- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.701
rica ederim canım duygular karşılıklı senden sonrada kemeceyi aradaım inan içimi ısıttınız bu arada kemecenin hepinize selamı var inan hala kendi kendime gülümsüyorum kızım soruyo anne neoldu ?denis3 aradı beni cok güzeldi sesini duymak cok genc ve dinamk gelio emnm cok güzel bi bayan arkadn cimcimenin seside geldi yerim onu tesekürler denisss
rica ederim canım duygular karşılıklı senden sonrada kemeceyi aradaım inan içimi ısıttınız bu arada kemecenin hepinize selamı var inan hala kendi kendime gülümsüyorum kızım soruyo anne neoldu ?
hadi bakalım bence oldu:)
serap deprem siddetli mydi cok mu korktunuz
pek değil canım ama o bile yetti allahım korusun gerçekten zor ya...
nezoo negatif mi ya gerçekten..
Evet negatif:)Şu anda istemiyorum zaten:)Eyüp'e haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
Kocaman BİR negatif
,hayırlısı cnm bnm ...
bi gün seninle de konusuruz
allah o zaman istediğiniz zamanda hayırlısını versin diim canım..
bogazım agrıyor ya doktor antibiyotk verdi 2günde rapor napsam gitsem mi işe :26: ipekte 3saattir uyuyo ne uykusu maş gece bize uyku yok
nezooo kim arasın kız seni kimi öptn heeeeeeeeee sana özelden cep vercem
yada sen ver ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa uyandı
Siz anca arasın..biz herkesle bulusup tanisiyozzzzzzz...
E buluş iste denis le nehir ada ile eemireamade ile..onu da ben mı ayarliyim canimaferin sana:)ne YAPAlım başka ist olan yok ki
E buluş iste denis le nehir ada ile eemireamade ile..onu da ben mı ayarliyim canim
Vallaha bak telefonla konuşmaya hic benzemio...tanışmak cok farklı...isterse hergüm telefonla konus...insallah ayarlarsınız..akadasliginizin boyutu değişirKimseden ses çıkmıyor ki
Vallaha bak telefonla konuşmaya hic benzemio...tanışmak cok farklı...isterse hergüm telefonla konus...insallah ayarlarsınız..akadasliginizin boyutu değişir
cnm cok gecmiş olsun şiddeti cok muydu
cnm su çiçegi 15 ay dan 18 ay arası dediler devlet karsılayabilirde olmayabilirde dedi bakalım bekleym biraz diğeri hepatit a mayıs 20de gitcez saglık ocagına gözü gecti gibi ipeğin zeynebin nası oldu gözü acıldı mı?
dilek36 kızını tebrik ederim
nezoo sabırla bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?