- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.841
çocuklar da uyusa bir dert uyumasalar bir dert bize de yaranılmıyor mu ne?
Benim zeynebi bırakıcagım kimse yokki burada aikem ankarada kayınvalidemler izmirdeben aşure çok severim koşarak gelirim valla:)
Bu merhaba diyim dedim..uzun zamandır giremiyom
malumunuz mide bulantilari.....
İnternet ekranı azdırıyor bas ağrılarımı..
neyse su an yeni yavrucuk icin Temmuz annelerinde takılıyorum...
hadin optum sizleri..
saglicakla kalinnnnnnnnnn.......
kızllar, ben bugün ilk defa oğlumdan ayrıldım.. onu 2 saatliğine anneme bırakıp bi işimi halletmeye gittim.. sandığım ve korktuğum kadar zor olmadı çok şükür, ne benim için ne de onun için.. hiç ağlamamış arkamdan, çokk rahatladım valla.. ohh be, ilkini atlattık ya, gerisi gelir yavaş yavaş inşallah..
bide aşuure yaptık, buyrun gelin yemeye afiyetle..
senemcim enişten ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun canım.. Allah yardımcısı olsun inşallah..
sabır arkadaşım sabıır.. üzülme bu kadar, bırak yemesin, bişi olmaz.. bu kadar takılma her öğünü yemesede olur, bi de böyle olmuyomuyuz hastalanacağımız zaman, keyifsiiz, nemrut, iştahsız, mız mız.. o minik napsın annesi, derdini de anlatamıyo zaten.. azcık sabır, bak sonra kocamaan bi adam olduğunda ne çabuk büyüdü bu çocuk, keşke hep küçük kalsaydı, hep yanımda olsaydı, hep koynumda yatsaydı diyeceksiin.. onun için mızmızlanma ve tadını çıkarmaya bak.. zor olsada iyi tarafından bakmaya çalış, olmaz mı?günaydınnn sizlere.bizim daha günümüz aydın olmadı.geceden kalmayız.oğlumun uykuları zaten kötüydü,şimdi de galiba grip olmak üzere.gece zor nefes aldı.şimdide burnu akıyo.ayyy benim oğlan hastayken hiç çekilmiyoo..kahvaltıda yapmadık.saabırr vallaaa valla...
canım ben Emir le olmak için bıraktım herşeyi, onu doya doya koklayım, sindire sindire her anını yaşayayım diye.. o büyürken bir tek saniyesini dahi kaçırmamak için herşeyden vazgeçmişken, Emire geç kalmak istemem, hayata nasıl olsa yetişirim..Canlar günaydın happy hava ni da attın temmuz annesi hayırlı olsun orada gelirim ben
Cantugba emirde ayrılmaktadır sen bata geç kaldın biz zaten bırakıp havada aldık çok zor olsa da
Eylem şura nereye geliyorsun buluşalım istersen
hiiiç, hiiç ayrılmadık düne kadar..1 kere bile, yarım saat bile.. doğru zamanı bekledim hep.. hazır olmasını.. çook da iyi yapmışım sanırım, hiiç ağlamamış arkamdan.. eskiden bir sn ayrılmak istemezken şimdi ben de hiiç düşünmedim rahatsız olmadım.. sanırım ikimiz için de doğru zamandı.. bundan sonra artık ara ara bırakırım, yavaş yavaş alışsın.. sonra işe başladığımda zorluk çekmeyelim ikimizde.. çünkü eğer arkamdan ağlarsa, ya da ben telefon ettiğimde ağladığını duyarsam, iş güç yalan olur.. istifayı basar eve koşarım.. bu yüzden sadece o değil, ikimizde alışmalıyız.. ama yavaş yavaş, acelemiz yok..allah aşurenizi kabul etsin...evinize bol kazanç versin...bu arada oğlanı ilk kez bırakmışsın, hiç mi ayırmadın. valla ben daha küçücükken bırakıp çıkıodum biraz...bi de çalışınca ben evde olduğumda sapıtıo çocuk:)
Birde şu termal atletler memnunmusunuz ben burada bir iç gîyim magazasında gördüm ama sizlere bir danışmak istedim.hangi marka ve internetteni ? Ben internet alışverişine daha hala alışamaynlardanımmm
Arkadaşlar zeynep ilk defa bei bukadar zorluyor uyku düzeni yemek düzeni hepsi gittibazen sabrım taşıyor ve sesimi yükseltiyorum yapmak istemiyorum bikaç gündür daha sabırlı olmaya başladım kızıma sesimi yükseltigimde o bakışları beni mafediyor ona hayal kırıklıgı yaşatmamak için yani annem beni acaba sevmiyormu diye düşünmemesi için ve benim kızıma sesimi yükselttîgimeayrıca üzülmemem için önerecegiiz bir kitap ,pedegog cd veya kitabı veya okudugunuz bir kitap varsa bana kızımın bakımında fayda saglayacaksa tavsiyelerinizi bekliyorum.ben ilkim öz anneler ve kızlarını okudum size tavsiye ederim .
