- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.001
güvenli mi derken, yere çok yakın zaten, çok da hızlı, durmadan inmeye çalışamaz, durunca da rahat rahat iner kendisi.. ama etrafında bir koruma paneli bişiyi yok yane gördüğün gibi..
ben büyüük bir file alırım alttan şöle yukarı doğru iplerine bağlarım hem dışarıyı görür hem de güvenilir olu falan diye düşünmüştüm ama hiiç gerek yokmuş, hiç bişi yapmayı düşünmüyorum, Emir böyle çok rahat, çokta büyük zaten, Emir üzerinde dönse bile düşmez.. öle işte..
Merhaba kızlar çok canım sıkkın zeynep dün gece agladı dişle ilgili sıkıntıları var sanırım memiii memiiii diye agladı gögsümde uyudu hep bırakmıoda .bu sabah da bişe yemiooo bekledim 12 ye kadar zarzor bikaç kaşık yedirebildim öfkeme yenildimmmm ve sesimi yükselttim o sırada eşimde evdeydi o da kzını koruma içgüdüsüyle napıyosunnn işte böyle çocuga bagırılırmı evet yanlış biliyorummm ama hakim olamadım zeynep bu yemek yenilicek aglamak yok dedim yüksek sesle alışkın degil tabi iyice agladı ve ben kendime çok kızdım şimdi uyudu emerek zarzor daldı bakalım ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın ankaraya gidicez daha bavullarımız hazır bile degil desemve yorgunum en önemliside kızıma bu şekilde davranmak kendime yakıştıramadım beni anlıyorsunuz degilmi?neyse
siz napıyorsunuz eşimle de tartışdık bu arada zeynep bizi gördü o şekildeiyi anne nasıl olunur hiç bilmiyorum kızımı çokkkk seviyorum benim herşeyim nefesim ama üzdüm sanırım kızımı şimdide ona üzülüyorum ankaraya gitme sevincide kalmadııı
Hmm güle güle kullansın o zaman kuzu....
Şimdi şu parklarda olan salıncaktan istiyorum bende eve ...
siz napıyorsunuz eşimle de tartışdık bu arada zeynep bizi gördü o şekildeiyi anne nasıl olunur hiç bilmiyorum kızımı çokkkk seviyorum benim herşeyim nefesim ama üzdüm sanırım kızımı şimdide ona üzülüyorum ankaraya gitme sevincide kalmadııı
Eki Görüntüle 569145 bizim babaannemiz doğum günü aldı bunun aynısı, valla bazen ii oluo..önde engelleri falan var ama korkuoz yine çünkü kendi sallanmayı öğrendi ileri geri acaip hızlı sallanıyor.aradan kafası kolunu çıkarmk istiyor..ama oyalanması için süper oldu...çok yorulduğumuzda oraya koyuveriyoruz...
cnm valla bizim kızda meme diye sarılıyo v aynı pozisyon bde memeyi agzına alınca kendinden gecio sapık gibi babası ölüyo gülmekten gecen gece yatakta babasının yakasına sarılmıs ben sanmıs meme die öptü beni, dio babasıYine boş topiğe yazıcam, tutturamadım bi türlüBu veletlerin topu bir yahu, Nehir'i de memeden alamıyoruz. Artık dilliler de, insan içinde memeeeeeee diye tutturunca zor durumda kalıyor insan. Biz sabah işe gitmeden, akşam işten gelince, gece uyurken -meme ile uyuyoruz- ve arada kaç kere uyanırsa artık uyandığına olmak üzere minimum dört kez emiyoruz. Öyle beş dakika emip bırakmak da yok. En az yarım saat. İzin günlerimde saat başı. Kıyamıyor da insan, kucağıma geliyor, ata biner gibi oturup kafasını göğsüme yaslıyor, ye onu ye o zaman. Gel de verme bakalım Geçen babasının kucağında oturmuş öyle, uyku da o biçim. Yakasını çekmiş, içeri doğru bakıyor. Eşim diyo ki "Al bu sıpayı niyeti bozdu bu" Yakası kapalı bişeyler giydiysem sinirleniyo falan. Bi dönem herhalde bu da, geçecek. Valla ben emdiği kadar vericem. Ben 2,5 yaşıma kadar emmişim. Bağışıklığım güçlü, zor hasta olurum. Kucaklara da sığımıyorlar ama olduğu kadar, napalım.
