2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarr merhaba...ben yine yeniden kotayı doldurmuşum az biraz.o yüzden giremiyodumm.eşimde baktı benle başedemiyo 5gba yüksellttii.bakalımm yetebilecek mi bana

çekilişler çekilmiş..haberim yoktu ki benimmm.kotanın kıymetini bilmezsen böyle olur dimi.ders olsun bana

bizde bu aralar eşimin işiyle uğraşıyoduk.istifa etti kurumdan.diyarbakırdan bi yerle anlaştı.mayıs atamasına kadar sanırım diyarbakırdayız.bu ay içinde taşınıyoruz.kışş günü nasıl ev taşıyacam onu düşünüyorumm kara kara...

yavrular iyidir umarım.ayy bizimki bi grip oluyo geçiyo bi kaç gün sonra bi daha.sanırım o da anası gibi alerjik bünye.çeke çeke bana çektii.

Kızlar hiç dişi çıkmayan bebişlerimiz var mı :26: şeymanın dişleri hala çıkmadı bir belirti veriyo sonra kayboluyomuş gibi geliyo bana :44:

keşke Emir' in de çıkmasaaaa... dişlerden önceki eski düzenli, huzurlu, miss gibi hayatımızı özlüyorum bazen.. ah bu dişler ahh.. kubicim bence hiiç heveslenme, ne kadar geç çıksa o kadar iyi, ben sana o kadar deyim yani.. korkmana endişe etmene de gerek yok, 18 aylıkken ilk dişini çıkaran bir kuzenim var.. çook da sağlıklı..

biliyoduuummm.. kusura bakma, ama olsun her işte bir hayır vardır, sen şimdi bunca işin gücün arasında bide hediyeyle mi uğraşacaksın.. sen bi taşın bakarız..
kolay gelsin canım sana, inşallah oğlanı hasta etmeden halledersiniz bu taşınma işini.. hadi bakalım, dikkat edin birbirinize.. öpüldünüz..

ohhhh misss gibi lahana sardim
hemi de kiymali
mutfaktan buram buram kokular geliyrrrr
valla artk inanicam hamile oldgmaaa
bi yemek istahidr sardi bugunlerde
hadiii hayrlisiiiii

bebegi peynr yimeyen anneler
sabhlari peynirli omlet yapin olsun gariiii
bn zaten o labne midr nedr hic yedrmedm kizima
sahte peynir gibi geldi hepppp nedenseee

asu reglin gecikmişti ne haber oldun mu yazdıysanda ben kaçırmış olabiliirm...

sorma nezooo cann sorma
hala tikkk yook
korkuyrmmm yaaaa

serap ayni durum bizdede var
meme delisi oldu
bu yasina kadar ben bunun bu kadar bagimli oldgna saht olmamistmmm
coook emiyrrr cookk
goguslerm ilk zamanlardakii gibii siisti vallaaa
inekle buzagi gibi dolaniyrz evn icinde

ilkim hayrlisi olur ins
tasinmak zor isss ben de her iki yilda bir tasinan ve tasinacak olan birym
seni en iyi bn anlarma
ma caniniz sag olsn
gerisi halloluyr bi sekilde

edibe temmuz anneleri ile kaynastn
bizi ihmail etme emiiii

asu_24 canım sütünün tadına bak hemen anlarsın hamile olup olmadığını görümcem emziriyodu 1.5 yaşındaydı kızı 3 günü geçiyodu sütünün tadı çok acıydı doktora gitti hamileeeeeeee ama çok küçük hiç anlaşamıyolar büyük etrafta kimse yokken hemen boğmaya gidiyodu çok şükür şimdi atlattılar biraz kıskanıyo ama çok seviyo kardeşini

Asuuuuuu kardes mı geliyo benim 4 gramlık velede...
ama o Ağustos bebeği mı olur ki acep yav...
aman büyür giderler iste....
hayirlisi vesselammmm

Kızlar yazılanları okuyamadım kuzum yarın küçük bir ameliyat olucak gözyaşı kanalı tıkanıklıgımız var sondalama yapılıcak genel aneztesi altında olucak bugün sabahtan 4e kadar hastanedeydik bi görseniz abla abiiii gelll şirinlikler yoruldu tabi çok hemde sonra kan vermemiz gerekiyordu 3 hemşire birde ben yatırarak zor alındı o kadar agladıki içim parçalandı bana beni kurtar dercesine bakıyordu kan acaip aktı kolundan yerlere kadar tüm kol el kan oldu çok kötü oldum anlatamam sonra hemen emzirdim agla agla iç çeke çeke maf oldu kuzummmm zeynebim can kuzuma yarın ben nasıl vericem kuzumu napar çokkk korkar uyuyana kadar anlamazlarda kuzumu birdeee 3 den sonra yeme içme yok nasıl tutucam atlıoo resmen üstüme Allahım yardımcım olsun büyük birşey degilde anne olunca burnu kanasa içimiz yanar ya durum o vaziyet çok doluyum şu an aglamak istemiyorum dua edin olurmu kolay atlatalım yarını belki zeynebimle ben kalabiliriz hastanede veya 4ten sonra çıkıcaz ameliyaz sonrası 10 gün kadar grip olmamamız gerek kapanmaması içinmiş ilk seferinde açılamama durumuda var hayırlısı .geldi çattı bugünde 12 gibi kaldırıp bi şekilde muhallebi vereyim 2gibide içerse biraz süt ve anne sütü birazda su içirip uyutayım yavrumu çünkü dayanama açlıga offf bu dünyada en zor şey annelikmiş şimdi daha iyi anlıyorum

