- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.321
Di mı yani..Bencede..Nisan'da kayınvalidemi çağırayım 1 ay filan gidip calisacam...ücretli izinden faydalanmak icin...dis sorunu olan varsa gelsin ya da cocuğu...kokmayın size özenir bezenirim...tabi canım hakkın o senin neden haram olsun ki
Kelebekler ve insanlar icini acacak...kelebekler dokunacak yüreğine...eminim...şu an elimde 3 yarım kitap var biraz ondan biraz ondan okuyorum aslında birini bitirmeden diğerine başlamak adetim değildir ama bu sfr böyle oldu. kelebekler ve insanları da aldım bunlar bitinc başlıcam inşallah.
Kelebekler ve insanlar icini acacak...kelebekler dokunacak yüreğine...eminim...
Tamam canim..iyi geceler...koklarim İbrahim ini...
Vallaha hic fena olmaz..zahmet olmazsa..ben e bay dan alıyorum da..bı de sen sorarsan seviniimBen de erdemi öpüyorum canım.
Gap marka giyimlerin de İzmirde nerde satıldığını bilmiyorum. Muhtemelen internetten alıyorlardır.
Benim kuzenim İzmitte oturuyor o markadan alıyor genelde ikizlerine ama nereden bilmiyorum istersen sorabilirim internettense hangi site diye
demek izmitte kuzenin vaar, e niye hiç ziyaretine gelmiyon, ayıp değil mi?Ben de erdemi öpüyorum canım.
Gap marka giyimlerin de İzmirde nerde satıldığını bilmiyorum. Muhtemelen internetten alıyorlardır.
Benim kuzenim İzmitte oturuyor o markadan alıyor genelde ikizlerine ama nereden bilmiyorum istersen sorabilirim internettense hangi site diye
baskaaaaaaaa
ne konussakkkkk
ya canim sana bı şey sorucam...
bu izmirde herkesin üstünde GAP marka sweetler var..çoluk cocuk..
bu izmirliler nerden aliyo GAP burda..
yani mağazası var da ben mı bilmiyorum..anlamadım ki..sizin tarafta var mı ...
ben GAP i anca yurtdışından siparişle alabiliyorum..izmir de yok yani..
nasi oluyo anlamadım..gizli bı Bağdat caddesi mı var Göztepe tarafında filan
aynen cnm bende begndgm guzel seyi alrmmmCanım benim öyle marka merakım yoktur. Allaha şükür alma imkanım var ama ben kalitali ve fiyatı uygun olanı severim.
aynen cnm bende begndgm guzel seyi alrmmm
gap bana israff gibi gelyrbirazzz
bizim turk markalarimiz da gayet guzel kaliteli urunler cikaryrlarrr
ama soyle bi sey de varrr
ben gezerm tum magzlarii
olrda cook hosuma giden bi sey olur ordan da alirimm
surekliligi yook yanni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?