kızlar denizinde konuşması sanki yavaş gibi . anne meme suyada mama bide de de diyo calilio ya kaaa diyo o kadarda kitap okuyorum knuşuyorum neden ki acaba gerçi abiside 2. 5 yaşında konuşmaya başladrdımıcı psolağa götürdümde erkek çocuklarında oluyomuş demişti kızlar bide bişşey daha sorcam inglizce öğretmeni varmı aramızda ablamızın çevirisi var yaptıramadık bi türlü yardım cı olacak birileri varmıdırki acaep .? kemece bu arada tebrik ederim canım o rada nasıl zaman buluyosun almanca öğrenmeye iş çocuklar ev valla maşşşalllahşimdi insanlarda bi tuhaf kuzenlerim 2 tane ing hocası ama hayır yok napcaksın
Hmm güle güle kullansın o zaman kuzu....
Şimdi şu parklarda olan salıncaktan istiyorum bende eve ...
Merhaba kızlar çok canım sıkkın zeynep dün gece agladı dişle ilgili sıkıntıları var sanırım memiii memiiii diye agladı gögsümde uyudu hep bırakmıoda .bu sabah da bişe yemiooo bekledim 12 ye kadar zarzor bikaç kaşık yedirebildim öfkeme yenildimmmm ve sesimi yükselttim o sırada eşimde evdeydi o da kzını koruma içgüdüsüyle napıyosunnn işte böyle çocuga bagırılırmı evet yanlış biliyorummm ama hakim olamadım zeynep bu yemek yenilicek aglamak yok dedim yüksek sesle alışkın degil tabi iyice agladı ve ben kendime çok kızdım şimdi uyudu emerek zarzor daldı bakalım ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın ankaraya gidicez daha bavullarımız hazır bile degil desemve yorgunum en önemliside kızıma bu şekilde davranmak kendime yakıştıramadım beni anlıyorsunuz degilmi?neyse
kızım uyud bugün sıpa cok mutlu bakcııdda bir cilve gelmek istemio kapıyı kapatıyor zorla getirdim oyyyyy kızım benim evde paytak paytak yüryüşüüüüüüüü gelip öpmeleri yaramazlık yapışı ne güzel bu pamuklarr hemende büyüyolar fotolarına baktım ilk hallerinden nasıl değişmiş hey gidi
Eki Görüntüle 569145 bizim babaannemiz doğum günü aldı bunun aynısı, valla bazen ii oluo..önde engelleri falan var ama korkuoz yine çünkü kendi sallanmayı öğrendi ileri geri acaip hızlı sallanıyor.aradan kafası kolunu çıkarmk istiyor..ama oyalanması için süper oldu...çok yorulduğumuzda oraya koyuveriyoruz...
aynı dert bizde de var canım.Ben de ne yapıcam bilmiyorum .Dün doktora bile götürdüm hem diş hem de kulakları iltihap olmuş hepsi bir araya gelince daha da çok huysuzlanmış...yoğurt çubuk kraker falan ver elin ekendi yesin o bile yeter ona...:)
Eşler arasında oluyor arada sadece sizde değil anlayacağın sıkma canını..
İşte yaşanmasın öle şeyler tabi olucak ama bana bakışını görmeniz gerektivalla canım arada oluyor ole şeyler sıkma canını unutma çocuklar çabuk unutuyor, ona sıkı sıkı sarıl, beraber zaman geçirin öp okşa hiç bişi kalmıcak. çocuklar gerçekten birer melek..eş konusuna gelince takma kafana hepsi oluyor her evde var yani benzer şeyler...annelik farklı gerçekten insan yaşadıkça daha ii anlıyor...
