Uzun zamandır istediğim bir şeydi bu hediyelesme mevzuu...yılbaşına kısmetmis..
Briyantin mıdır sac jolesi mıdır sprey mıdır o ve onun nami deger gök gözlü kızı gokce yüzünden yipranan sinirlerimiz ve özellikle arkadaşlık bağlarımız ve dürüstlüğe olan innancc yitimimizi yeniden kazanma , yeniden kaynaşma , yeniden 2011 kasim anneleri olma adına bı nevi kalpleri yumuşatmak, cam sakızı çoban armağanı niteliğinde..
bir haftadır özelime isim topluyorum..isteyen oldu istemeyen oldu..herkeslere cok tesekkurler simdiden..sac jolesinin !!! Kalplerimizde açtığı yara yüzünden katılmak istemeyen oldu ,başka seyler yüzünden ya da..olsun....onları da 2014 yılbaşına burda bekliyoruz simdiden..ne zaman isterlerse onlar da gelebilir..
Evet cananlar
Ayni renkte 8adet postite rumuzlarimizi yazıp erdem e sıra ile çektirdim..sıra ile birbirine bağladım rumuzlarimizi ve en sona kalanı da en basa iliştirdim..sonuc olarak bir halka oluştu ve sonuclar...
kemece. ....... Nezoooooo Nun yavrusuna hediye aliyoooorrrr
nezooo.....serapblc nin yavrusuna..
serapblc......sevdalinkanin ibrahimine
sevdalinka......emir bey e
emireamade...eylemsura nin kuzusuna.....
eylemsura....Sultan veled erdem eee
happpy yuppiiiii ........ipek prensese
veee Gamze. De en son olarak en bastakiiiiiii kerem jon eeeeeeee.....
Evveeeettttt....durumlar bundan ibaret,,,,
haydi bakalım....
baslayin Ozel mesajlaşmalar,,kaynaşmalar,, sıkı fiki sohbetler,, evlatlarımız hakkında ne sever ne ister muhabbeettleriii...
haydi bakalım..doğru olan gercek olan yavru ve annneleri...
daha nice sevgili cananımız var burada ama onlar da ne zaman isterlerse onlara da bı zaman çekiliş düzenleriz..yeter ki istesinler..
keske karacammmmm keske ushaaaaammmmm da olsaydı...
cok özledim ben sizi...
Haaa bu arada gamzeeeee
ben soylemismiydim bilmiyorum ama ben kızına ya da her kim bana çıksaydı ona 2013 yilbasi hediyesi alacaktım ama ipek onu idrak edince bilince kullanabileceği yani 2023 senesi veya daha da ileri icin bı hediye olabilir..simdi sen onu açıp bakacaksın , ipek e de göstereceksin..amaaaaa ipek seneler sonra bilerek anlayarak tekrar acacak o kutuyu..veeee iste o zaman zamanında bizim yaramaz anneler neler neler yapmış diyeanlaticak arkadaşlarına hediyesini gösterirken..ve o zaman kullanacak..
yani şaşırma koca karı hediyesi gelirse anam....