• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı yolculuklar eylem kızlar alıntı yapmadan yazdım çarpuk çurpuk oldu ama napalım telden o kadar oluyo eylem inşallah alışmaz diyelim ne diyim blilemedim babanede özlemiştir şimdi bakalım nasıl durdurabilcen kolay gelsin sana
Teşekkürler arkadaşım ankaraya geldik 20 gün sonra izmir bakalım hayırlısı
Seni gayet iyi anlıyorum canım insanın evladı olunca her şey daha farklı oluyor hayata bakış açısı bile :)Benim de miniğim ameliyat olucak da daha biraz daha var bizim ama şimdiden stresi sarmadı değil hani...:(
Evet canım ya şimdi ben çarşambayı düşünüyorum offf atlatsakta rahatlasam geçmiş olsun ne ameliyatı?
bu arada çocuklarınıza yaptıklarınız için kendinizi çok da suçlamayın, hepimiz insanız dört dörtlük değiliz, hepimiz çocuklarımızı yetiştirirken kullandığımız yöntemler farklı, farklı kişilikte bireyler yetiştiriyoruz, her yönteminde bir fırsat maliyeti var, onu da çocuklarımız hatalarıyla tecrübe edecekler tıpki bizler gibi...

bunları yazıyorum ama ben de geçen gün kendimden geçtim... oğlum mutfak lavabosunun altındaki dolabı karıştırmayı çok sever, orda plastik süzgeç vs vardır onlar iç içedir çıkartır geri iç içe koyar, ancak dolabın içinde arka tarafında su arıtma cihazımız var, bugün ne yaptıysa su arıtmanın hortumunu çekmiş çıkarmış ve su sızmaya başlamış. Tabi ben farkında değilim, kızımda kap kacağı toplamış içine koymuş, dolabı kapamış, o da farkında değil. Aradan bir iki saat geçti, mutfak halısına doğru bir ıslaklık gördüm, oğlumda yine yanım da pıtır pıtır yürüyor buz dolabı magnetleri ile oynuyor, dolabın altı full su dolmuş ve halen akıyor... kızım da bilgisayar başında seslendim gel kardeşini al ben şunu kapatmaya çalışayım diye, onunda kulağında kulaklık ağzı bir karış açık duymamış beni. Tabi benim maydonoz oğlum şıp şıp suyu elliyor, ben dolabın içine bakarken kafayı soktu bakıyor. Acayip kızdım, birisi hala yanıma gelmedi pc başında, diğeri ayağımın altında... bağırdım kızdım ikisine de... ikiside ağladı ve mutsuz uyudu tabi ben de. Sonra da çok pişman oldum, abartı tepki verdim, ne yaptım ben diye, ağladım ağladım...

yani eylemsura, sevdalinka ve diğer arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum. ama dikkat ettim regl öncesi acayip sinirli ve gergin oluyorum ve bu aralar öfke patlamalarım oluyor (bir gün trafikte elimde arabada olan eşimin jopuyla tv ye çıkarsan hiç şaşırmayın) valla kendim çözüm bulamazsam bu duruma, profesyonel yardım almayı düşünüyorum ne yapayım.
Eet canım bende de var regli dönemi öncesi gerginlik aslında olmazdı kist oluşmş bende regli öncesi baskılıyor iyice

Bu arada ANkaraya geldik geldigimiz gün bizimle irlikte annemlere acamlarda geldi amcam dün küçük bir operasyon geçirdi tümörden şüpheleniliyor evde gergin kalabalık bir ortam dedemlerde burada ayrıca gelen giden benim pilim bitmiş durumda amcamın sonucuda iyi çıksında rahatlayalım zeynep pek bir mutlu ama .zeynepin gözünü düşünemiyorum bile bu koşturmacadan bugün ablamın kızının dogum günü parisi var zeynep için seviniyorum bende kendinize iyi bakın

Bu arada ANkaraya geldik geldigimiz gün bizimle irlikte annemlere acamlarda geldi amcam dün küçük bir operasyon geçirdi tümörden şüpheleniliyor evde gergin kalabalık bir ortam dedemlerde burada ayrıca gelen giden benim pilim bitmiş durumda amcamın sonucuda iyi çıksında rahatlayalım zeynep pek bir mutlu ama .zeynepin gözünü düşünemiyorum bile bu koşturmacadan bugün ablamın kızının dogum günü parisi var zeynep için seviniyorum bende kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınız..Cadının mutlu olması ne güzel bu arada...

