- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.501
Selammmm
Okuyamadım hic kimseyi
İyisiniz umarım
Biz cok yoğunuz
Giremiyoum nete..
Hamilelik cok iyi gidiyo
Doktorum bebisi gösterdi
Fikir fikir ellerini çarpıyordu canimmmmmm benim....
Cok hareketli..
Bu hafta esim bütün hafta sınava girecek
sonrası Ankara.....
Cooooookkkkk seviyorum yasamayı...ltum dunyayı....herseyiiiiii....herkesi.....
Cok öpüyorum sizleriiiiiii
günaydın herkese,,,
sabah uzun zamndır görmediğim bir manzara ile karşılaştım..22 ay aradan sonra hastalandım..nede şimdi bilmiom çocuk da maşşş emip duruo ama iyi oldu gelmesi en azından kendimi bilirm dimi..bakalım ilkini nasıl atlatçazz.eşim de sabah dio artık 1 ay hastalık sürer senin diye...
günaydın herkese,,,
sabah uzun zamndır görmediğim bir manzara ile karşılaştım..22 ay aradan sonra hastalandım..nede şimdi bilmiom çocuk da maşşş emip duruo ama iyi oldu gelmesi en azından kendimi bilirm dimi..bakalım ilkini nasıl atlatçazz.eşim de sabah dio artık 1 ay hastalık sürer senin diye...
Darısı bana bak kocaya sanıyorum ahbide ben olsam
günaydın herkese,,
bu arada çok sıkıntılı günler yaşıyorum daha doğrusu yaşıyacaklarıma canım sıkkın,,çünkü iş yerim kapanıyor ve ben il değiştirmek zorunda kalıcam sanırım..küçücük çocukla il değiştirmek bilmediğim şehir.offff offf hakkımızda hayırlısı...
herkes minik elif zeynep i duydu sanırım haberlerde.. 1 yaşnda yaklaşık 1 ay önce doğum günü kutlamış..sanırsam zeynep te kasım doğumlu..acaba burdan görüştük mü annesiyel hiçç..allahım yok böle bişi. 26 saat bu soğukta yavrum dayanmış sadece burnu kanamış..ama anne babası yok artık..allahım sen büyüksün...
esas sıkıntı o canım nereye gideceğim belli değil...bu arada hurriyette gördüm zeynep elif 19 kasım doğumlu imiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?