2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sevdacan bu hafta yaptrcm ins tahlilini bebegmn

bu arada bn artk kizim kakasini yapinca hemn degistrmiyrm
kendisinin rahatsizlik duymasini bekliyrm
sonra hadi kizim altini degistirelim mi dyrm
o da hemn yere yatiyrrr
o sekilde degstryrm
bi kitapta okumustm
daha cabuk tuvalet egitimine alisiyrlarmis bu sekilde
yani kendisinin bu durumdan rahatsizlik duyup temizlenme hissini olustryrz cocugumuzda

sizlere söyleyecek o kadar çok şey var ki.. Emir müsade ettiği sürece yazmaya çalışacağım..
ben uzun süredir mi girmiyorum ki bu kadar şey biriktirmişim anlamadım..
öncelikle çekilişte bana bir prenses çıktığı için çok şanslı hissettim kendimi, bilinen bir gerçek bayanlara çook daha kolay hediye alındığı.. ancak sanki bana erkek çıkacakmış gibi hissetmiş ve bir erkek hediyesi düşünmüş hatta hatta kararımı da vermiştim.. şimdi başka bişi düşünecez artık.. bi de oğluma da İbrahim gönderecekmiş hediyesini.. onun içinde ayrı bi heyecanlandım..

asuu gelir gelmez yine tariflere başlamışsın.. bayılıyorum senin böle arada alakasız alakasız girip yemek tarifleri yazmana, ne zaman nerden çıkacağı belli olmayan küçük cimcime bir kız çocuğu gibisin, kızıın sana mı benziyo nee? kağıt kalem elimde oturmaya başlıyacam artık şu pcnin başına..

şimdi çıkıyom, oğlan izin vermiyo, gece görüşürüz inşallah..

Aynen bende kizimda hic anlamamistim ama oglan da tek tek anliyorum :))))bizimde 2 alttan 2 üstten cikmisti simdi alttan 2 üstten 1 ayni anda geliyor ((( gece 1den önce yatamamasinin nedenini simdi daha iyi anliyorum.

ben vermistim baya iyi almanyaya gelince aldim biraz suanda 3-4 kilo kadar fazlam var artik zorlamadan yavas yavas veriyorum.ben 38 giyiyorum az sIkiyor ama geliyor verince kilolari rahat rahat gelir insaallah.

Selam arkadaşlar,
Tubacım vallahi ben de çok sevindim Emir'in İbrahim'e çıkmasına. Face sayesinde oğlumun tanıştığı ilk arkadaşı çünkü. İnşallah ileride canlı olarak da tanışırlar.
Himmelcim hoşgeldin. Ailecenek sırayla hasta olmuşsunuz. Geçmiş olsun canım.
Fazla kilosu olan arkadaşlar hep birlikte bir diyete falan mı girsek. Baharda kız kardeşimin düğünü var benim de 3 kilo fazlam öyle yapıştı kaldı üstüme.

ben geldim yineeeee...
sabahtan beri aklımda ilkim aras var, bu kız ne zamandır yok, sanırım yine kotası doldu.. ve sanırım bizim bu yılbaşı çekilişinden haberi bile yok.. sabah beri kızıyorum kendime, neden arayıp sormadın kıza diye.. inşallah haberi vardır da katılmak istememiştir yoksa çook üzüleceğim aramadığım için.. halbuki happy de beklemişti bi kaç gün, herkes birbirine haber versin diyee.. hafta sonu yoğunduk düşünemedim ama üzgünüm yani ilkim araass... :14

hmm, birde ismi lazım olmayan kötü insana kızıp, kırılıp, incinip, üzülüp burada ki güven ortamının incindiğini söyleyen arkadaşlaar..
sizlere sesleniyorum.....
boşveriiin...
hepimiz koca koca insanlar olduk..
hayatta eminim birçok kez kazık yemişizdir..
ben çooook yedim de, sizi bilmiyorum, alıştım artık..
öle her güvenimizi kırandan sonra, çevremizdeki herkese küssek varyaaa,, oooooooooo,
benim çevremde insan kalmazdı..
ama ben Allaha havale ediyorum..
ve çevremdekileri sevgiylee kucaklamaya devam ediyorum..
çünkü ben kıymetliyim..
herkesten önce kendimi seviyorum, kalbimi, ruhumu..
hiç kimsenin de bunu zedelemesine izin vermeyi düşünmüyorum..
ben açığım, kapatmaya çalışanlara inatta açık olmaya devam edeceğim..
kendimi bu şekilde mutlu ediyorum, kendimi seviyorum, taşanı çevreme dağıtıyorum,
nasiplenmek isteyen buyursun gelsin..
ben buradayım, kimseye de kırgın değilim..
hayat böyle kırılıp düzeltmek için çook kısa..
haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaa......

işte size yılbaşı için bir ufak ikram örneği..
resim ise olağan üstü..
ee güzel sözleri de paylaşalım dediim, çook uygun gibi geldi bana duruma..
ben çok beğendim, siz de görün istediim..

