2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hmm güle güle kullansın o zaman kuzu....

Şimdi şu parklarda olan salıncaktan istiyorum bende eve ...

Merhaba kızlar çok canım sıkkın zeynep dün gece agladı dişle ilgili sıkıntıları var sanırım memiii memiiii diye agladı gögsümde uyudu hep bırakmıoda .bu sabah da bişe yemiooo bekledim 12 ye kadar zarzor bikaç kaşık yedirebildim öfkeme yenildimmmm ve sesimi yükselttim o sırada eşimde evdeydi o da kzını koruma içgüdüsüyle napıyosunnn işte böyle çocuga bagırılırmı evet yanlış biliyorummm ama hakim olamadım zeynep bu yemek yenilicek aglamak yok dedim yüksek sesle alışkın degil tabi iyice agladı ve ben kendime çok kızdım şimdi uyudu emerek zarzor daldı bakalım ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın ankaraya gidicez daha bavullarımız hazır bile degil desemve yorgunum en önemliside kızıma bu şekilde davranmak kendime yakıştıramadım beni anlıyorsunuz degilmi?neyse

siz napıyorsunuz eşimle de tartışdık bu arada zeynep bizi gördü o şekildeiyi anne nasıl olunur hiç bilmiyorum kızımı çokkkk seviyorum benim herşeyim nefesim ama üzdüm sanırım kızımı şimdide ona üzülüyorumankaraya gitme sevincide kalmadııı

aynı dert bizde de var canım.Ben de ne yapıcam bilmiyorum .Dün doktora bile götürdüm hem diş hem de kulakları iltihap olmuş hepsi bir araya gelince daha da çok huysuzlanmış... yoğurt çubuk kraker falan ver elin ekendi yesin o bile yeter ona...:)
Eşler arasında oluyor arada sadece sizde değil anlayacağın sıkma canını..

Değğişiklik arada iyi geliyor insana git bir güzel kafan dağılssın:)

Eki Görüntüle 569145 bizim babaannemiz doğum günü aldı bunun aynısı, valla bazen ii oluo..önde engelleri falan var ama korkuoz yine çünkü kendi sallanmayı öğrendi ileri geri acaip hızlı sallanıyor.aradan kafası kolunu çıkarmk istiyor..ama oyalanması için süper oldu...çok yorulduğumuzda oraya koyuveriyoruz...

tuğba ya sen varya sen ing öğretmeni olmasına gerekte yok ileri derece bilen biri yapabilirde bizde yok işte ya dün ağladı valla kızım çeviri 11 sayfa kısa paragraf 3 5 sayfasını arkadaş o bu yaptıda daha var 1 2 sayfa yapsanda olur tabi sıkışmazsan çok sevinirim valla çevirtmen 500 m istemiş çok veremeyizki o kadar zaten masraf dizboyu bakalım artık diğerlerinide bakcaz çaresine kız gelsin okuldan meıl la atarız sana saol canım ilgin için 1 sayfa atsın bakarsın yapabilirsen yaparsın yapamazsanda canın saolsun canım benim teklif etmen bile incelik son çare buraya sorayım dedim

Son düzenleme:

valla canım arada oluyor ole şeyler sıkma canını unutma çocuklar çabuk unutuyor, ona sıkı sıkı sarıl, beraber zaman geçirin öp okşa hiç bişi kalmıcak. çocuklar gerçekten birer melek..eş konusuna gelince takma kafana hepsi oluyor her evde var yani benzer şeyler...annelik farklı gerçekten insan yaşadıkça daha ii anlıyor...

ona benze bizde de var da bizimki sıkıldı ondan 5 aylıktan beri kullanıyoruz...