kızllar, ben bugün ilk defa oğlumdan ayrıldım.. onu 2 saatliğine anneme bırakıp bi işimi halletmeye gittim.. sandığım ve korktuğum kadar zor olmadı çok şükür, ne benim için ne de onun için.. hiç ağlamamış arkamdan, çokk rahatladım valla.. ohh be, ilkini atlattık ya, gerisi gelir yavaş yavaş inşallah..
bide aşuure yaptık, buyrun gelin yemeye afiyetle..
senemcim enişten ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun canım.. Allah yardımcısı olsun inşallah..
arkadaşlar bişey sorucam kızımın 1 yaş aşısını yaptırdıktan sonra öyle korktuki şimdi kesinle sırtüstü yatmıyor 10 günü geçti.bez değiştirmek kabus oldu.hele kaka yapınca.kıyamet kopuyor yerde hiçbişekilde zaptedemiyorum yine aşı yapılacak sanıyor.böyle bişey yaşayan var mı ne yapabilirim.eline oyuncak vermek dikkatini dağıtmak falan çözüm olmdı.
normal zamanda da hiç yatmıyor mu sırt üstü...uyurken falan...
Edibecim hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Ben bile çok heyecanlandım senin hamileliğine hatta heveslendim bile ama bizim daha en az 2-3 yıl böyle bir planımız yok. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum burayı da bırakma lütfen hafta da bir olsun uğra. 2011 Kasım bebeklerinin ilk abisi Erdemi de tebrik ediyorum.Bu merhaba diyim dedim..uzun zamandır giremiyom
malumunuz mide bulantilari.....
İnternet ekranı azdırıyor bas ağrılarımı..
neyse su an yeni yavrucuk icin Temmuz annelerinde takılıyorum...
hadin optum sizleri..
saglicakla kalinnnnnnnnnn.......
Kitap tavsiyesi için teşekkürler. Üstün Dökmeni severim muhakkak güzel bir kitaptır.Aslında esasen bı şey söylemek icin girdiydim..takıldım kkaldım...
inanilmaz guzel bı kitap okudum gecenlerde..
eger ruhunuz yenilensin beyniniz ddinlensin ve mutluluktan göz yaslarlariniz aksın isterseniz lutfennnnn lutfeeennnn üstün dökmen in kelebekler ve insanlar kitabını okuyun ve sipariş verirken 100 tane filan alın..sevdiğiniz sevmediğiniz tuummmmmmmm insanlara tummmm insanlığa armagan edin...
Cok guzel coooookkkk....
Optum bakemmmm....
Bazen oluyor böyle durumlar ve insanı çok geriyor. Sabretmekten başka yapacağımız birşey yok. Geçici bir dönem çok şükür.günaydınnn sizlere.bizim daha günümüz aydın olmadı.geceden kalmayız.oğlumun uykuları zaten kötüydü,şimdi de galiba grip olmak üzere.gece zor nefes aldı.şimdide burnu akıyo.ayyy benim oğlan hastayken hiç çekilmiyoo..kahvaltıda yapmadık.saabırr vallaaa valla...
Aynı durum bizde de var canım altını almakta çok zorlanıyorum hatta kaka yaptığı zaman kaçıp ortalığa bulaştırmasın diye ayaklarımla koltuk altrına bastırdığım bile oluyor (tabi canını yakmayacak şekilde) neredeyse her alt açmada ağlıyor. Normalde doktor kontrollerinde ağlamaz ama aşı sonrası kontrole gittiğimizde yıktı ortalığı çok zor muayene etti kadın bakalım bu sefer ne olacak çok merak ediyorum.arkadaşlar bişey sorucam kızımın 1 yaş aşısını yaptırdıktan sonra öyle korktuki şimdi kesinle sırtüstü yatmıyor 10 günü geçti.bez değiştirmek kabus oldu.hele kaka yapınca.kıyamet kopuyor yerde hiçbişekilde zaptedemiyorum yine aşı yapılacak sanıyor.böyle bişey yaşayan var mı ne yapabilirim.eline oyuncak vermek dikkatini dağıtmak falan çözüm olmdı.
kullanmadığım için hiçbir fikrim yokbir konuda daha sorum var uzman annelerime.uzun süredir burnumuz tıkalı oda nemlendirici yani buhar makinesi aldım craft.tam analatabildim mi bilmiyorum.ama sadece soğuk buhar veriyor bu da odayı iyice soğutuyor.yanlış mı aldım acaba siz nasıl kullanıyosunuz.serum fizyolojikler fayda vermedi, haliyle beslenme de sıkıntı yaşıyoruz..destek olur mu diye almıştım.bir de suyuna başka bişey koyuyor musunuz.sadce suyla mı çalışıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
tarioronar seni hep görüyorum geçenlerde laf bile attım. neden hiç yazmıyorsun?
tarioronar seni hep görüyorum geçenlerde laf bile attım. neden hiç yazmıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?