- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.961
kızlar iyi geceler:119:
kimse yokşansıma
kısaca yazıcam ve çıkıcam
gamze kızzzzzzzzkar yağdı diye kızımla bizde telefonda çığlık çığlığa sevindik de ya tutarsa ben daha kar lastiği almadım, zaten zorunlu olmuş almam lazımda korkuyorum trafikten. Bir de bu buluşma işi iyi olmuş, başkaları da olsun isterseniz yanınızda ben ve çocuklarım da maydanozluk yapabiliriz:) tabi fırsat bulabilirsem. Haftaya kayın v. kayın peder geliyo, hastane işleri falan var, ayın 20 si gibi eşim de gelecek, hadi hayırlısı bakalım. ipek kuzuyu da özledim, ne güzel konuşuyor maşallah tel da sesi geliyordu, oğlumla bir buluştursakta karşılıklı şakısalar...
hepicim canımben hala seni arıyacağım daha, asu yu da öyle, acayip merak ediyordum ikinizi de, iyi haberlerini burdan duyduk iyi oldu. çoooooooookkkkk tebrik ederim tekrardan hep hepi ol
asuuuuu bir haber ver napıyosun inşallah iyisindir sen ve öykü kuzu
kızlar bu aralar çok dağıldım ben ya, iyi organize olamıyorum hiç bir şeye yetişemiyorum telaşı başladı. bugün akşam işi gücü bıraktım oğlan ayağımın altında sırf kızım istedi diye poğaça ve kek yaptım, perişan oldum tabioğlan uyudu da duş alabildim. Kıza hayır diyemiyorum dersleri falan yoğun artık baba da yok kardeşi de artık zor, ergenlik öncesi dönem paylaşıma ihtiyacı var. Oğlum da maşallah bi tatlı bi tatlı...msn den babasını ağlatıyo, babam babam diye koca sesi ile bir seslenişi var, bir de konuşuyor aralıksız bıdır bıdır, aynen sizin gibi öp öp doyamıyorum Bu aralar bunalmayayım kendime hobi edineyim diye almanca öğrenmeye çalışıyorum kendi kendime. Fransızcayı beceremedim sinirlendim almancaya geçtim inşallah ilerlerim biraz. Almanca bilenler yönlendirin biraz beni, himmel ne tavsiye edersin 2 sene de öğrenebilir miyim? konuşacak düzeyde ve kpds 70 kadar. işteki tüm aralarda vakti böyle değerlendireceğim evde de, meşguliyet olsun bana yoksa boşluktayım zor geçiyor bazen günler iş ev iş ev ve tabiki sorumluluklaR ve ÇOCUKLAR
neyse kısa yazayım dedim açılıyorum git gide... hepinize kuzucuklarınıza tatlı tatlı uykular güzel rüyalar...
merhaba canım, msj yazıyodum ancak gördüm.. biz de seni ve kerem paşayı öpüyoruuzzz.. oğlum uyuyo, sabah öpecem senin için deinşallaah iyisiniz? aklımda ve kalbimdesiniz..
bu arada asuu memleketine gitmiş yakında gelcek kemece cok heyecan yaptım gel sende ögeleden sonran bos oldgu bi günün var mı
salıncağınız hayırlı olsun, bol bol sallanırsınız inşallah...canım istersen yakınınızda bir mobilyacı falan varsa onlara söyle, montaj yaptıkları için en azından matkap vs vardır yada yardımcı olup birine yönlendirirler.
biz iyiyiz şükür... oğlan uyandı bi fırt anne sütü geri uyudu. sahi anne sütünü günde kaç kere veriyorsunuz artık, bizim ki keyfi oldu, zaten çocuğumun akşamdan sabaha kadar annesi yok evde akşam gelince emiyo bir de geceleri susayınca kalkıyor su yerine süt veriyorum mızmızlanırsa hala su.
