- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.081
Merhabalar
Arkadaşlar oğlum son on gündür çok agresif herşeyde bağırır oldu istemediği ya da yapamadığı birşey olsun deli gibi bağırıyor altını açmak için yatırdığında bağırarak tepinerek kaçıyor her defasında kabus gibi.. Uykuya dalmasında da sorun var örneğin dün ve bugün öğlen 1 saat uyudu sonra uyutamadım gece 11 de uyudu o kadar az uyumasına rağmen saatlerce uğraştım akşam 8 buçukta odaya girdim çıkmam 11 di.. Bu süre içinde emiyor, sonra ayağıma alıyorum sallıyorum sonra bağırıyor meneye geliyor sonra çıkıyor yine ayakta tükendim artık geceleri 2 saatte bir kalkıyor meneye geliyor... Uyku için arjadsşımın doktoru melatonin önermiş 3 Mg ama ben sonuçta hormon îlacı kullanmayı düşünmedim ama sabrında bitti ciddi ciddi düşünüyorum artık.. Size sorum şu sizlerin bebekleri ne durumda ?
Geceleri sık uyanıp memede uyuma hadisesi bizde de var malesef. Bazen deliksiz uyuyor. Bazen zırt pırt uyanıyor. Geceleri 9'da uyurdu Nehir. Bir aydır falan 8 gibi uyuyup 9 da uyanıyor. Sonra "eee nerde kalmıştık?" der gibi sırıta sırıta geliyor yanımıza. Çok fenalar çok. Sosyal ortamdan kopmak istemiyor sanırım. Bir de biz sohbet etmeyince kendi kendine hepimizin yüzüne bakıp yapmacık kahkahalar atıyor hadi amaaaa der gibi, gülme krizine giriyoruz hep beraber Agresiflik olmadı pek. Yalnız dün gece ilk defa 3,5 gibi uyandı. Bildiğin uyandı ama. Uyumak istemiyor ne yapsam. Salona gidecekmiş. Allahtan tatil bugün. Zor uyuttum gece gece. Binbir tane huy değiştirirler diyorlar ya büyükler. Aynen öyle. Sen yine de ilaçsız hormonsuz halletmeye bak bence ama olmuyorsa da müdahale etmek lazım tabi. Gece uykusu çok önemli.Yavaş yavaş özerkleşmeye başlıyorlar. Daha doğrusu itiraz edebileceklerini öğreniyorlar ve bunu da diğer öğrendikleri şeyler gibi sıklıkla kullanıyorlar. özerklikleri de memeyi görene kadar tabi, sevsinler onları