Tabii bizde yeri gelince kızıyoruz ama bu sfer farklı oldu sanırım dozu aştım sanırımcnm valla bizim kızda meme diye sarılıyo v aynı pozisyon bde memeyi agzına alınca kendinden gecio sapık gibi babası ölüyo gülmekten gecen gece yatakta babasının yakasına sarılmıs ben sanmıs meme die öptü beni, dio babası
cnm zaten cok konusamazlar ayrıca ne gec kalması sanki bizimkiler şakıyo mu baba anne meme arda b kadar herseyi zamana bırask rahat ol senin 3.üncü ben m, tavsye verim bilmion mu hersey olcak relaxxxxxx
bende serapblc nin kinden var yonca zıpır salıncak onda uyutyorum uyumayınca iyi oldu bize 25kkg kadar kullanabilir seneye yaza daha cok zevk alır
cnm bizim annelerimiz bi,ze hic bagırmadı mı ben egitimciyim yeri geldiğinde ses yükseltmek otoriteyi hissettirmek olagan seyler dozu aşmamak kaydıyla ben de gece uyumayınca uyu artık die kızdım babası bazn caydanlığa gidnce kızıyo gidip hemen kafasını omzuna koyup yılışıyo ki bagırmasın die olur öle seyleer babası gecen bana sakayla vuruyodu agladı dövüo sandı cok hissediolar ama sen vicdanen rahat ol ben annemin bizi dövdüğünü de hatırlarım insan oglu bu ses yükseltmekten bişey olmaz biz naıs büyüdük anam üzülme ya
Canım banada söylermisin hangi kitaplar ANkaradan Alırım senemin tavsiye ettigi kitabıda alıcam hediye çekilişine bende isterim hemen mesaj atayım bizler biraz duygusal anneleriz sanırım süreki evde olmaktan ama inanki ben gece yatrken yarın zeyneple yeni bir gün heyecanı ile yatar oldum bu aralar sarılmalarııı anneee demesi yalaması resmen ve daha niceleri hiç bıkmıyorumMerhaba arkadaşlar maşallah ne güzel döktürmüşsünüz dün akşam ve bugün. Benim de biraz boynum ağrıyor o nedenle şöyle kabaca okuyuverdim atladığım bazı şeyler olabilir.
Kemece Babaoğulun msn görüşmesini okuyunca gözlerim doldu. zaten çok duygusal bi insanım o anı görsem ben de kesin salya sümük ağlardım. Allah dayanma gücü versin sizi birbirinizden ayırmasın inşallah. Bu arada o kadar yoğunluğun arasında bıkmadan bir de dil öğrenme merakı tebrik ediyorum.
Emireamade salıncağınız çok güzelmiş güle güle kazasız belasız kullanın inşallah..
Eylemsura canım aynen bazen ben de senin gibi kendimi çok kötü bir anne olarak düşünüyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum bağırıyorum o uyuyunca da kendimden nefret ediyorum nasıl bu kadar zayıf olabiliyorum diye. Birkaç kitap aldım umarım birşeyler öğrenir daha iyi bir anne olabilirim oğluma.
Deniz Hiç dertlenme benim oğlan da pek konuşmuyor aynı deniz gibi suya da yemeğe de mama diyor çok sıkışınca anne baba diyor aslında çoğu şeyi sessizce tekrarlıyor ama niyeyse sessizce. Kimden duydum hatırlamıyorum belki sizlerden birinden derdini ıh ıh diyerek anlatan çocuklar daha geç konuşurmuş ne kadar doğru görücez ibrahim de herşeyi ıh ıh diyerek anlatıyor derdini. Ne zaman canı isterse.
İbrahim ilk adımlarını 29 ekimde attı şu an epey yürüyor ama tam olarak dengesini sağlayamıyor düşmeden 4-5 metre anca yürüyor. bir aya rahat rahat yürür tahminim.
Hediye çekilişine katılmak isteyenler edibeye özelden mesaj atıyor mu arkadaşlar Edibe katılmak isteyenler özleden mesaj atsın demişti görmeyenler olabilir diye söylüyorum. epey sayfa birikmiş böyle yazarsak okurken atladığı insanlar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?