- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.121
Kızlar hiç dişi çıkmayan bebişlerimiz var mı :26: şeymanın dişleri hala çıkmadı bir belirti veriyo sonra kayboluyomuş gibi geliyo bana :44:
kızlarr merhaba...ben yine yeniden kotayı doldurmuşum az biraz.o yüzden giremiyodumm.eşimde baktı benle başedemiyo 5gba yüksellttii.bakalımm yetebilecek mi bana
çekilişler çekilmiş..haberim yoktu ki benimmm.kotanın kıymetini bilmezsen böyle olur dimi.ders olsun bana
bizde bu aralar eşimin işiyle uğraşıyoduk.istifa etti kurumdan.diyarbakırdan bi yerle anlaştı.mayıs atamasına kadar sanırım diyarbakırdayız.bu ay içinde taşınıyoruz.kışş günü nasıl ev taşıyacam onu düşünüyorumm kara kara...
yavrular iyidir umarım.ayy bizimki bi grip oluyo geçiyo bi kaç gün sonra bi daha.sanırım o da anası gibi alerjik bünye.çeke çeke bana çektii.
Kızlar yazılanları okuyamadım kuzum yarın küçük bir ameliyat olucak gözyaşı kanalı tıkanıklıgımız var sondalama yapılıcak genel aneztesi altında olucak bugün sabahtan 4e kadar hastanedeydik bi görseniz abla abiiii gelll şirinlikler yoruldu tabi çok hemde sonra kan vermemiz gerekiyordu 3 hemşire birde ben yatırarak zor alındı o kadar agladıki içim parçalandı bana beni kurtar dercesine bakıyordu kan acaip aktı kolundan yerlere kadar tüm kol el kan oldu çok kötü oldum anlatamam sonra hemen emzirdim agla agla iç çeke çeke maf oldu kuzummmm zeynebim can kuzuma yarın ben nasıl vericem kuzumu napar çokkk korkar uyuyana kadar anlamazlarda kuzumu birdeee 3 den sonra yeme içme yok nasıl tutucam atlıoo resmen üstüme Allahım yardımcım olsun büyük birşey degilde anne olunca burnu kanasa içimiz yanar ya durum o vaziyet çok doluyum şu an aglamak istemiyorum dua edin olurmu kolay atlatalım yarını belki zeynebimle ben kalabiliriz hastanede veya 4ten sonra çıkıcaz ameliyaz sonrası 10 gün kadar grip olmamamız gerek kapanmaması içinmiş ilk seferinde açılamama durumuda var hayırlısı .geldi çattı bugünde 12 gibi kaldırıp bi şekilde muhallebi vereyim 2gibide içerse biraz süt ve anne sütü birazda su içirip uyutayım yavrumu çünkü dayanama açlıga offf bu dünyada en zor şey annelikmiş şimdi daha iyi anlıyorum
cnm ins sorunsuz bi sekilde atlatrsnzKızlar yazılanları okuyamadım kuzum yarın küçük bir ameliyat olucak gözyaşı kanalı tıkanıklıgımız var sondalama yapılıcak genel aneztesi altında olucak bugün sabahtan 4e kadar hastanedeydik bi görseniz abla abiiii gelll şirinlikler yoruldu tabi çok hemde sonra kan vermemiz gerekiyordu 3 hemşire birde ben yatırarak zor alındı o kadar agladıki içim parçalandı bana beni kurtar dercesine bakıyordu kan acaip aktı kolundan yerlere kadar tüm kol el kan oldu çok kötü oldum anlatamam sonra hemen emzirdim agla agla iç çeke çeke maf oldu kuzummmm zeynebim can kuzuma yarın ben nasıl vericem kuzumu napar çokkk korkar uyuyana kadar anlamazlarda kuzumu birdeee 3 den sonra yeme içme yok nasıl tutucam atlıoo resmen üstüme Allahım yardımcım olsun büyük birşey degilde anne olunca burnu kanasa içimiz yanar ya durum o vaziyet çok doluyum şu an aglamak istemiyorum dua edin olurmu kolay atlatalım yarını belki zeynebimle ben kalabiliriz hastanede veya 4ten sonra çıkıcaz ameliyaz sonrası 10 gün kadar grip olmamamız gerek kapanmaması içinmiş ilk seferinde açılamama durumuda var hayırlısı .geldi çattı bugünde 12 gibi kaldırıp bi şekilde muhallebi vereyim 2gibide içerse biraz süt ve anne sütü birazda su içirip uyutayım yavrumu çünkü dayanama açlıga offf bu dünyada en zor şey annelikmiş şimdi daha iyi anlıyorum
happy can daha belli dgl henzAsuuuuuu kardes mı geliyo benim 4 gramlık velede...
ama o Ağustos bebeği mı olur ki acep yav...
aman büyür giderler iste....
hayirlisi vesselammmm
tubacan bu saatlerde nobeti biz devraliyrz galibaasuuuuu, kız bi test alsan yaa, valla ben bile çatlayacam heyecandan meraktan, bu ne rahatlık yawww...
bnn yaparm cok hevslymdrrvar mı aramızda sıpalar bacağımıza yapışmışken bunlarla uğraşabilecek kadar becerikli annemiz.. öleyseee, tebrik ederiim... herkese de örnek olsun.. buyrun, afiyet olsun..
bnn yaparm cok hevslymdrr
ama ya geceden yaprm ya da kiz gunduz uykusundayknnn
ya sizin bidiklarda mi ayrilmiyr pacalarnzdnnnn
ne var bu pacamizda bn bilmiyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?