Eklentiler

• $531949_10151477620126622_822958876_n.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $18802_474361022603357_1004549520_n.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $479725_429400043795766_1392992671_n.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
himel ne kadar icesindirki 38 beden giyorsun canım ne kilosu verceksinki daha 38 bedeni en son 25 yaşlarında giyordum kızlar bu çizelge işini kim yapıyor az önce dikkat ettim herkezinki yenilenmiş bi biz kalmışız bizi neden ayırdınız acaba kiii? (çizelgw yapana duyurulur)

söle hemen denizin doğum tarihini yenileyim ben.. ben de farketmiştim sölicektim arkadaşlar verin bilgileri yenileyim şunları diyee..

tuğba net gitti canım ya bide bizim aç kedimiz uyumadı hala ekmek yemekle meşgul bide gece gece abiyle abla yatıyo oda onların odalarını teftiş yapıyo bi oraya bi bıraya bende peşinde he biz denizle salonda yatıyoz bu aralar yatak odası hiç ısınmıyo bizde böyle bi çözüm bulduk deymeyin keyfimize=)

tuğba net gitti canım ya bide bizim aç kedimiz uyumadı hala ekmek yemekle meşgul bide gece gece abiyle abla yatıyo oda onların odalarını teftiş yapıyo bi oraya bi bıraya bende peşinde he biz denizle salonda yatıyoz bu aralar yatak odası hiç ısınmıyo bizde böyle bi çözüm bulduk deymeyin keyfimize=)

Kızlar hiç dişi çıkmayan bebişlerimiz var mı :26: şeymanın dişleri hala çıkmadı bir belirti veriyo sonra kayboluyomuş gibi geliyo bana :44:

günaydın herkese,,,

nasılsınız bakalım.. bu arada bizim 8 dişimiz var...dişle ilgili bir şey sorucam bende size..bizim şimdi 4 üst 4 alt tamam.sıra köpek dişlerinde mi azı dişlerinde mi..deneyimli anneler dönerseniz sevinirim. bir de emziren anneler soruyorum gece uyandığı sürece hep emziriyor musunuz. ya bizim ki artık doymadığından mı bilmem gece hep üstümde durmak istiyor. emme emme diye ortalığı kaldırıo geceleri..artık çok zor olmaya başladı. süt artık doyurmuo ben de devam sütü mü versem diye düşünmeye başladım ama doğru mu yaparım acaba..ek gıdasını çok güzel yiyor gündüzleri kilosu da iyi..napsam ben yaaa..

Himmel geçmiş olsun ma ailene.

diyet konusunda bende varım hadin hep beraber diyete
Ben 62 ile hamile kalıp 79 la doğuma gittim şu anda 61 kiloyum ama bir göbek var ki Dar falan giyeyeim sanki hamile gibi çıkıyor nasıl gidecek bu göbek bilmiyorumBende 38 40 beden giyiyorum ama göbek çıkıyor ha haa

Kubi doktora götürdün mü peki..Bazılarının geç çıkıyormuş bende duymuştum...

Bu meme sorunu hepimizde var canım sadece sende değil yani....Devam sütüne gelince ben vermek istedim ama bizim küçük beyimiz kabul etmedi Her şeyi kabul etmediği gibi daha biberonu bile sevmiyor.Suyu falan bardakta içiyor...Ama bir daha denemek lazım..Normal inelk sütü denesem mi diye düşünmüyor değilim hani...

AYNI ŞEY BİZDE DE VAR CANIM,malesef emir de hep yakamda.. ancak ben artık her seferinde emzirmiyorum, kucağıma alıyorum, azcık sarılıp öpüyom, şşş diyerek beşiğine koyuyorum tekrar uyuyo.. ama beni görecek tabi yoksa tövbe uyumuyo, yıkıyor ortalığı.. ben acıktıkları için değil sadece bizi kontrol etmek için uyandıklarını düşünüyorum artık. yani biz yanlarındamıyız değilmiyiz.. Emir her saat başı kalkıyor.. 9:30 da uyuyor, 10:30 da 11:30 da 12:30 da şeklinde sabaha kadar hiiiç şaşırmadan kalkıyor.. ben onu sürekli emzirmeye kalkınca heep yanımda yatıyor, bu sefer sürekli yanımızda yatmaya alışıyor, beşiğine yatmıyo.. ben artık dediğim gibi emzirmiyorum her kalktığında.. ya öpüp yatırıyom, ya biraz su veriyorum.. öle öle alışacak inşallah.. en azından öle umuyorum..

diyet konusunda ben de varım.. kilom var mı yok mu bilmiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum ama.. kıyafetler oluyor da eskisi kadar yakıştırmıyorum kendime sanki bazı şeyleri.. biraz daha fit olmakta fayda var.. en kısa zamanda tartılmalıyım.. hadi kolay gelsin herkesee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…