Benim oğlum yarım sünnetli o yüzden hem sünnet hemde pipisiyle ilgili ufak bir operasyon geçirecek

Merhabalar
Arkadaşlar oğlum son on gündür çok agresif herşeyde bağırır oldu istemediği ya da yapamadığı birşey olsun deli gibi bağırıyor altını açmak için yatırdığında bağırarak tepinerek kaçıyor her defasında kabus gibi.. Uykuya dalmasında da sorun var örneğin dün ve bugün öğlen 1 saat uyudu sonra uyutamadım gece 11 de uyudu o kadar az uyumasına rağmen saatlerce uğraştım akşam 8 buçukta odaya girdim çıkmam 11 di.. Bu süre içinde emiyor, sonra ayağıma alıyorum sallıyorum sonra bağırıyor meneye geliyor sonra çıkıyor yine ayakta tükendim artık geceleri 2 saatte bir kalkıyor meneye geliyor... Uyku için arjadsşımın doktoru melatonin önermiş 3 Mg ama ben sonuçta hormon îlacı kullanmayı düşünmedim ama sabrında bitti ciddi ciddi düşünüyorum artık.. Size sorum şu sizlerin bebekleri ne durumda ?

Yarın sünnetli nasıl oluyor ya da nasıl anladınız merak ettim bizde bir ay içinde düşünüyoruz sünnet ettirmeyi

Hani pipinin ucunda kılıf var ya o bizimde yarım var.Doğduğu gün doktor dedi.Pipinin üst tarafındda var ama alt tarafdında kılıf yok...

Merhabalar
Arkadaşlar oğlum son on gündür çok agresif herşeyde bağırır oldu istemediği ya da yapamadığı birşey olsun deli gibi bağırıyor altını açmak için yatırdığında bağırarak tepinerek kaçıyor her defasında kabus gibi.. Uykuya dalmasında da sorun var örneğin dün ve bugün öğlen 1 saat uyudu sonra uyutamadım gece 11 de uyudu o kadar az uyumasına rağmen saatlerce uğraştım akşam 8 buçukta odaya girdim çıkmam 11 di.. Bu süre içinde emiyor, sonra ayağıma alıyorum sallıyorum sonra bağırıyor meneye geliyor sonra çıkıyor yine ayakta tükendim artık geceleri 2 saatte bir kalkıyor meneye geliyor... Uyku için arjadsşımın doktoru melatonin önermiş 3 Mg ama ben sonuçta hormon îlacı kullanmayı düşünmedim ama sabrında bitti ciddi ciddi düşünüyorum artık.. Size sorum şu sizlerin bebekleri ne durumda ?

Benim oğlum da öyle ya anlamıyorum.Gündüz en fazla 2 saat uyuyor o da parça parça yetiyor mu bilemiyorum.Akşam da geç uyuyor nasıl enerji topluyor emin ol bende bilmiyorum:)Hele bir de gündüz ev oturmasına falan gidiyorsak o zaman hele hiç uyumuyor.Bizimki de dediği olmadığı zaman ağlamaya başlıyor.Sİnir oluyor nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..
:43:

Uzun zamandır istediğim bir şeydi bu hediyelesme mevzuu...yılbaşına kısmetmis..
Briyantin mıdır sac jolesi mıdır sprey mıdır o ve onun nami deger gök gözlü kızı gokce yüzünden yipranan sinirlerimiz ve özellikle arkadaşlık bağlarımız ve dürüstlüğe olan innancc yitimimizi yeniden kazanma , yeniden kaynaşma , yeniden 2011 kasim anneleri olma adına bı nevi kalpleri yumuşatmak, cam sakızı çoban armağanı niteliğinde..
bir haftadır özelime isim topluyorum..isteyen oldu istemeyen oldu..herkeslere cok tesekkurler simdiden..sac jolesinin !!! Kalplerimizde açtığı yara yüzünden katılmak istemeyen oldu ,başka seyler yüzünden ya da..olsun....onları da 2014 yılbaşına burda bekliyoruz simdiden..ne zaman isterlerse onlar da gelebilir..
Evet cananlar
Ayni renkte 8adet postite rumuzlarimizi yazıp erdem e sıra ile çektirdim..sıra ile birbirine bağladım rumuzlarimizi ve en sona kalanı da en basa iliştirdim..sonuc olarak bir halka oluştu ve sonuclar...
kemece. ....... Nezoooooo Nun yavrusuna hediye aliyoooorrrr
nezooo.....serapblc nin yavrusuna..
serapblc......sevdalinkanin ibrahimine
sevdalinka......emir bey e
emireamade...eylemsura nin kuzusuna.....
eylemsura....Sultan veled erdem eee
happpy yuppiiiii ........ipek prensese
veee Gamze. De en son olarak en bastakiiiiiii kerem jon eeeeeeee.....

