2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Geceleri sık uyanıp memede uyuma hadisesi bizde de var malesef. Bazen deliksiz uyuyor. Bazen zırt pırt uyanıyor. Geceleri 9'da uyurdu Nehir. Bir aydır falan 8 gibi uyuyup 9 da uyanıyor. Sonra "eee nerde kalmıştık?" der gibi sırıta sırıta geliyor yanımıza. Çok fenalar çok. Sosyal ortamdan kopmak istemiyor sanırım. Bir de biz sohbet etmeyince kendi kendine hepimizin yüzüne bakıp yapmacık kahkahalar atıyor hadi amaaaa der gibi, gülme krizine giriyoruz hep beraber Agresiflik olmadı pek. Yalnız dün gece ilk defa 3,5 gibi uyandı. Bildiğin uyandı ama. Uyumak istemiyor ne yapsam. Salona gidecekmiş. Allahtan tatil bugün. Zor uyuttum gece gece. Binbir tane huy değiştirirler diyorlar ya büyükler. Aynen öyle. Sen yine de ilaçsız hormonsuz halletmeye bak bence ama olmuyorsa da müdahale etmek lazım tabi. Gece uykusu çok önemli.Yavaş yavaş özerkleşmeye başlıyorlar. Daha doğrusu itiraz edebileceklerini öğreniyorlar ve bunu da diğer öğrendikleri şeyler gibi sıklıkla kullanıyorlar. özerklikleri de memeyi görene kadar tabi, sevsinler onları

cnm ayni dertten muzdarip biri olarak zaten bu konuyu acmayi dusunuyrdm size
bnm kiz da bir haftadr gece cok sik uyanip her defasinda emzik ve suyu reddedip emmek istyr
emzirme isi bitince de yataktan iniyor hemn
tutmak imkansiz nerdeyse
odayi turluyor cekmeceleri karistiry
ben de bu esnada cokkk bitkin oldgm icin uyuyakaliyrm
sonra gozlerimi actgimda kizim yok ortalikta
nerde desem begenirsinizzzz
yerde halinin ustunde uyuya kalmis buluyrm onuuu
offf ne yapcmmm bnnn yaaaar

ayrca arkdaslarrr
bu gece uyanma ve yerde uyuyakalma problemimizin disinda
bnm kizin bazn goz altlari hafif mor gibi geliyr bana
aklima iki sey geliyr
ya uykusuzluk ya da demir eksikligi
cunku biz hala tahlil yaptrmdk acaba demir eksikligi varmidr birazz

yaaaa offff bu arada bnm regl gunm gecikmis bulunmakta
korunmadgmz icn korkmuyr deglm
umarm sabaha hasta olurummm ya
m

cekilis isiniz hayrli olsn arkdaslar
bebekleriniz guzel gunlerde ansinlar sizleri ve hediyeleriniziii

m

Kaç gün geçti peki doğumdan sonra düzeenli oluyormuyudun peki nerden anladın geçtiğini?
Ben daha doğumdan sonra ikinci reglimi oldum oda 5 ggün geçikmeli oldu yani...

cekilis isiniz hayrli olsn arkdaslar
bebekleriniz guzel gunlerde ansinlar sizleri ve hediyeleriniziii

sağol...

bugn kizima pekmezli helva yaptm cok guzel olduuu
pekmezde sutten daha fazla kalsiym var dye okudum
nerdeyse uc katymisss
pekmez yemeyn cocuklara alternatifff tariffff
............
bir su bardagi un
bir su bardagi keciboynuzu pekmezi
bir su bardagi su
iki dolu yemek kasigi teryagg
............
teryagnda un pembelesnceye kadar kavrulur
ayri yerde su ve pekmez kaynatilir
yavas yavas karistirilarak pekmezli su karisimi eklenir
surekli kristrmanz lazm topaklanmamasi icinnn
suyu cekince altini kapayip bes dk dinlendrn
sonra uzun uzun kofte sekli verip tabaga dizdm
hem yumusak hem katkisiz hem pekmezliii
ara ogunlerde yedrebilirsnzzz
icine fistk da konabilir tercihennn
yumusak oluyr oyle cok sert olmuyr
yani yemesi de yedirmesi de kolayyy
not. celik tencerede yapmanz onerilir
sefin tavsiyesiii

nezoo cmm bn kirkim cikar cikmaz oldmmm
o zamndn beri
ayn dordu besi gibi duzenli olurdmmm
dort gun gectii
aslinda istyrz ama simdi olursa tam turkiyeden gidis zamnimiza denk geliyrr
coook terrrss yaniii
ama yinede hayrlisi olsn demkten baska carem yok galiba

o zaman hayırlısı diyelim...ikkinci haber de senden mi gelicek bakalım...

iki kilo var fazla
ama spor dyet dusunmyrm
kis mevsimi drencli olaym dye yiyrm et turu gidalarrr
ilkbaharda baslarm artk

en iyisi bende hamile kaldığım kiloya kadar düştüm çok şükür.ama bu ara kendimi yemeğe verdim nedense...

geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yoktur.
Canım bu söylediğin şikayetlerin hepsi İbrahimde de var emzirmediğim için memeye kalkma durumu yok ama gece sık sık uyanıyor. Bu yaşın getirdiği birşey mi azı dişler mi bilemedim ama dün calpol verdim bir tatlı kaşığı daha rahat etti sanki
canım demir eksikliği fiziksel gelişim ve zeka gelişimi için çok önemli mutlaka git tahlil yaptır. Biz yaptırdık İbrahimde demir eksikliği çıktı damla sayımız arttı.
m
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. Bunları düşünüp de korkutma kendini. Herşey bir şekilde hallolur.

