- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.241
cnm biliyrm merak etmeeeeAsu cum bu a rada esın abi demem yanlis anlaşılmasın...bizim kurumda racondur...bı devre de olsa esim kucuk ya..abimizdir vesselam...sen de hanfendi yaniiiiii.....
Kuru incir hatta yanında tuba kuruyemisten fındık fıstık lokumlariniz hazır hanımefendim....cnm biliyrm merak etmeeee
anlrm yaniiiiraconunuzdannnn
size ozell zatennn
izmirden bi sey canimi cektireym bariii
kuru inciriniz guzelze bi kactane zahmt olmasssa
bn memleketlere has seyleri cok severmmm
aydinli bi arkdas getrmisti incir
tadi hala damagimmda
kuzulara iyi bakkk
iyi gecelerrr
Canimmm ben seni resmen gördüğüm icin daha bı rahat yazıp çiziyordum..simdi sen de kiminle muhabbet ettigini bilirsin..insallah yuzyuze de gorusuruz yaaa...sorma acayip bı haylazlik bı geyiklik.....bı yaramazlık..icimde sanki Cem Yılmaz var yaaaaO ne yaaa herkes burda ne güzelAma benim feci uykum var, okudum, kaçıyorum. ASU ben anlamadım tam olarak yaaa, hamile misin şimdi sen deeee HAPPPPPYYYYY gördüm seni gördüm Belli ama, var bi haylaz kız tipi, anladım hemen Herkesi öpüyorum koskocaman
sevdacm regl disinda belirtilerrrrrasu burayaaaa asu burayaaaa...
asucum herkes haber bekliyor anam...
inek sütunu ben de kahvaltıda icecek olarak veriyorum..
bi de biz kahve içerken cok icmekistiyo ona da fincan da sut veriyorum..şimdilik kahve diye likir likiiiiiiirrr iciyo...saf kuzum benim....
asu burayaaaa asu burayaaaa...
asucum herkes haber bekliyor anam...
inek sütunu ben de kahvaltıda icecek olarak veriyorum..
bi de biz kahve içerken cok icmekistiyo ona da fincan da sut veriyorum..şimdilik kahve diye likir likiiiiiiirrr iciyo...saf kuzum benim....
Eylem de bana hediye. Alacaktı ama yavrucagizin hediye ile uğraşacak durumu yok galiba...o istediği zaman ilgilensin,...ona hergüne yilbasiiiiiiiiiiya bu yılbaşı hediyeleriniş ne zaman gönderecez, bi tarih vermedik demi.. karalaştırsakta herkes aynı tarihte yollasa aynı gün alsa hediyeleri güzel olmaz mı.. gerçi eylem sura kızıyla naptı hala bi haber yok ama.. o bi gelsin de öle mi ayarlasak ben daha adresi bile bilmiyom hediyesi tamamda..
sevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF
NEeeeeeeeeeeeeeeee pozitif miiiiiiiisevdacm regl disinda belirtilerrrrr
.......
goguslerde hassasyt ve acima
gulme krizleriii durdk yere
kabizli
aksama dgru haff mide bulntilariii
ruyalar
karnima giren arasira kramplarrr
ve de bugun aldgm test sonucu: POZITIFF
Vallah canim benim ben gunduz internetin düğmesine bile basamıyorum..acmıyorum hic erdemle ilgilenmekten...e sen gunduz ben gece..neyse buz yuzyuze görüşelim bundan sonra....arkdslrbn kacar
hepnizi opyrm
artk kndme yeni bir duzen kurdm bugn itibari ile
gece hayatm a bugn noktayi koyuyrm
artk oniki den sonra yokum
dedikodularinizi ve yorumlarinizi sabh okuycm
coook yazin ha
bnden sonra kacmayn bi yerlere
see youu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?