- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.521
kızlar bende bikaç gündür stresli günler yaşıyorum ablamın 1 oğlu var 40 yaşında süpriz bir hamilelik yaşadık sevindik onun adına çok ama gelin görünki emar ve momografi çektirmiş bilmeden bu gün doktora gimiş riskli gebelik demiş zavallı napcanı şaşırdı aldırsamı yoksa herşeyi gözemi alsa napcamızı bileniyoruz=(
günaydın herkese,,
bu arada çok sıkıntılı günler yaşıyorum daha doğrusu yaşıyacaklarıma canım sıkkın,,çünkü iş yerim kapanıyor ve ben il değiştirmek zorunda kalıcam sanırım..küçücük çocukla il değiştirmek bilmediğim şehir.offff offf hakkımızda hayırlısı...
herkes minik elif zeynep i duydu sanırım haberlerde.. 1 yaşnda yaklaşık 1 ay önce doğum günü kutlamış..sanırsam zeynep te kasım doğumlu..acaba burdan görüştük mü annesiyel hiçç..allahım yok böle bişi. 26 saat bu soğukta yavrum dayanmış sadece burnu kanamış..ama anne babası yok artık..allahım sen büyüksün...
canıım üzülmeeee, belki bize yakın bir yerlere gelirsin, biz seni yalnız bırakmayız.. elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda.. sen burada ne kadar kalabalık dostların olduğunu unuttun sanırım.. inşallah izmite gelirsin.. :))günaydın herkese,,
bu arada çok sıkıntılı günler yaşıyorum daha doğrusu yaşıyacaklarıma canım sıkkın,,çünkü iş yerim kapanıyor ve ben il değiştirmek zorunda kalıcam sanırım..küçücük çocukla il değiştirmek bilmediğim şehir.offff offf hakkımızda hayırlısı...
kızlar bende bikaç gündür stresli günler yaşıyorum ablamın 1 oğlu var 40 yaşında süpriz bir hamilelik yaşadık sevindik onun adına çok ama gelin görünki emar ve momografi çektirmiş bilmeden bu gün doktora gimiş riskli gebelik demiş zavallı napcanı şaşırdı aldırsamı yoksa herşeyi gözemi alsa napcamızı bileniyoruz=(
Happy ol happy duşun hayatım...bazen iyi görünen seyler hakkımızda serdir,, bazen de kotu hissettikleriniz aslında bizim icin en hayirli olanıdır..hiiiiiccc bı şey düşünme..akısına Birak bakalım bı müddet..dışardan izle..ben guzel seyler olacak hissediyorum.....aynen oyle...günaydın herkese,,
herkes minik elif zeynep i duydu sanırım haberlerde.. 1 yaşnda yaklaşık 1 ay önce doğum günü kutlamış..sanırsam zeynep te kasım doğumlu..acaba burdan görüştük mü annesiyel hiçç..allahım yok böle bişi. 26 saat bu soğukta yavrum dayanmış sadece burnu kanamış..ama anne babası yok artık..allahım sen büyüksün...
serap kargonu verdim haberin olsun ...2 güne kadar ulaşır sanırım sana
canıım üzülmeeee, belki bize yakın bir yerlere gelirsin, biz seni yalnız bırakmayız.. elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda.. sen burada ne kadar kalabalık dostların olduğunu unuttun sanırım.. inşallah izmite gelirsin.. :)).
serap kargonu verdim haberin olsun ...2 güne kadar ulaşır sanırım sana
Happy ol happy duşun hayatım...bazen iyi görünen seyler hakkımızda serdir,, bazen de kotu hissettikleriniz aslında bizim icin en hayirli olanıdır..hiiiiiccc bı şey düşünme..akısına Birak bakalım bı müddet..dışardan izle..ben guzel seyler olacak hissediyorum.....aynen oyle...
herkese verdiği moral ve destek için çok teşekkürler..inş hakkımızda hayırlısı..
bu arada aranızda uyku tulumu kullanana var mı..akşam kafayı yedim ben kapatıyorum o açıyo üstünü...
