- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.721
Hayırlısı canım evet eyübün tadı çıkar öp kokla sonra 2.düşünürsen düşün hamileyken yeterince ilgilenemeyebilirsin ki ben olsam şu an ilk hamileligimi düşünerek yazıyorum zeynebi gözüm görmezdi uyumaktan .bende plasenta previa var 2.dede olurdedi doktorum valla o çocuk tedavisinden daha zor ömrümden seneler gittiiiEvet negatif:)Şu anda istemiyorum zaten:)Eyüp'e haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
bogazım agrıyor ya doktor antibiyotk verdi 2günde rapor napsam gitsem mi işe :26: ipekte 3saattir uyuyo ne uykusu maş gece bize uyku yok
nezooo kim arasın kız seni kimi öptn heeeeeeeeee sana özelden cep vercem
yada sen ver ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa uyandı
Ne yapacaksın hayatım..tabi en dogall'ından kardes yapacaksın..cocuğun cani sıkılmayacak..Kızlar bu ara iyice dillendiler ya zeynebi öp öp öpppp kokla kokla yiyip bitiriyorrum doymuyorummm öle bi aşk bu kızım gel i koklaım seni diyorum geliyo yanıma elini uzatıyor kokluyorum öpüyorum :)içime çekiyorummm.evde sallanan filimiz var ona gel pisi pisi diyor emerken onu çekiyooo getiriyor hortumu memeiye dayıyor emziriyorrr tam bir sarıkız oldum anlıycanız.:)eşim sabah kahvaltı hazırlamış zeynep git anneni kaldır demiş pat pat odamıza geldi anneeee anneee diye beni kaldırıyor eger gözümü kaparsam uyudugum yerde yanagını yanagıma koyuyorrr anniii diyişi varkiii yemede yat :)moral depom benim herşeyim özlemim canım hasretim zeynebimmmmmm aşka geldim size yazıyorum öle kendi kendimeeeee
Bu aralar yalnızlık zor geliyor bana zeynebe üzülüyorum ona tek başıma bundan sonra nasıl yeticem diyorum artık onu oyalıcak şeylerle telafi edicem siz neler yapıyorsunuz gündüz ?eşimin arkadaşları geliyorlar sagolsunlar dışarıdada fırtına var çıkamıyoruz öglen çıkardım burnu üşümüş kıpkırmızı kuzum ne oldu diyorummm nunu diyor burna nunu gösteriyor:)
Hayırlısı canım evet eyübün tadı çıkar öp kokla sonra 2.düşünürsen düşün hamileyken yeterince ilgilenemeyebilirsin ki ben olsam şu an ilk hamileligimi düşünerek yazıyorum zeynebi gözüm görmezdi uyumaktan .bende plasenta previa var 2.dede olurdedi doktorum valla o çocuk tedavisinden daha zor ömrümden seneler gittiii
Eyüp menemene bayıldı
valla bizimki de normal kayanam yumurta yemio artık peynir e de burun kırın edio ama. başka çareler denicez biz de
slm herkese.. dün oğlumun ağzında iki adet azı dişi çıktığını farkettik. ama 2 gün önce en son da dün kanadı ağzı..kontrol ettiğimizde maş ikisi de çıkmış üst sağ ve sollardan.. şimdi altlar da çok kabarmış onlar da çıkacak yakında sanırım..kanama işi normal mi bilmiyorum ama.. eli hep ağzında acaba parmağıyla kurcalarken mi kanatıo bilmem...
saol cnmGamze can gecmis olsun...Ankara soğuktan simdi ya izmir bile berbat...
Gamzecim geçmiş olsun antibiyotik kullanıyormusun?ben vitamin harici daha kullanmadım bitkisel şeyçlerle atlattım tabi çok agır olmadım supradyn enerjiii gercekten toparlıyor insanı gitme işeee ipek kuzuyla vakit gecir raporda almışsın yat dinlennn valla Zeynepde 1haftadır öglenleri 3saat kadar uyuyor sonra akşam 10 da zar zor uyuor
yarım saattir internete bağlanmaya çalışıyorum, onu tam bağladım bişiler yazayım dedim kii şimdi de Emir uyandı.. sanırım birileri buluşmamızı istemiyoor..
Kimseden ses çıkmıyor ki
neden ses çıkmasınki canım.. gönül ister herkez birbirini görsün kucaklasın ama neylersin şartlar sorumluluklar başka başka herkesin kendine göre bir sınırı var ne yapalım bizde telefonla idare ederiz bi söz var argo blraz ama benim adım hıdır elimden gelen budur=) şimdi ben sana desemki nazo gel buluşalım veya sen bana desen gelirmiyiz yok gelemeyiz ee bizde telofonla idare ederiz napalım=)
hele bi sıcaklar başlasın buluşuruz biryerlerde o zamana bebişllerle daha rahat ederiz nerde olduğumu cevapladım özel mesajında =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?