- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.581
iyi gecelerr
bayan mutlu umutluuu
ben de biseler yazcaktm ama o kadar yorgnm kiii
neyse yarn ins
ovguler icn teskrlerrr
rahat huzurluu gecelerr
erdemede kocamn muckkksss
Gelicez hayatım..esimin sınavları herkesi cok yordu..insallah yakında ananemdeyiz...öpüyorum seni..
canim
esler de vardı ya cok uygun olmaz sanirim fotograf koymak..başla bı aile de vardı zaten bizle..insallah senle tanıştığımızda gösteririz sana da..
dogum gunün kulu olsun canimmmmm...sağlıklı bi yıl olsun..gerisi boş..once saglik...
heyyy kızlar selammmm. okulda bi boşluk buldum hemen size yazim dedimmm. bayılıyorum size valla. kıpır kıpırsınız. ben mi çok ağır kanlıyım bilemedimkibiz iyiyiz valla. bakıcımı değiştirdikten sonraaaaaa daha bi güzel bakar olldum hayata. kızım da daha mutlu şimdik. bak şimdi eskisi geldi sinirlendim yine. neyseeeee öpüyorum hepinizii. bıdıklar rahat bırakmıyo beni. bazen çok kızıyorum bunlara ama sonraa onlar da birar anne kuzusu diyip frenliyorum kendimi. ane olduktan sonra daha iyi bi öğretmen oldum sankim
cnm nye değiştrdın bakıcıyı hayrdır?
kızlar köye geldk haftasonu icin ipek yegenimiz buse ile oynuyo ne güzel kardesi olacaklar cook sanslı
cnm nye değiştrdın bakıcıyı hayrdır?
kızlar köye geldk haftasonu icin ipek yegenimiz buse ile oynuyo ne güzel kardesi olacaklar cook sanslı
:)Köy derken kim var ki ?
Baban nasıl oldu bu arada?
Eksimsi pas tadi 2 hamileliğimde de oldu..bence test al bı tane canimNerede bu kasım anneleri size sesleniyorum gelinde şenlensin buralar
bir sorum olacak benim 20 gündür devam eden bir reglli değil ama kahverengi şeklinde olan bir durumum var:S
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?Bir de agzımda eşkimsi paslı bir tat var neye yorabilirm
Eksimsi pas tadi 2 hamileliğimde de oldu..bence test al bı tane canim
canım kamerayla sürekli takip ediyodum bi gün hiç de hoş olmayan davranışlarını gördüm. ogün bidaha görüşmeyelim didim :)) zaten kendinden hoşlaşmamaya başlamıştım sırf nisancık alıştı diye bekliyodum. kamera kayıtlarını da izleyince hade bakim naş naş dedim.
hossssssss gördük anammmmmmhoş geldin happyyy
Nerde kaldiiiiiiiiiikkkkkk
Dun eylemsura ve tatlı kızı Zeynep ile bulustuuuuuuukkkkk tanistiiiiikkkkk
hediyemizi aldiiiiiiikkkkk
Cok tatlı anne de kızı di..
zeynep bütün buluşma boyunca erdem i okşamak değmek oynamak sarılmak istedi ama benim oğlan bı kez bile gulumsemedi
ya bu oğlan neden kızlar la hoşlasmiyor anlamadım ki..neyse ki ben annesi ile cok iyi anlaştım..
Pazar gunu Antalya ya donuyorlar..şimdilik interneti olmadığı icin giremiyor buraya..yani bir terketme olayı falan yokkkkkkkkkkk..sizleri cok da özlemiş ayrica...
zeynep cok guzel bı bebek..minik minib burnukalemle çizilmiş dudaklari var..bu kasim bebekleri zaten bı hoş yawww..gördüklerimin hepsi oyle..ama bı abiiiii tutkusu var..herkese hatta erdeme bile bütün aksam abiiiiii dedi durdu
herkese gülücükler isveler nazlaaaarrrr
İnsallah antalya da da gorusuruz eylemcim...
Ne güzel böyle arkadaşlıklar kurmak:)
Evet yaaaaa
internetten gercek dostluğa aktarmak cok guzel oluyo aarkadaşlıkları..sen İstanbul daydin di mı..
Bugun cocuğumu oyun parkında arabaya bindirirken tek kolu olmayan bı bebek gördüm..doğuştan yokmuş..
yavrum tek eliyle direksiyonu kavramaya çalışıyordu..cok kotu oldum..o kadar guzel bı kızdı ki...onun sucu ne..onun günahı ne..hayatı 1-0 yenik başlamış o melek yüzlü ...oyle bı sarıldım ki oğluma o an...Allah im dedim grip nezle oksuruk aksirik...bunlar dert mı Allah im...ömür boyu nezle burnuna kurban olurum oğlumun...
sukurler olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?