cnm valla bizim kızda meme diye sarılıyo v aynı pozisyon bde memeyi agzına alınca kendinden gecio sapık gibi babası ölüyo gülmekten gecen gece yatakta babasının yakasına sarılmıs ben sanmıs meme die öptü beni, dio babası

cnm zaten cok konusamazlar ayrıca ne gec kalması sanki bizimkiler şakıyo mu baba anne meme arda b kadar herseyi zamana bırask rahat ol senin 3.üncü ben m, tavsye verim bilmion mu hersey olcak relaxxxxxx

bende serapblc nin kinden var yonca zıpır salıncak onda uyutyorum uyumayınca iyi oldu bize 25kkg kadar kullanabilir seneye yaza daha cok zevk alır

cnm bizim annelerimiz bi,ze hic bagırmadı mı ben egitimciyim yeri geldiğinde ses yükseltmek otoriteyi hissettirmek olagan seyler dozu aşmamak kaydıyla ben de gece uyumayınca uyu artık die kızdım babası bazn caydanlığa gidnce kızıyo gidip hemen kafasını omzuna koyup yılışıyo ki bagırmasın die olur öle seyleer babası gecen bana sakayla vuruyodu agladı dövüo sandı cok hissediolar ama sen vicdanen rahat ol ben annemin bizi dövdüğünü de hatırlarım insan oglu bu ses yükseltmekten bişey olmaz biz naıs büyüdük anam üzülme ya

kızım uyud bugün sıpa cok mutlu bakcııdda bir cilve gelmek istemio kapıyı kapatıyor zorla getirdim oyyyyy kızım benim evde paytak paytak yüryüşüüüüüüüü gelip öpmeleri yaramazlık yapışı ne güzel bu pamuklarr hemende büyüyolar fotolarına baktım ilk hallerinden nasıl değişmiş hey gidi

Bizimki ayakta sallanmadan uyumuyor

evet o kadar hızlı gelişiyorlar kş ancak resimlerde ya da daha küçük çocuklar görünce anlaşıyor....

benim büyük kızımdan böyle bi salıncak kaldı.ilk günler çok severek biniyodu ama ondanda sıkıldı.bizimki oyuncak dışında herşeyle oynuyo

Merhaba arkadaşlar maşallah ne güzel döktürmüşsünüz dün akşam ve bugün. Benim de biraz boynum ağrıyor o nedenle şöyle kabaca okuyuverdim atladığım bazı şeyler olabilir.
Kemece Babaoğulun msn görüşmesini okuyunca gözlerim doldu. zaten çok duygusal bi insanım o anı görsem ben de kesin salya sümük ağlardım. Allah dayanma gücü versin sizi birbirinizden ayırmasın inşallah. Bu arada o kadar yoğunluğun arasında bıkmadan bir de dil öğrenme merakı tebrik ediyorum.
Emireamade salıncağınız çok güzelmiş güle güle kazasız belasız kullanın inşallah..
Eylemsura canım aynen bazen ben de senin gibi kendimi çok kötü bir anne olarak düşünüyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum bağırıyorum o uyuyunca da kendimden nefret ediyorum nasıl bu kadar zayıf olabiliyorum diye. Birkaç kitap aldım umarım birşeyler öğrenir daha iyi bir anne olabilirim oğluma.
Deniz Hiç dertlenme benim oğlan da pek konuşmuyor aynı deniz gibi suya da yemeğe de mama diyor çok sıkışınca anne baba diyor aslında çoğu şeyi sessizce tekrarlıyor ama niyeyse sessizce. Kimden duydum hatırlamıyorum belki sizlerden birinden derdini ıh ıh diyerek anlatan çocuklar daha geç konuşurmuş ne kadar doğru görücez ibrahim de herşeyi ıh ıh diyerek anlatıyor derdini. Ne zaman canı isterse.
İbrahim ilk adımlarını 29 ekimde attı şu an epey yürüyor ama tam olarak dengesini sağlayamıyor düşmeden 4-5 metre anca yürüyor. bir aya rahat rahat yürür tahminim.
Hediye çekilişine katılmak isteyenler edibeye özelden mesaj atıyor mu arkadaşlar Edibe katılmak isteyenler özleden mesaj atsın demişti görmeyenler olabilir diye söylüyorum. epey sayfa birikmiş böyle yazarsak okurken atladığı insanlar olabilir.

Son düzenleme:
Selamlar.
spirali merak eden olmuş.ben ağustostan beri kullanıyorum.sanci işi ilk ay biraz olmuştu ama yeni olduğu içindi sanırım, takıldıktan hemen sonra başlayan bir sancı oluyor 10 gün kadar.ama sonraki aylar eskisi gibiydi.ben bir ay hafif sancılı iki ay sancisiz atlatirim çok şükür.kanama konusu da aynı.artış olur, iki katına çıkabilir demişti ebe ama bende fark sadece +3gün lekelenme.çoook memnunum anlayacağıniz, doğum sonrasi o zimbirtidan nefret etmiştim yani...

