2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gerçekten çok zor bir karar.Bir sürü acabalar kafasındadır eminim..Benim eşimin yengesinde de aynı durum olmuştu.Çok şükür Sağlıklı bir bebek oldu.Şimdi de 10 yaşında çok şükür..Allah yardımcısı olsun...

Cnm ne iş yapıyordunuz hakkında hayirlisi .. zeynep ah yavrum ne zordur anne babasız hayat rabbim mucizesini gostermis ama hayatı hakkında ins güzel nasiplerini verir ben çok uzuldum

serap kargonu verdim haberin olsun ...2 güne kadar ulaşır sanırım sana

canıım üzülmeeee, belki bize yakın bir yerlere gelirsin, biz seni yalnız bırakmayız.. elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda.. sen burada ne kadar kalabalık dostların olduğunu unuttun sanırım.. inşallah izmite gelirsin.. :))

bence hiiç üzülüp yıpratmasın kendini, Rabbim hayırlısını nasip etmiştir inşallah.. bence hiiç bişiyi yoktur bebenin, varsa da belki de kendi kendine sonlanacak hamileliği.. karar vermek zorunda kalmadan, acı çekmeden, düşünmeden, üzülmeden, herşey yoluna girecektir inşallah.. hakkınızda hayırlısı inşallah canım..

Happy ol happy duşun hayatım...bazen iyi görünen seyler hakkımızda serdir,, bazen de kotu hissettikleriniz aslında bizim icin en hayirli olanıdır..hiiiiiccc bı şey düşünme..akısına Birak bakalım bı müddet..dışardan izle..ben guzel seyler olacak hissediyorum.....aynen oyle...

Ayyyy bı de cok tatliydi ya..kiyamam..o guzel gözler o fıstık gibi el ayak yavrum benim..Allah bahtını acik etsin..

Bize hediye eylemmmmmmm alacaktı....bugun telefonda görüştük..biz Ankara'dan dönünce izmir de buluşuyoruz...ayyyyyyyyyy kıskanın azcikkkkk..hediyemizi elden alicaz ayollllll...ayın 4 gibi buluscaz..biraz gec olucak ama Sultan veled Zeynep in elinden hediyesini alınca baya bı şımaracak sanirim...
Ben gideyim biraz Temmuz annelerine ...hoscakaliiiiinnnnn happy kaliinnnn

bakalım canım hayırlısı diyorum artık...valla bilmediğim şehirde sizin gibi dostlarımın olmaısnı düşünmek bile rahatlatıyor zaten...

canım şimdiden çok teşekkür ederizz..ben de dün yolladım hediyemi..inş yılbaşına kadar ulaşır izmire..

ok kıskandımİstanbula gel benlede görüş hemen

Ne demek canım ama eşim bir kaç kargo verince karıştırmış onda kız kardeşiin adıyla geliyor kargon
Bu ara ben uyku tulumu kullanıyorum gayette memnunum :)Terlemiyor üşümüyorda elimi sokup bakıyorum sıcacık içi miniğimin

Kızlar ben geldim hemen kaçıcam tv de izledim az önce (solusitan) diye yazarsanız hemen çıkıyo ayda 5 kilo veren var acaba ne kadar doğru araştırım bakalım şimdiye kadar zararı olmamış tv de doktor öle söledi ama :26:

ben öyle şeylerden çok korkuyorum canım bence en güzeli doğal yoldan zayıflamak..

Hediyen için tekrar teşekkür ederiz miniğimle:)
Nasıl heyecanlandım var ya Ne konuştuğu bile hatırlamıyorum
Hiç beklemiyordum birden sesini duyunca şok oldum
Ama bu arada sesin çok kibar ve çok güzel geliyordu :)

İste buuuu
İste buuuu
Hediye bahane
kaynasmak sahaneeeeeeeeeee.......
muthis....
tam istediğim gibi....

ya gmzeeee
Ben kendimi durduramiyoum..
Durmadan hediye Liyorum ipek es
Sapıttim galiba..
bir an once buluşsak da versem şunları yaaa
onumecikan herseyi ipek e hediye diye düşünüyorum..vallaha iyi değilim ben...
durdurun beniiiii

Son düzenleme:
İste buuuuİste buuuuHediye bahanekaynasmak sahaneeeeeeeeeee.......muthis....tam istediğim gibi....ya gmzeeeeBen kendimi durduramiyoum..Durmadan hediye Liyorum ipek esSapittim galiba..bir an once buluşsak da versem şunları yaaaonumecikan herseyi ipek e hediye diye düşünüyorum..vallaha iyi değilim ben...durdurun beniiiii

Cnm kendisi de öyle kibar ve güzeli
Dur ya bizi utandırma ben ne dedim. Ipek tencere tava seviyor yapma utaniriz ben kerem e ne alsam karar veremedim ya ama güzel şeyler düşünüyorum cumartesi sabah nerde buluşuyoruz brunch a

İpek cok tatlı..ne yapayım...
isiracam gelince zaten..
biz Cumartesi 11 de iniyoruz esenbogaya sabah..o yüzden pazar brunchhhhhhhh dedik..size uyar mi

Siz pazar gunünü okeyleyin..ben size adres vericem ciciiiiimmmMekan guzel...pişman olmazsınız...Genc dimağlar vr etrafta..hoş mekan..

Ben çıktım..Biraz daha alisveris yapayım..Ozsut un internetini somuruyordum yemk yerkenBu aradaaaaaaa Biz uyku tulumu kullanmıyoruz...evt cengâver gibi üstü acik yatiooooooAma sallamıyoruz...odası 24 derece sabit..belki ondan bı şey olmuyoOptummmmmmmm yavrulaaarrrrr

İpek cok tatlı..ne yapayım...
isiracam gelince zaten..
biz Cumartesi 11 de iniyoruz esenbogaya sabah..o yüzden pazar brunchhhhhhhh dedik..size uyar mi

Olur canım ucaginizi görünüm biizim evin ustunden geçiyor

Yer olarak adres yerinde Google earth den eşim nasilgeleceginin planini yapsin malum plansız yasamiyorlar

Kesinlikle ben hepinizin sesini şekllini merak ediyorum

Cnm kendisi de öyle kibar ve güzeli

Kesin öyledir canım...Hiç şüphem yok:)

25 saat soguk, buz gibi topragn ustunde usumedin mi hic minik yavru
ozlemedn mi anneyii
belki de bagrdn
anneeee anneee dyee
dyan olmadi mi cigliklarini guzel bebekkk
tutundun hayata simsiki
ac, susuz, bitap dustun
ama birakmadn
50 mt emekledn belki birilerini bulurum dyee
belki elinden tutup kucagina alan biri olurr dyeee
yoruldn guzel bebek
ilerlemedi yorgn bedeninnn
amma melekler senii oyle bi korudu kii
inan anne babalar bile oyle koruyamiyr bebeklerini
aman usuyrmu dye her gece evham yapan bizlerrr
bugn bisey yemedi ac kaldi dye stem eden bizlerr
koruyup kollayacagiz dyee en guvenilir araba koltugu alan bizlerrr
hepsii bir yere kadar
bizden sonra ve bizden evvel onu koruyup kollayan , onu anne rahmine yerlestiren, orda dokuz ay boyunca koruyan ve koruyacak olan yaratani varr
bizler de dahil hersey onun gozetimindeyms arkdaslarr
bn cook buyuk derscikardmm
su an cok etkilendm bu olaydn
ve artk yavrularimizi sadece ona emanet edebilecegimizi anldm
sizler ve yavrularnz da allaha ement olunnn
iyi huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…