oooy oyyy oyyy, kıyamam ben sana yaa.. evet haklısın bu dünyadaki en zor şey annelikmiş.. canım ne desek ne anlatsak boş bu durumda.. gerçekten çok zor ellerinle başkasına vermek, ancak şükredelim ki önemli bir hastalık yüzünden değil bu küçük operasyon.. sen dışarıda onu beklerken bol bol şükrederek kendini telkin edebilirsin bence.. bizim sıpaların sünneti gibi minicik bişi, korkma.. ameliyathaneye de girmek için izin isteyin bence belki doktor izin verir, tabi sen girme dayanamazsın da, eşin girer belki, onun yanında birinin olması sana da güç verir, olmaz mı? çok çok kolay gelsin geçsin inşallah hiiç bişi anlamadan.. sabırlı ve güçlü ol, güzel haberlerinizi bekliyoruz, hakkınızda hayırlısı inşallah..

cnm ins sorunsuz bi sekilde atlatrsnz
ve guzel zeynebi alirsn tekrar kucagi
hic endiselenme
cabucak gecivereck bak gorursn
allh yardmcnz olsn
bn de duygulndm okrkennn

Asuuuuuu kardes mı geliyo benim 4 gramlık velede...
ama o Ağustos bebeği mı olur ki acep yav...
aman büyür giderler iste....
hayirlisi vesselammmm
happy can daha belli dgl henz
kendi kendmze gelin guvey oluyrz iste
bi kac gun gecti
bir hafta daha bekleyelm baklm
zaten stres yaptm valla
ondan da geckmis olabilir belki
hayrlisi artk
valla heycanlanmyrm desem yalan olurrrr
azckkk kipir kipirim nedensee
sen de gecn ay kipir kipir miydnnnn

var mı aramızda sıpalar bacağımıza yapışmışken bunlarla uğraşabilecek kadar becerikli annemiz.. öleyseee, tebrik ederiim... herkese de örnek olsun.. buyrun, afiyet olsun..

Eklentiler

• $mama.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 72
asuuuuu, kız bi test alsan yaa, valla ben bile çatlayacam heyecandan meraktan, bu ne rahatlık yawww...
tubacan bu saatlerde nobeti biz devraliyrz galiba
genelde seni goryrmmm

valla test yaptrmaya korkyrmmm
cunku agustosa denk gelyr
ama biz agustosta yurt disina tasncaz
oyle bi durumda bn gidemycm yanliz kalcm esimden ayri
ev de tasinirsa nerde kalcm yaaaa
ne komik
anneme giderm artkkk
orda da utanirim yaa bir suru abm babam falnnn
erzrmlu olunca boyle edep kurallari var birazcik bzm memlktte
eeee sonra oraya ne zamn giderz
nasil aliarm iki bebekleee
gerci bakicimiz olcak
ama ne bilim iste korkuyrmmmm

var mı aramızda sıpalar bacağımıza yapışmışken bunlarla uğraşabilecek kadar becerikli annemiz.. öleyseee, tebrik ederiim... herkese de örnek olsun.. buyrun, afiyet olsun..
bnn yaparm cok hevslymdrr
ama ya geceden yaprm ya da kiz gunduz uykusundayknnn
ya sizin bidiklarda mi ayrilmiyr pacalarnzdnnnn
ne var bu pacamizda bn bilmiyrmmm

bnn yaparm cok hevslymdrr
ama ya geceden yaprm ya da kiz gunduz uykusundayknnn
ya sizin bidiklarda mi ayrilmiyr pacalarnzdnnnn
ne var bu pacamizda bn bilmiyrmmm

onları bırakıp kaçacaz ya, o yüzden bırakmıyorlar..

hmm, şimdi anladım hamilelikle ilgili korkunu.. hamile kalmak mı güzel kalmamak mı arada bir durum gerçekten seninki durumun itibari ile.. ama bence hamile kalmış ol, taşınmadan önce doğur, bebelerinide kocanıda al birlikte git yurt dışına inşalaaaahhhh... ooh mis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…