Bize hediye eylemmmmmmm alacaktı....bugun telefonda görüştük..biz Ankara'dan dönünce izmir de buluşuyoruz...ayyyyyyyyyy kıskanın azcikkkkk..hediyemizi elden alicaz ayollllll...ayın 4 gibi buluscaz..biraz gec olucak ama Sultan veled Zeynep in elinden hediyesini alınca baya bı şımaracak sanirim...
Ben gideyim biraz Temmuz annelerine ...hoscakaliiiiinnnnn happy kaliinnnn
canım şimdiden çok teşekkür ederizz..ben de dün yolladım hediyemi..inş yılbaşına kadar ulaşır izmire..
bu arada aranızda uyku tulumu kullanana var mı..akşam kafayı yedim ben kapatıyorum o açıyo üstünü...
Kızlar ben geldim hemen kaçıcamtv de izledim az önce (solusitan) diye yazarsanız hemen çıkıyo ayda 5 kilo veren var acaba ne kadar doğru araştırım bakalım şimdiye kadar zararı olmamış tv de doktor öle söledi ama :26:
Hediyen için tekrar teşekkür ederiz miniğimle:)
Nasıl İheyecanlandım var yaNe konuştuğu bile hatırlamıyorum
Hiç beklemiyordum birden sesini duyunca şok oldum
Ama bu arada sesin çok kibar ve çok güzel geliyordu :)
İste buuuuİste buuuuHediye bahanekaynasmak sahaneeeeeeeeeee.......muthis....tam istediğim gibi....ya gmzeeeeBen kendimi durduramiyoum..Durmadan hediye LiyorumHediyen için tekrar teşekkür ederiz miniğimle:)Nasıl İheyecanlandım var yaNe konuştuğu bile hatırlamıyorum Hiç beklemiyordum birden sesini duyunca şok oldum Ama bu arada sesin çok kibar ve çok güzel geliyordu :)
Cnm kendisi de öyle kibar ve güzeliHediyen için tekrar teşekkür ederiz miniğimle:)
Nasıl heyecanlandım var yaNe konuştuğu bile hatırlamıyorum
Hiç beklemiyordum birden sesini duyunca şok oldum
Ama bu arada sesin çok kibar ve çok güzel geliyordu :)
Dur ya bizi utandırma ben ne dedim. Ipek tencere tava seviyor yapma utaniriz ben kerem e ne alsam karar veremedim ya ama güzel şeyler düşünüyorum cumartesi sabah nerde buluşuyoruz brunch aİste buuuu
İste buuuu
Hediye bahane
kaynasmak sahaneeeeeeeeeee.......
muthis....
tam istediğim gibi....
ya gmzeeeey
Ben kendimi durduramiyoum..
Durmadan hediye Liyorumipek es
Sapığım galiba..
bir an once buluşsak da versem şunları yaaa
onumecikan herseyi ipek e hediye diye düşünüyorum..vallaha iyi değilim ben...
durdurun beniiiii
İpek cok tatlı..ne yapayım...Cnm kendisi de öyle kibar ve güzeli
Dur ya bizi utandırma ben ne dedim. Ipek tencere tava seviyor yapma utaniriz ben kerem e ne alsam karar veremedim ya ama güzel şeyler düşünüyorum cumartesi sabah nerde buluşuyoruz brunch a
İpek cok tatlı..ne yapayım...
isiracam gelince zaten..
biz Cumartesi 11 de iniyoruz esenbogaya sabah..o yüzden pazar brunchhhhhhhh dedik..size uyar mi
İste buuuuİste buuuuHediye bahanekaynasmak sahaneeeeeeeeeee.......muthis....tam istediğim gibi....ya gmzeeeeBen kendimi durduramiyoum..Durmadan hediye Liyorumipek esSapittim galiba..bir an once buluşsak da versem şunları yaaaonumecikan herseyi ipek e hediye diye düşünüyorum..vallaha iyi değilim ben...durdurun beniiiii
Cnm kendisi de öyle kibar ve güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?