Evveeeettttt....durumlar bundan ibaret,,,,
haydi bakalım....
baslayin Ozel mesajlaşmalar,,kaynaşmalar,, sıkı fiki sohbetler,, evlatlarımız hakkında ne sever ne ister muhabbeettleriii...
haydi bakalım..doğru olan gercek olan yavru ve annneleri...
daha nice sevgili cananımız var burada ama onlar da ne zaman isterlerse onlara da bı zaman çekiliş düzenleriz..yeter ki istesinler..
keske karacammmmm keske ushaaaaammmmm da olsaydı...
cok özledim ben sizi...

Haaa bu arada gamzeeeee
ben soylemismiydim bilmiyorum ama ben kızına ya da her kim bana çıksaydı ona 2013 yilbasi hediyesi alacaktım ama ipek onu idrak edince bilince kullanabileceği yani 2023 senesi veya daha da ileri icin bı hediye olabilir..simdi sen onu açıp bakacaksın , ipek e de göstereceksin..amaaaaa ipek seneler sonra bilerek anlayarak tekrar acacak o kutuyu..veeee iste o zaman zamanında bizim yaramaz anneler neler neler yapmış diyeanlaticak arkadaşlarına hediyesini gösterirken..ve o zaman kullanacak..
yani şaşırma koca karı hediyesi gelirse anam....:9::9:

Bu arada yanlis anlaşılma olmasın isteyen ev adresini verirrrrrrr isteyen vermeeeeezzz
en yakınındaki kargo şirketine postalatir gider ordan alır...
Yipranan güvenlerin yeniden oluşması biraz zaman alır...
yoksa kimsenin kimsenin evini basacağı yok di mı ama yavrular...
icler rahat olsun vesselam...

Uzun zamandır istediğim bir şeydi bu hediyelesme mevzuu...yılbaşına kısmetmis..
Briyantin mıdır sac jolesi mıdır sprey mıdır o ve onun nami deger gök gözlü kızı gokce yüzünden yipranan sinirlerimiz ve özellikle arkadaşlık bağlarımız ve dürüstlüğe olan innancc yitimimizi yeniden kazanma , yeniden kaynaşma , yeniden 2011 kasim anneleri olma adına bı nevi kalpleri yumuşatmak, cam sakızı çoban armağanı niteliğinde..
bir haftadır özelime isim topluyorum..isteyen oldu istemeyen oldu..herkeslere cok tesekkurler simdiden..sac jolesinin !!! Kalplerimizde açtığı yara yüzünden katılmak istemeyen oldu ,başka seyler yüzünden ya da..olsun....onları da 2014 yılbaşına burda bekliyoruz simdiden..ne zaman isterlerse onlar da gelebilir..
Evet cananlar
Ayni renkte 8adet postite rumuzlarimizi yazıp erdem e sıra ile çektirdim..sıra ile birbirine bağladım rumuzlarimizi ve en sona kalanı da en basa iliştirdim..sonuc olarak bir halka oluştu ve sonuclar...
kemece. ....... Nezoooooo Nun yavrusuna hediye aliyoooorrrr
nezooo.....serapblc nin yavrusuna..
serapblc......sevdalinkanin ibrahimine
sevdalinka......emir bey e
emireamade...eylemsura nin kuzusuna.....
eylemsura....Sultan veled erdem eee
happpy yuppiiiii ........ipek prensese
veee Gamze. De en son olarak en bastakiiiiiii kerem jon eeeeeeee.....

