2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bizim küçük bey yemiyor onları ...ÇOrba içiyor öylelikle uyuyor...
Buğday nişastasını nasıl yediriyorsun peki?

hanımlar bebeklerinizin yaptığı ilginç şeyler yada ondan hiç beklemediğiniz hareketleri var mı?paylaşırsanız sevinirim..mesala benim oğlan köpek gördü..ne zaman köpek görse çok kibar bir şekilde uzatarak haaaaaaaaaav diyor..tabi bende onu parçalamamak için zor tutuyorum kendimi..öpüyorum öpüyorum ama doyamıyorum..

canım bu aşıyı kendimiz mi alıyoruz :26: eşimle konuşduk yaptırmayalım diyo okulda yapıyolar sormadan diyo iki aşı üst üstte olursa allah korusun
kubicim bu bu seneye kasar ücretli bir aşıydı bundan sonra ücretsiz olabilirmiş yanl bu aşıyı okulada falan vurmuyolar eminim bu konuda oğlumun zamanında bu kadar yaygın bir aşı deyildi bide o zamanlar bizde senin gibi aşı takviminde var sanıyoduk hiç bi doktorda uyarmamıştı yani anlıycağın bu konuda çok kötü şeyler yaşadım sizede söyliyim istedimki olurya çok şiddetlide çıkarabilir zaten kayınpederim gözünü kaybetmiş bu yüzden zamanında oğlumunda bitek ayak topuklarında çıkmamıştı o kadar yani yanık pansumanı yaptırıyoduk bu kadar şey anlattım sana yinede siz bilirsiniz

hım bende 2 gündür başladım ülkerin pirinçunu kuru üzüm buğday nişastası bakalım iyi gelcekmi öncesinde tahıl ve devam sütü ve muz karışımı veriyodum pek yaramadı bakalım bu nasıl gelcek

Eyüp yemek yemk değilde elinde çubuk ekmek falan yemesini çok seviyor..
devam sütünü de içmiyor...

bazı şeyler için gerçekten doktor olmaya gerek yok insan yaşadıkça daha çok tecrübe kazanıyo..
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bunları deneyeceğim ama kızımın kendi başına uyuması bana imkansız gibi geliyo.
yanına yatıyorum. burnumu ısırıyo, kulağımı çekiyo cevap vermezsem enne enne diye sesleniyo dahada olmazsa burnuma parmağını sokmaya kadar gidiyo olay...
canım kızım bütün stresimi alıyo.. gece strese soksa da :)))

Oh yaaa dünya varmış. Zehirimi attım herhalde, kusmalar kesildi tamamen. Allah ebişlerimize vereceğine bize versin ama. Onlara hiç kıyamıyor insan. Bu arada azıcık iyi oldum, hemen soluğu mutfakta aldım. Nicedir aklımdaydı, tarif benden.

Ballı-Muzlu Yalancı Waffle

Bir çay bardağı süt
Bir çay bardağı un
Bir yumurta
Bir çay kaşığı kabartma tozu
Bir minik muz
Bir tatlı kaşığı bal
Bir çorba kaşığı dövülmüş ceviz
Bir çorba kaşığı labne peyniri

Süt, yumurta, un ve kabartma tozunu bir çimdik tuzla çırpın. Bir saat kadar buzdolabında bekletin. Zamanınız yoksa bekletmeden de olur. Tereyağıyla hafifçe yağlanmış tavaya ikişer kaşık olacak şekilde aralıklı olarak döküp krep pişirir gibi pişirin. Benim 10 cm çapında minik tavam var, onun tabanını kaplayacak kadar döktüm, tam oldu. Labne ve muzu birlikte ezip üzerine sürün. Bal ve dövülmüş ceviz gezdirin. Sonra da taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde minik kuzularıma yediriiiiiin Labne sayesinde kaygan ve yumuşacık lokmalar oluyor. Rahatlıkla yerler. Ben de tadına baktım. Çok güzel olmuş. Kızım az iştahsız bu aralar, bitirmedi ama sevdi.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım neyse atlatmışsın tarif içinde eline sağlık.

