek nasıl oldu ?
Nezoo blogun çok hoş olmuş resimleri de tam olaydı daha iyi olurdu ama eyübün dilinden anlatmak yazmak çok hoş eline saglık
Merhaba uzun zamandır giremedim oğluşumla hasta okmuştu şimdi iyileşti çok şükür... Benim oğlum hem kel hem tembel :) iki gün önce oyun oynarken yürüdü 15 adın attı ertesi gün çok az adın attı zorla bügünde elim bıraktığı anda yere oturuyor hiç yürümüyor... Sizinkiler ilk yürümesi nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?