Evveeeettttt....durumlar bundan ibaret,,,,
haydi bakalım....
baslayin Ozel mesajlaşmalar,,kaynaşmalar,, sıkı fiki sohbetler,, evlatlarımız hakkında ne sever ne ister muhabbeettleriii...
haydi bakalım..doğru olan gercek olan yavru ve annneleri...
daha nice sevgili cananımız var burada ama onlar da ne zaman isterlerse onlara da bı zaman çekiliş düzenleriz..yeter ki istesinler..
keske karacammmmm keske ushaaaaammmmm da olsaydı...
cok özledim ben sizi...

Haaa bu arada gamzeeeee
ben soylemismiydim bilmiyorum ama ben kızına ya da her kim bana çıksaydı ona 2013 yilbasi hediyesi alacaktım ama ipek onu idrak edince bilince kullanabileceği yani 2023 senesi veya daha da ileri icin bı hediye olabilir..simdi sen onu açıp bakacaksın , ipek e de göstereceksin..amaaaaa ipek seneler sonra bilerek anlayarak tekrar acacak o kutuyu..veeee iste o zaman zamanında bizim yaramaz anneler neler neler yapmış diyeanlaticak arkadaşlarına hediyesini gösterirken..ve o zaman kullanacak..
yani şaşırma koca karı hediyesi gelirse anam....:9::9:

Ne güzel oldu bu çekiliş..

A
amaninnnnn bizim çizelgeler aynaymış...Suna bakkkk...
anam bu aralar icimde bı diskoya gidesi hava var yaaaa...kapı gicirtisina oynayasim var..noluyo bu hormonlara yavvvv

He ya bende sen söyleyince fark ettim...
Hormonların tavan yaptı desene:52:

Sahtekarlar kadar dürüstler de zevk alır bu hayattan cicim...
simdi eğlenme sırası bizde..kaynasa kaynasa...ohhh....

Ellerine sağlık happycim. Çok güzel olmuş bu çekiliş olayı. Haberim vardı ama gerçekten o kadar moralim bozuktu ki daha önceki olaylara, elim gitmedi. Ben kızımın en sevdiği oyuncağını bile gönderdim o zat-ı muhtereme,moral olsun kuzusuna diye. Eşim işini gücünü bırakıp kargoladı. Sonra da kızdı bana, hemen güveniyorsun diye. Ben burada kalan herkese güvenmeye devam ediyorum, ona şüphe yok. Ama hevesim kalmadı işte. Yine de kıskanmadım değil ama sizi :9:

merhabalar kızlar ya bu karda kıştada nişanmı olur 1 haftadır bu koca göbeğime elbise arıyorum görümcemin kızının nişanı var havada soğuk denoyu hasta etmesek iyi valla şu hediye işinide kaçırdım napalım canımız sağolsun gerçi 2 tane hediye geldi dün bize masal anlatan pepe bide cailu nun eğitici leptopu daysı almış:46:

Ellerine sağlık happycim. Çok güzel olmuş bu çekiliş olayı. Haberim vardı ama gerçekten o kadar moralim bozuktu ki daha önceki olaylara, elim gitmedi. Ben kızımın en sevdiği oyuncağını bile gönderdim o zat-ı muhtereme,moral olsun kuzusuna diye. Eşim işini gücünü bırakıp kargoladı. Sonra da kızdı bana, hemen güveniyorsun diye. Ben burada kalan herkese güvenmeye devam ediyorum, ona şüphe yok. Ama hevesim kalmadı işte. Yine de kıskanmadım değil ama sizi :9:
Gayet tabii anlıyorum seni yaaa...bı daha ki çekiliş te bizimlesin ama...:21:

merhabalar kızlar ya bu karda kıştada nişanmı olur 1 haftadır bu koca göbeğime elbise arıyorum görümcemin kızının nişanı var havada soğuk denoyu hasta etmesek iyi valla şu hediye işinide kaçırdım napalım canımız sağolsun gerçi 2 tane hediye geldi dün bize masal anlatan pepe bide cailu nun eğitici leptopu daysı almış:46:

Millet soğuk moğuk demiyor..

Bu arada doğumdan sonra kilolar ne alemde

Gül'ü güle kullansın...o laptop tan bende düşünüyorum yaaa almayı

Back