Aman çocuklar hasta olmasın...
Eyüp aralar hasta huysuz ve ateşli...
Ne yemek yiyor ne emiyor
Ne yapacağım bilmiyorum...
Bu gün biraz daha iyi ama gene de kucağımdan inmiyor..Yapışık ikiz gibi olduk tuvalete bile beraber gider olduk...İyice bana sar
dı kimseyi istemiyor yanında...​

valla hasta olunca uykuları olunca pek anneye düşkün oluolar...napalım geçene kadar böle..biz bile en ufak sıkışınca canımız yanınca anne die ağlıyoruz..normalde hasta olunca memeye düşkün oluolar ama eyüp onu da mı istemio...tekrar acil şifalar cnm...

Nezoo çok geçmiş olsun benim oğlumda yeni atlatıyor aynen bana yapıştı kucağımdan inmiyor omzunda uyuyor ayakta mutfağa gidiyorum bağırarak gelip hemen tırmanıyor kucağıma..

Çok sağol canım..Evet ya memeyi de kabul etmiyor..bu gün sadece bir tabak çorba içti o kadar..

Nezoo çok geçmiş olsun benim oğlumda yeni atlatıyor aynen bana yapıştı kucağımdan inmiyor omzunda uyuyor ayakta mutfağa gidiyorum bağırarak gelip hemen tırmanıyor kucağıma..

Sağol canım..Aynen ya..Yapışık ikiz gibi olduk...

Allah tan çalışmıyorum da gündüz az da olsa dinleniyorum evde...

anneler gecmiş olsun hasta bebeklere bende kac gündür gecmişi okuyacagım derken bitiremeden işsim cıkıyo cıkıyorum gelip devam ediorum bi türlü biişey yazamıorum sonunda selam verioryum

senem gecmiş olsunnn

happy asuu brunch işi bana uyar konuşalım gündüz daha uygun bize cumartesi

happy bak bizi utandırma olur mu hediyeleşiken ben kereme ne alsam acaba kemece istediğinz< bişey var mı??????? kopya ver bana

asuuu cnm bulantı için hap bende kullandm ama cok uyku yapardı yutmasan daha iyi istersen adını veririm hamilelk ilaclarım duruyor

daha yazacak cok sey var ama unutuyorum eyüpe cok üzüldm sifa gelr inş.
ipek iki gündür cok güzel yiyo sütü birebir cok içmio 5 yudum falan oluyo ama puding olarak cok sevio bisküvide koyuyorum bu ara maş 41 kere cok iştahlı üstten bi diş gelio biraz huzursuz ama keyfi yerinde şükür okulda cok güzel gecio vakit çocukları cok seviorum iyiki insanlara faydalı bi mesleğim var

canım bence sulandırma ben bebek beslenmesi dersi aldım 1 yaşa kadar süt agır gelir 1/2 oranında baslayarak ay ay sulandırma oranı azaltırlır 1/3 1/4 gibi ama bu bi yasa kadar artık bir yaşa kadar inek sütü vermeyin dedikleri icin dr lar zaten 1 yasta direk verme zmaanı yani sulandırmaya gerek yok kubiyede söyleyim annelerimizin agır gelir demesi erken basladıkları icin o zamanı hatırlıyorlar*
cnm benim sallanarak uyuyorsa cok zor alıstırmak kubinin dediklerini dene istersen neler yiyo diyorsun ben herseyi yediriyorum hic sakınmıyorum valla bezelyeden tut hamsissine kadar evde ne pişiyorsa patlamış mısır bile veriorum ben 4.ayda bile tadını bilsin die kuru fasulye vermiştim işştahlı bi cocuk deil ama katı tyemektede sıvıdada zorlanmıyo bu ara sütümün yetmediği belli oluyo normalde coktu sütüm vardı ama artıkazaldı oda iştahlandı cocuk iştahı konusunda sabırlı olmak lazımmıs onu anladım

benim *kızımda ilginc seyler yapıo derken yani yeni şeyler ögrenio gecen gün ben genelde yanlış bişey alınca bak diye onun dikkatini baska seyler gösterek dagıtır elinden alırım gecen gğn telefonumu kapmış koşuyo bende almaya arkasından baktı geliyorum benim dikkatimi dağıtmak icin bak diye televizyonu gösterio cok komikti sonra ev bootu aldık cok güzel yumusacık onunla parkede yürüyo ayagı kayıyo baktı başedemeyecek halıya kadar kaymamk icin emekledi halıda kalktı yürüdü cok komik

Çok sağol caqnım...
DÜn akşamdan beri de anne acıyo deyip ağzını kapatıyor
Gece bile uyumadı ağlaya ağlaya acıyo dedi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…