Yazımın kusuruna bakmayın lütfen.tabletle düzgün yazmaya çalışmak işkence+vakit kaybı oluyor.yoksahic hoşlanmıyorum bu imla, noktalamasiz yazılardan.

İyi akşamlar.

Teşekkürler nezoo bizde diş çıkarıyoruz hayırlısı bakalım sanırım zeynebin ameliyat stresi sardı beni çok hassas ve duygusalım ameliyat ile denmez ama genel aneztesi alıcak ya kıyamıyorum ameliyathane fobim var zaten bi ara size uzun uzun anlatıcam zeynep ve benim hikayemiii neler neler geçirdik

İşte yaşanmasın öle şeyler tabi olucak ama bana bakışını görmeniz gerekti neyse geçti kuzum uyudu şimdi .evet melek kuzularımızın hepsi.annelik bir lütuf onlar bize emanet çok iyi yetiştirmek gerek ben eşimle yüksek sesle konuşmamıza şahit olmasına üzüldüm daha çok çünkü alışkın deil ve olmamalıda teşekkürler arkadaşım bu arada sende ANkarada yaşıyorsun galiba degilmi?ayarlayalımda görüşelim
Tabii bizde yeri gelince kızıyoruz ama bu sfer farklı oldu sanırım dozu aştım sanırım neyse birdaha olmasında bende az terlik yememişimdir:)gamze zeynep benim şansım o yüzden çok üzüldüm neyse sarılıp uyuduk geçti:)
Canım banada söylermisin hangi kitaplar ANkaradan Alırım senemin tavsiye ettigi kitabıda alıcam hediye çekilişine bende isterim hemen mesaj atayım bizler biraz duygusal anneleriz sanırım süreki evde olmaktan ama inanki ben gece yatrken yarın zeyneple yeni bir gün heyecanı ile yatar oldum bu aralar sarılmalarııı anneee demesi yalaması resmen ve daha niceleri hiç bıkmıyorum

Hazırlıklarım anca bitti ve size koştum:)sizlere bir sorum olucak ben zeynebi 5aylıkdan beri odasını ayırdım ve alıştı yazın ankaraya gittigimizde aynı odadaydık ama anneler beşik almıştı zeynebe onda uyudu şimdide aynısı olucak ama izmirede geçicez kayınvalidemlere onlarda beşik yok ve bizimle uyucak alışırmı diyede korkmuyo degilim bugün öglen uyudu uyandı yanıma aldım uyuduk ne büyük bir keyifmiş kuzumla uyumak daha öncede uyumuştuk ama bugün bana kızmıştı ya barıştıkya:)daha tatlı geldiiiii:)bu ara kızım gece hep memede çok kalkıyor sabaha karşı eşim emzirdikten sınra yanımıza alıyo bir saat kadar uyuyoruz alışmadı ama ne bileyim işte tedirgin oldum birde kayınvalidem şimdiden zeynep bizle yatıcak diyooo telde bişe demiyorum ama vermem ben nasıl kırmadan anlatıcam off ya daha minikken kuzum yememesi gereken şeyleri verirdi anlatırdım anne vermeyelim ltf die şimdide beraber uyuma durumu neyse kızlar sizlere iyi geceler yarın sabah 11.30 uçagı ile gidicez kısmetse kendinize iyi bakın iyi geceler

ayy gamzeee sen çok yaşa emi nasılda bıt bıt cevap vermiş kızın ipek kime çekmiş beli=) anacım ben sana hep diyom baştan beri ben deyi sen üç tane doğurmuşsun yok 3 deyil 5 =) bayılıyom senin bu relaxlığına =) canım şaka bi yana valla geç annelik ba,başkaymış diğer 2 sinde bende öyleydim ama bunda felaket pipirik bişey oldum neyin nesi bende anlamadımki? sevdaaa aynen canım ıhh ıh bizimkide işin komiği babayada annilll diyo uluorta adam baya bi bozuluyo çaktırmıyo ama kıskanıyo gibide az=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…