- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.041
Selam güzelim..hizlihizli cevap vericem kusura bakma..midem bulanıyor su aralar..Günaydınlar...
Herkes akşam geliyor gündüz sakin buralar kontrol atında merak etmeyin...
Meme konusunda bizimkide uyumadan önce ya da uykuya dalmak için kullanıyorGece duruma göre 2 ile 5 kere kalkıyor emip tekrar uyumaya devam ediyor.Arada aksaklıklar oluyor tabi...Ben de emmek istediği sürece emzirmeyi düşünüyorum
Bu ara da happy sana sorularım var..
1.Hani hamilesin ya ilk doğumun normal mi sezeryan mı?
2.Emziriyormuydun?
3.İlk hamileliğinle farkı var mı?
aklıma gelenler şimdilik bunlar cevaplarsan sevinirim...
Cananlar ve canları....
tam okuyamadım herseyi ..lutfen affediverin..genel olarak herkesler iyi..maşallah hepimize...
yilbasi çekilişi icin bana mesaj atan arkadaslar aşağıda listede..diger arkadaslara da bı sorun..ozElden cepten filan ...sonra uzulmesinler..okumamışlar gormemislerse eger..
liste...
happymother
serapblc
gamze
emireamade
eylemsura
nezooo
sevdalinka..
sevdacim ayrica herkese tekrar hatirlatmissin..saol bacimmmmm
Arkadaslar liste bu..pazar gecesine kadar herkese duyurun..istemeyen istemez sonuçta..yalniz ben pazar gecesi eslestirmeleri erdem e kağıtlara yazıp cektiricem..ve buraya yazacak..pazar gece sonnnnnnnn... Ona gore....göremiyorum İnternet'e...bakın pazar gece soooonnnnnnnnn...
daha sonra eslesenler ozElden adres o bu olayına girer..sonra varsın bebeklerimizin ilk arkadas hakikiiii arkadas hediyeleri...hadin bakalım...
ikili eşleşme olmicak..yani atıyorum ben ibrahime. Hediye alabilirim ama İbrahim ipek e alacak..erdem e de emir alacak..yani ikili degil karma eşleşme gibi..Allah in huzurunda beyaz kağıtları teker teker sececek erdem...hadin bakalım öptük siziiiii
Selam güzelim..hizlihizli cevap vericem kusura bakma..midem bulanıyor su aralar..
1. İlk dogum normal oldu..
2. Emziriyordum hala da emziriyorum..bakayom sut geliyo..cocukta su an emiyo..
3. İlk hamileliğimde ağız aciligi vardı bunda yok..hafif mide bulantisi ve su an asiri yorgunluk hissi var..hersey guzel gidiyo Allah a şükür..
vaska sorun varsa burdayim tatlim
Nezoo Önceleri İbrahim de arada bir dinliyordu aynı emir gibi söylene söylene geriye dönüyordu ama ne olduysa artık hiç dinlemiyor. Bir yerde bi hata mı yapıyorum acaba?
denis çeviri işini ne yaptınız? eğer yapabileceğim bir şey varsa ben de yapabilirim, ing çeviri işimin bir parçası zaten. iş yerinde boş vaktim çok olmaz ama avde geceleri 1-2 sayfa yapabilirm yada hafta sonu, ama açıkca söyleyeyim bir kereye mahsus. Kızın en kısa sürede kursa vs gidip öğrensin, az biliyorsa kendisini zorlayarak çeviri yapsın, çok daha kısa sürede öğrenir. Yada en iyi çözüm sen de çok üstüne düşme harçlığı ile bir kaç çeviri yaptırsın tercümanlara en kısa sürede öğrenir. Kısaca balık tutmayı öğrenmesi lazım
teklifin için ve tavsiyelerin için saol canım. Seni yormıyalım çalışıyosun işin başından aşkındır. Bir seferliğe mahsus demişsinde zaten 1 kereye mahsus yazmış bulundum buraya o gün kızda ağlayıp üzülünce bide buraya yazıyım istedim galiba hata ettim neyse ilgin için teşekkürler yapmış kadar oldun.
Cananlar ve canları....
tam okuyamadım herseyi ..lutfen affediverin..genel olarak herkesler iyi..maşallah hepimize...
yilbasi çekilişi icin bana mesaj atan arkadaslar aşağıda listede..diger arkadaslara da bı sorun..ozElden cepten filan ...sonra uzulmesinler..okumamışlar gormemislerse eger..
liste...
happymother
serapblc
gamze
emireamade
eylemsura
nezooo
sevdalinka..
sevdacim ayrica herkese tekrar hatirlatmissin..saol bacimmmmm
Arkadaslar liste bu..pazar gecesine kadar herkese duyurun..istemeyen istemez sonuçta..yalniz ben pazar gecesi eslestirmeleri erdem e kağıtlara yazıp cektiricem..ve buraya yazacak..pazar gece sonnnnnnnn... Ona gore....göremiyorum İnternet'e...bakın pazar gece soooonnnnnnnnn...
daha sonra eslesenler ozElden adres o bu olayına girer..sonra varsın bebeklerimizin ilk arkadas hakikiiii arkadas hediyeleri...hadin bakalım...
ikili eşleşme olmicak..yani atıyorum ben ibrahime. Hediye alabilirim ama İbrahim ipek e alacak..erdem e de emir alacak..yani ikili degil karma eşleşme gibi..Allah in huzurunda beyaz kağıtları teker teker sececek erdem...hadin bakalım öptük siziiiii
teklifin için ve tavsiyelerin için saol canım. Seni yormıyalım çalışıyosun işin başından aşkındır. Bir seferliğe mahsus demişsinde zaten 1 kereye mahsus yazmış bulundum buraya o gün kızda ağlayıp üzülünce bide buraya yazıyım istedim galiba hata ettim neyse ilgin için teşekkürler yapmış kadar oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?