2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bak sen küçük beye anneyle dalga geçiyo he ısırsaydın bi poposunu görseydi gününü

sevdalinka yazılanları pek takip edemiyorum ben..bebişin yürüyor mu?benimki 12,5 aylık..yaşına 1 hafta kala yürüdü..şimdi oda oda geziyor maşallah..

oğlan evde yokken gideyim evi temizleyeyimmm.ev berbat valla.2gündür hasta diye elimi sürmedim bişeye.ev kalkmış göçüyoo.

Çok akıllılar çok maşallah aman nazar değmesin hiç birine...

evet maşallah çok akıllılar..dün babası küçük bir topla odanın içinde futbol oynuyordu..babasını izledi sonra kalktı hiç düşmeden ayağıyla topu dakikalarca sürdü..ağzımız açık öylece kaldık yani..ne yapsak taklit ediyorlar..

Aynen öyle bizim ki de babası topun üstüne bastı Eyüp ün gelmesini bekledi biraz.Sonra bir baktık aynısı Eyüp yapıyor ...Taklit ustaları onlarına hepsi şimdi.Kaset boş ne olursa sarıyor ve kayıt ediyor

İyi bir sinir sistemin, yeterli maddi imkanların, çevrende yardım edecek birileri olacak doğur doğurabildiğin kadar. Hamilelik ve annelik nasıl birşey böyle bağımlılık yapıyor sanki insana. Nasıl özledim hamile olmayı içimde bir bebeğin varlığını hissetmeyi. Anne olmadan önce hamilelik özlenir mi ya derdim şimdi ay keşke bende hamile olsam bir tane daha bebeğim olsa diyorum. Ayrıca sizlerde de öyle oldu mu bilmiyorum ibrahime hamile kaldığımda hem çok sevinmiştim hem de çok korkmuştum napıcam şimdi diye acaba ikincide de aynı duyguları yaşar mı insan?

gerçekten özel ve güzel bir duygu.Tarifi yok.İçinde bir kıpırtı tekme ben buradayım der gibi...
ilki ikinci farketmez bence her hamilellikte yaşanır bence o bütün his sadece biraz daha tecrübelenmiş oluruz...

ben de çıkayım işime gücüme bakayım arkadaşlar ibrahimi yeni uyuttum gündüz uykuları da kısa oluyor bu ara uyanırsa hiçbirşey yapamam

Güzel Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu gerçekten tarifi imkansız çok başka birşey annelik ve herkesin evladına uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah.

Güzel Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu gerçekten tarifi imkansız çok başka birşey annelik ve herkesin evladına uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah.

Amin amin... şu mübarek cuma gününde Allah kimseyi evlatsız bırakmasın...

korunmaz olur muyuz hiç..korunmasak ilk hamilelik haberi benden bile gelebilir di yani...doktora gittiğimde doktora yumurtalıklarda yumurtan var hamile kalabilrisin demişti. aman su anda olmasın ole bişi..allahım isteyene versin..annelik çok güzel. buyudukçe daha tatlı oluyorlar...her gün yeni bişiler çıkıo zaten...

kız Allah seni napsın ne komik cok güldüm resmi haline ama cok yakısmıs bağlı sac sana acıkkende fıstıksın ama toplu bi at kuyrgu harika ylbbaşına sipariş veriyorum topla der gibi

süper ya herkes burda ama gamzeyi kaçırmışım

cnm hic karşılasamadık hakikaten bu ara

sevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF

ya inanmıyorm tebrik ederm Allah hayırlı ugurlu etsin senin gbi güzel insanların neslini çoğaltsın inş. öykü adınada sevindim küçük yaşta atlatacak kardeş kaprisini ve yardımlaşma paylaşma duygularını

Dur bu haberi kutlamak icin kendime hemen bı cips acayım...verdin haberi ..kudurdum...
çok kızdımmmmm benim küçük 5grlık yeğenime yedirdiği şeye bak cok ayıp cok kocana söylerim bak

ya senem bende sinir oluyorum neden regl olamadk ya kendimi bende eksik hissediormmmm

bu arada yılbaşı buluşmamızda edibe asu hamile hamile gelcek

kemece sana sesleniyorum bizim de onlara uyum sağlamamız gerekmez mi bizde 1ocağa kadar patlatalım birer embriyo hade bakem bu gazla yapmazsak heralde 3sene yapmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…