Kizlarrr selam,benim cocuklari iyilestirdikten sonra sirayla ben sonrada esim hastalandi ikimizde iyilestik sükür.Esim izinde oldugundan fazla vaktim olmadi cokta ara ara bakip ciktim.simdi iyiyim cok sükür.Ben en son yazdigimdadan sonraki gecmisi okumaya basladim bazi seylere cevap yazayim dedim ama güncelligini kaybettiginden dolayi cevap vermiyeyim:))))))
Genel olarak akimda kalanlara söyle yüzeysel biseyler yazayim barim
Happy´cim Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bebisini insaallah.
Bebislerden gece uyumayan istahi az olan bebisler varmis ayni sorunlar bizdede var,geceleri sIk kalkiyor ve yanima alinca aninda uyuyor,yemek yemegi seviyor aslinda ama ara ara yemek istemiyor ama genel görünümü zayif oglusumun.Birde su sürekli bagirma huyu bizdede var cani sIkilinca,uyukusu gelince,biseye sevinince,elinden bisey alinca hemen bagirmaya basliyor.
Yazin Türkiyeye gelince bizde bulusuruz insaallh izmirdeki arkadaslarla
bende cekilise katilmak istedim ama uzaklik zor oluyor
sevdikleri hasta arkadaslarada cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insaallah.
simdilik bu kadar daha düzenli girerim artik insaallah.
Yarin görüsmek üzere...

valla canım o konuyu o insanı düşünmek bile istemiyorum arada aklıma da gelio evde..aynen oğlumun hatıra diye sakladığım şeylerini gönderdim ama ne diim allah büyük ve herşeyi görüyor...ama boşver o insanı arada girip bakıydur kesin ne oluyor diye.. bence o insan olmamış gibi davranmak daha ii..

canım hepsinde var hemen hemen tümü belirtiler dişleri çok rahatsız ediyo onları. bazı bebek kolay çıkartıyo bazısı çok sancılı, ben büyük kızımda hiç annlamamıştım diş çıkardığını ama oğlum da, tabi büyük şimdi=) ve denizde mahvoldum. deniz 2 üst 4 alt çıkardı öncesine göre iyi tabi yeni bir diş gelince uykusuzluk devam sizinde muhtamelen öyledir. sabırlı ol annesi 1.5 yaşında tammamen bitcek bunlar bana güven ee 3 çocuk tecrübesi azıcıkta olsun bakalım=)

Son düzenleme:
Gül'ü güle kullansın...o laptop tan bende düşünüyorum yaaa almayı
acele etme almakta. henüz daha pek bişey anlamıyolar anca vurdu kırdı yapıyo bizimki masalcı pepedende ödü patladı bu arada denlz çok korkak gerçi birazda abi yaptı benim ihlasın süpürgesi var çok ses çıkarıyo sulu bişey hani ondan çok korkuyodu bizim abide koko demiş kız şimdi çamaşır bulaşık hatta arabanın sileceği bile çalışınca kogoyoo diyo çok tatlı ama üzülüyorum tırsak olcak=)

Millet soğuk moğuk demiyor..

Bu arada doğumdan sonra kilolar ne alemde
canım kilolar duruyo 7 kilo fazlam var 6 kilo verdim ama daha var gerçi 42 beden giyordum şimdide 42 olyo korseyle tabi . Amma vericem yavaş yavaş benim astımım var birden yemiyince hasta oluyorum ataklar başlıyo. 2 haftadır atak var bira nişan var diye yemedim zayıflamak için bu seferde hasta oldum dokktorum kızdı bir sürü. napıyım vercem yavaş yavaş.

ay tek tek alıntı yapıncada komik oldu ama olsun telden bu kadar oluyo . Kemece tuğba canlarım çeviri tekliflerinlz
için nasıl teşekkür etsem bilemiyorum allah her zaman iyi insanlar çıkarsın karşınıza aynı sizler gibi. çevirimiz yapıldı dayımız var albay o yaptı sağolsun tekrar teşekkür ediyoru, sizlere .

canlar kis mevsiminde yenilmesi gerekn bir tarfff
ispanakli patatesli kofteeee
valla kizimla birlikte bnde yedm
cokk guzel oluyrrrr
yapin da yiyin gariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…