canım merhaba, ne güzel senle aynı zamanda yazabiliyorum
asuyu haber vermen iyi oldu ben de merak ediyordum. canım ben de heyecan yaptım, eylemsurayı da merak ettim zaten, sizi de çok özledimöğleden sonra boş günüm yok ama süt iznini kullanıyorum hala,16.30 gibi işten çıkıyorum eve 17.15 gibi geliyorum. Dediğim gibi zaten benim programım yoğun olur, ben de herşeye yetişmeye çalışırım bi şekilde, siz planlayın ben uyarsa katılırım yoksa başka sefere görüşürüz, evim ank mall a 15 dk uzaklıkta, taksi ile geliriz
ipek beni aksam aksam mahvetti bu ara kendimi yemeye verrdim bu kızdan kiloy toparlamısken yine salıyorum kendimi babsı olmadıgı gece uymakta zorlanıyo beni mahvedio eline telefonu alıp baba ile konusması var öldüüro beni kemece kerem ve babasını msnd düşübnemiorum kesin bende aglarım Allh sizi tez zamanda kavstrssun inş azmine hayranım almancaa falan
tatlım fikir için sağolasın, bizim evin hemen yakıcında var bir mobilyacı, yarın hemen gidip bi konuşayım.. belki gelirler..
canım şu emzirme işi de bizim coşkulu bir şekilde devam ediyor bu ara.. malum ben evdeyim sürekli, e Emir yemekte yemiyo.. bu yüzden yaka iğnesi modundayız, ben diyeyim saatte bir, sen de 1,5 saatte bir emiyo.. kafayı sıyıracam bu emme işinden, bıktım desem.. artık emmek için yemediğini düşünüyorum.. gece de emmek istediği için uyumuyo beşiğinde.. ya bazen bıraktırsam mı acaba diye düşünüyom, tabi bu yoğunlukta onu da nasıl yapacam bilemiyom.. sonra kıyamıyom da zaten.. öle işte.. saçma sapanız biz bu ara..
keemece ipek hala yeni dogan gibi beni görünce meme dio aklına gelince bi fırt cekio hep vermeyince dövüyo beni hic dayanamıo kendinden geci o görünce valla nasıl kesersem b kızı sütten bilemiorum birde gece sabaha kadar agzında ögleene kadar yok oldgumdan yemege alıstı simdi sükür hem yiyo meme zevk o tiryakilik
noldu yaw, naptı ipek.. sadece uyku sorunu ise, bence hiiç hırpalama ne kendini ne çocuğu, inan bu ara hepsi böyle.. ben hiç zorlamıyorum.. yatıyoruz baktım uyumaya niyeti yok, hemen çıkıyoz odadan, 1 saat sonra tekrar.. öle uyku tulumuyla dolaşıyo evde, kar topu gibi.. şirin şirin seviyom ben de bol bol mıncıklıyomyakalamacılık, kovalamaca gibi yüksek performans gerektiren şeyler oynuyoz, sonra pert.. sen de öle yap ya, mıncıkla yor onu, daha çabuk uyuyolar..
cnmvalla uyumamak değil ki meemde uyumak derdi o zamnda beni bırakmıo bende sinrileniorm her dakka basında işim gücüm var kıızıp baırom bu ara yoro baba olmayınca ben gergin oluyorum o daha cok gerio beni
günaydın herkese,,,herkesler akşam giriyor ben sabah muhabbetleri sonradan okuyorum mecbur...bizim oğlan hala yürümüyor burda bi arkadaş yazmıştı tek elinden tutup gezdirdim bi haftaya yürüüd diye ama bize pek fayda etmiyor sağolsun oğlum tek elini bırakınca ya duruyor yürümüyor ya da oturuyor yere..herhalde daha güveni gelmedi diyorum. çok ta zorlamak istemiyorum korkmasın diye..emzirme konusunda ben de ne kadar emerse verme taraftarıyım inş onun ve benim için başka sorun çıkmaz ve emziririrm. gerçekten anne sütü bir mucize bundan yavrumu mağrum bırakmak olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?