2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ooofff bu net bu bağlantı beni bi gün delirtecek.. 2 dakkadan uzun süre burada kalabilirsem bi slm verecem de size.. du bakalım inşallah..

Asu cum bu a rada esın abi demem yanlis anlaşılmasın...bizim kurumda racondur...bı devre de olsa esim kucuk ya..abimizdir vesselam...sen de hanfendi yaniiiiii.....
cnm biliyrm merak etmeeee
anlrm yaniiiiraconunuzdannnn
size ozell zatennn

izmirden bi sey canimi cektireym bariii
kuru inciriniz guzelze bi kactane zahmt olmasssa
bn memleketlere has seyleri cok severmmm
aydinli bi arkdas getrmisti incir
tadi hala damagimmda
kuzulara iyi bakkk
iyi gecelerrr

O ne yaaa herkes burda ne güzel Ama benim feci uykum var, okudum, kaçıyorum. ASU ben anlamadım tam olarak yaaa, hamile misin şimdi sen deeee HAPPPPPYYYYY gördüm seni gördüm Belli ama, var bi haylaz kız tipi, anladım hemen Herkesi öpüyorum koskocaman

Kuru incir hatta yanında tuba kuruyemisten fındık fıstık lokumlariniz hazır hanımefendim....
cok öpüyorum sizleriiiiii....

vavvvvvv
sevdaaa gelmissssss
bu arada kubinin inek sutu denemesini yaptm iki gecedr
kizim az da olsa ictiiii
tesekkrler kubiiii

Canimmm ben seni resmen gördüğüm icin daha bı rahat yazıp çiziyordum..simdi sen de kiminle muhabbet ettigini bilirsin..insallah yuzyuze de gorusuruz yaaa...sorma acayip bı haylazlik bı geyiklik.....bı yaramazlık..icimde sanki Cem Yılmaz var yaaaa

asu burayaaaa asu burayaaaa...
asucum herkes haber bekliyor anam...
inek sütunu ben de kahvaltıda icecek olarak veriyorum..
bi de biz kahve içerken cok icmekistiyo ona da fincan da sut veriyorum..şimdilik kahve diye likir likiiiiiiirrr iciyo...saf kuzum benim....

Yanlış hatırlamıyorsam Himmelin anneleri kayınvalideleri izmirli, eylemsura ve serapın kayınvalideleri izmirli, senem izmirli, asu izmire tatile geldi, edibe ve ben zaten izmirdeyiz bi ben kimseyle buluşamadım yuh diyorum kendime yahu

ya bu yılbaşı hediyeleriniş ne zaman gönderecez, bi tarih vermedik demi.. karalaştırsakta herkes aynı tarihte yollasa aynı gün alsa hediyeleri güzel olmaz mı.. gerçi eylem sura kızıyla naptı hala bi haber yok ama.. o bi gelsin de öle mi ayarlasak ben daha adresi bile bilmiyom hediyesi tamamda..

sevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF

Bizim oğlan da kahvaltıda çay diye pekmezli su içiyor. Şimdi kandırıyoruz ama sonra napıcaz bakalım.

Eylem de bana hediye. Alacaktı ama yavrucagizin hediye ile uğraşacak durumu yok galiba...o istediği zaman ilgilensin,...ona hergüne yilbasiiiiiiiiii
sevdaaaaaaa
Evet pessssssss diyorum sana...
ben vallah izmirdeyim...bak adresimi bile verdim çalıştığım yer afişe etmiş beni...daha ne yapayım ayol.....gelin bulusak...
sakin hasta haklarını aryip daaaaaaaaa bu disci benim yanlis dişimi cektiiiiiii demeyin....gercekten yanlis disinizi cekiverirrim haaaaaa

.......
kabizli
ruyalar

Tebrik ederim Asucum. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Doğum zamanını da hiç dert etme. Hamileliliğinin tadını çıkar. Sen şimdiden üzülsen de sonucu değiştirecek birşey yok çünkü. Ne güzel valla 3 kasım annesi tekrar hamile. Gerçekten insan çok imreniyor. Benim iki üç sene daha beklemem lazım.

.......
kabizli
ruyalar
NEeeeeeeeeeeeeeeee pozitif miiiiiiii
yuru beeeeee kim tutar seniiii
arkadasimmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm

arkdslrbn kacar
hepnizi opyrm
artk kndme yeni bir duzen kurdm bugn itibari ile
gece hayatm a bugn noktayi koyuyrm
artk oniki den sonra yokum
dedikodularinizi ve yorumlarinizi sabh okuycm
coook yazin ha
bnden sonra kacmayn bi yerlere
see youu

arkdslrbn kacar
hepnizi opyrm
artk kndme yeni bir duzen kurdm bugn itibari ile
gece hayatm a bugn noktayi koyuyrm
artk oniki den sonra yokum
dedikodularinizi ve yorumlarinizi sabh okuycm
coook yazin ha
bnden sonra kacmayn bi yerlere
see youu
Vallah canim benim ben gunduz internetin düğmesine bile basamıyorum..acmıyorum hic erdemle ilgilenmekten...e sen gunduz ben gece..neyse buz yuzyuze görüşelim bundan sonra....
masllah masssallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…