- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.101
Aynen bende kizimda hic anlamamistim ama oglan da tek tek anliyorum :))))bizimde 2 alttan 2 üstten cikmisti simdi alttan 2 üstten 1 ayni anda geliyorcanım hepsinde var hemen hemen tümü belirtiler dişleri çok rahatsız ediyo onları. bazı bebek kolay çıkartıyo bazısı çok sancılı, ben büyük kızımda hiç annlamamıştım diş çıkardığını ama oğlum da, tabi büyük şimdi=) ve denizde mahvoldum. deniz 2 üst 4 alt çıkardı öncesine göre iyi tabi yeni bir diş gelince uykusuzluk devam sizinde muhtamelen öyledir. sabırlı ol annesi 1.5 yaşında tammamen bitcek bunlar bana güven ee 3 çocuk tecrübesi azıcıkta olsun bakalım=)
ben vermistim baya iyi almanyaya gelince aldim biraz suanda 3-4 kilo kadar fazlam var artik zorlamadan yavas yavas veriyorum.ben 38 giyiyorum az sIkiyor ama geliyor verince kilolari rahat rahat gelir insaallah.canım kilolar duruyo 7 kilo fazlam var 6 kilo verdim ama daha var gerçi 42 beden giyordum şimdide 42 olyo korseyle tabi . Amma vericem yavaş yavaş benim astımım var birden yemiyince hasta oluyorum ataklar başlıyo. 2 haftadır atak var bira nişan var diye yemedim zayıflamak için bu seferde hasta oldum dokktorum kızdı bir sürü. napıyım vercem yavaş yavaş.
hosbuldum canimcim,hepimiz iyiyiz sükür oglanin ayni anda 3 dis cikarmasi disinda :)))))Kizlarrr selam,benim cocuklari iyilestirdikten sonra sirayla ben sonrada esim hastalandi ikimizde iyilestik sükür.Esim izinde oldugundan fazla vaktim olmadi cokta ara ara bakip ciktim.simdi iyiyim cok sükür.Ben en son yazdigimdadan sonraki gecmisi okumaya basladim bazi seylere cevap yazayim dedim ama güncelligini kaybettiginden dolayi cevap vermiyeyim:))))))
Genel olarak akimda kalanlara söyle yüzeysel biseyler yazayim barim
Happy´cim Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bebisini insaallah.
Bebislerden gece uyumayan istahi az olan bebisler varmis ayni sorunlar bizdede var,geceleri sIk kalkiyor ve yanima alinca aninda uyuyor,yemek yemegi seviyor aslinda ama ara ara yemek istemiyor ama genel görünümü zayif oglusumun.Birde su sürekli bagirma huyu bizdede var cani sIkilinca,uyukusu gelince,biseye sevinince,elinden bisey alinca hemen bagirmaya basliyor.
Yazin Türkiyeye gelince bizde bulusuruz insaallh izmirdeki arkadaslarla
bende cekilise katilmak istedim ama uzaklik zor oluyor
sevdikleri hasta arkadaslarada cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insaallah.
simdilik bu kadar daha düzenli girerim artik insaallah.
Yarin görüsmek üzere...[/QUOTE
cnm hosgeldn vede gecmis olsun
bi geliysn bi kayboluyrsn
cocuklar iydr umarm
oglusun buyudu mu?]
eline saglik canim deneriz bizde en kisa sürede insaallah.canlar kis mevsiminde yenilmesi gerekn bir tarfff
ispanakli patatesli kofteeee
valla kizimla birlikte bnde yedm
cokk guzel oluyrrrr
yapin da yiyin gariiiii
himel ne kadar icesindirki 38 beden giyorsun canım ne kilosu verceksinki daha 38 bedeni en son 25 yaşlarında giyordumkızlar bu çizelge işini kim yapıyor az önce dikkat ettim herkezinki yenilenmiş bi biz kalmışız bizi neden ayırdınız acaba kiii? (çizelgw yapana duyurulur)
günaydın herkese,,,
nasılsınız bakalım.. bu arada bizim 8 dişimiz var...dişle ilgili bir şey sorucam bende size..bizim şimdi 4 üst 4 alt tamam.sıra köpek dişlerinde mi azı dişlerinde mi..deneyimli anneler dönerseniz sevinirim. bir de emziren anneler soruyorum gece uyandığı sürece hep emziriyor musunuz. ya bizim ki artık doymadığından mı bilmem gece hep üstümde durmak istiyor. emme emme diye ortalığı kaldırıo geceleri..artık çok zor olmaya başladı. süt artık doyurmuo ben de devam sütü mü versem diye düşünmeye başladım ama doğru mu yaparım acaba..ek gıdasını çok güzel yiyor gündüzleri kilosu da iyi..napsam ben yaaa..
günaydın herkese,,,
nasılsınız bakalım.. bu arada bizim 8 dişimiz var...dişle ilgili bir şey sorucam bende size..bizim şimdi 4 üst 4 alt tamam.sıra köpek dişlerinde mi azı dişlerinde mi..deneyimli anneler dönerseniz sevinirim. bir de emziren anneler soruyorum gece uyandığı sürece hep emziriyor musunuz. ya bizim ki artık doymadığından mı bilmem gece hep üstümde durmak istiyor. emme emme diye ortalığı kaldırıo geceleri..artık çok zor olmaya başladı. süt artık doyurmuo ben de devam sütü mü versem diye düşünmeye başladım ama doğru mu yaparım acaba..ek gıdasını çok güzel yiyor gündüzleri kilosu da iyi..napsam ben yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?