- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.741
bizimde azılarımız aktif gelmek üzereler zannedersem bu sabah deniz kafasını vurdu yavrum şikşti baya ama buz koydurmadı bir türlü çok korkak bu kız yahu napcaz bilemiyorum=)
Ay onla geçmiş olsun :)bizimkinin de kafası mosmorOyun oynuyorum diye saga sola çarpıyor
bu çok nazlımıdır nedir tekne kazıntısı 2 saat ağladı=)
Bir yemeğe gelirlerse daha bir zor oluyor küçük çocukla hazırlaması.Benim açımdan öyle oluyor o zamanlarda Eyüp kucağımdan hiç inmiyorbenimde deyildirde bu babaya çekmiş beliki ay akşama misafir var yemeğe ben burda çeneye düştüm
kociş yok b akşam haftaya full izinli fizik tedaviye baslıcak boyn fıtıgından bakalım napcaz b aksam olmaması ii oldu intikam var ay ne güzel dizi
ipek telefon eline alınca bicok konsuyo anlasılmıo ama olsun babası dioki bgün bunada mı 25.000 kelime yükledin yoksa hic susmuyo o da kadın ne de olsa napim ben
Geçmiş olsun:)
İyi bişy olunca kendileri kötü olunca anne olur zatenEyüp te gezme meraklısı eşim diyo ki hasta masta fark etmiyor aynı annen gibisin diyor Eyüp'e
saol cnm sorma telefonda annen seni dövüo m die soruo:)
Devkule o resmindeki tatlı şey kim...alperen deme ana....
saol cnm
cnm largopen die bi antibiyotik verdi dr onu alıyorum ..ya valla biz özel seyler yapmıoruz vakit gecirioruz nası yetcem falan die düşünme cocuk bu büyür bizle heran mı ilgilendiler
bizimde azılarımız aktif gelmek üzereler zannedersem bu sabah deniz kafasını vurdu yavrum şikşti baya ama buz koydurmadı bir türlü çok korkak bu kız yahu napcaz bilemiyorum=)
Canım yürümeye başladıktan sonra çok düşüyorlar zeynep öle buz asla koydurtmaz ortalıgı yıkar .azılar bukadar erkenmi çıkıyor belli bir zamanda çıkmıyorlarmıki?
ilk azılar geliyor sonra köpek dişlerimiş..en son köpekler kalıyor sanırım. bu arada dişten mi bilmem dün çok zor uyumuş akşam koca gece beşik salaldım ben ya.. bi de ayaklara alışıo mu ne. babaannemiz gündüz uyumayınca bacağına almış akşam ben de mecbur bacakta uyuttum yok yani uyumadı. akşam da koca gece mık mık dedi durdu.. siz nasıl uyutuyorsunuz bebileri..bacaklara alışçak die de korkuom bi taraftan diom en azından bacağa da alışsın yarın oburgun başka eve gidince beşik taşımak zorunda kalmam..
Canım yürümeye başladıktan sonra çok düşüyorlar zeynep öle buz asla koydurtmaz ortalıgı yıkar .azılar bukadar erkenmi çıkıyor belli bir zamanda çıkmıyorlarmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?