• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayır gamze biyere gitmiyosun bizim suçumuz ne bi densiz piskopat yüzünden birbirimizimi terk etcez bende tuğbada ve başkalarıda gerçeğiz inanmıyosan teli vereyim yada sen ver konuşalım ama buraları bırakmıyalım lütfen

hayır gamze biyere gitmiyosun bizim suçumuz ne bi densiz piskopat yüzünden birbirimizimi terk etcez bende tuğbada ve başkalarıda gerçeğiz inanmıyosan teli vereyim yada sen ver konuşalım ama buraları bırakmıyalım lütfen

Kesinlikle katılıyorum bizi bırakıp nasıl gidiceksiniz ki:43:

Ben bugün gökçeyi merak etmiştim hatta bugün korkarak baktım o yazınızı görünce hayal kırıklıgı ,sevinmek arasında gidip geldim.gökçenin annesini tanımıyorum ama böyle bir duruma düştüyse ruh saglıgı gerçektende kötü demekki umarım en kısa zamanda düzelir ve kızına saglıklı bir birey herşeyden önce anne olarak bakabilir.denilcek bişe kalmamış bencede kimse gitmesin böyle durumlar internette mi oluyor sanki hep yaşamımızda yakın çevremizde herkez normalmi oynayan yokmu sizce?ders almış olduk ben yatmadan hasta olmayan kıza ki buduruma sevindim dua ediyordum eşime anlatıyordum .neyse saglık olsun

tuhaf olan ne biliyomusunuz başlara baktımda sprey ne kadar aklıbaşında ne kadar duyarlı bir kadın hamillelikten başlamış taki bu zamana kadar aklım almıyo başka biri olmasınmı bu?

Ben artık inanamıyorum insanlara. Allah kahretsin onu ki bunca insanın duygularını kullandı. Ve şükürler olsun ki hasta bir minik yok ortada. Çok sevgili eniştem, babamdan sonra babam saydığım insan beyin kanaması geçirdi, dün beyin ameliyatına girdi. Ben bir Gökçe'ye bir ona dua etmekten helak oldum. Hangisine üzüleceğimi şaşırdım. Allahıma şükür ameliyat iyi geçti de rahatladık bugün. Kızımı sevemedim ya bi müddet, erindim hep Sprey ne haldedir acaba diye. Bir dolu kıyafet gönderdik, çoğu hiç açılmamış,paketinde.Kızım oyuncağını bile gönderdi, kendi attı koliye diye esprisini bile yaptım mektupta. Ne diyelim. Allah o bebeğe acısın da annesine akıl fikir versin.

Gamze'cim ben de senin gibi düşündüm önce. Eşim kızdı bile, çok anlam yüklüyorsun bu topiğe diye. Ama burada gerçek arkadaşlıklar da var. Ben ilk bebeği düşürdüğümde düşük yapanlar topiğindeki arkadaşlarımla destek olduk, umut olduk birbirimize. Şimdi hepimizin ya bebeği oldu, ya olacak. Hatta bir tanesiyle görüştük bile, evimize geldiler sağolsunlar. Şimdi bir bebek bekliyor. Arkadaşlık bu da. İlla yakında olmasına gerek yok. Sen de zor zamanlar geçiriyorsun, takip ettim ama yazamadım bişey iş telaşından. Bırak zaten dedikleri gibi çürük elmalar ayıklanıp gider.

Bu arada ben de görüşmek isteyen herkesle seve seve görüşebilirim. Adımı bile gizlemedim, sonundaki gy ise kendi soyadım ve eşimin soyadının baş harfi. İşimden yaşadığım yere kadar paylaştım. Kimseden yok gizlim saklım.

selamlar 2 -3 gündür oğlum huysuzlanııyordu her huysuzluğunda acaba gökçeye mi bir şey oldu acaba hissediyormu diye düşünüyordum oğlumun doğum gününü bile kutlamak istemedim ve kutlamadım daaa diyecek çok şey yok artık oğlumun yüzüne gözüne bakınca beynim yorulmayacak içim acımayacak.
bu arada izin bitti bu sabah evimize geldik.

niye ayrılıyosunuz ki topikten.sprey zaten aramızda yoktu ki.uzaktan uzağa bi haber hepsi bu.bizde vicdanımızın seini dinledik.yine aynı durum olsa aynı şeyi yapacaz o ayrı.şimdiye kadar burda yazıştığımız herkes gerçek olduğuna eminim.nesi yalan olabilir bu sözlerin.bebeğim bugün grip oldu,bugün yemek yemedi.yok gazı oldu.şimdiye kadar yazıştığımız konular hep bu denli oldu.bunların nesi yalan olabilir.evet deniz demiş telefon numaramı verebilirim diye.gerçek olduğumu herkes görsün diye.evet ben de öyle.gerçeğiz ki herkes bi şekilde birileriyle iletişime geçiyo,konuşuyo.sizi seviyorum herbirinizi.facebookta olan arkadaşlar kim varsa hepsiyle görüşmek istiyorum.bi tuğbayla görüşüyorum orda.başka kim varsa,görüşemek isteyen özelden yazsın görüşelim,tanışalım.gerçek olduğumuzu ispat edelim.yusuf denizle biz burdayızzzzzzzzzzz....

Günaydın kızlar dün sinirlendim bi türlü olamıyorum beni üzüldüğüm bu kız yüzünden Usha ve karaca gitti .neyse gitmiyorum ama bundan sonra eşimin dediği gibi çok inanıp hayal kırıklığı yaşamayacağım

Günaydınlar uykusuz bir geceden sonra Eyüp beyimiz gece 00:30 03:00 arasında aralıksız ağladı anlamadım gitti sonra ağlarken uyuya kaldı...

belki rüya görmüştür canım bizim ki de bi gece öyle yapmıştı. ağlaya ağlaya bayılıp kaldı sonra uyudu...

Belki de o da olabilir kucağımda durmak istiyor babasını bile istemedi o derece yani:( Bu ara gene hastalanıcaz galiba ondan da olabilir artık herşeye yorar oldum :52:

Günaydınlar uykusuz bir geceden sonra Eyüp beyimiz gece 00:30 03:00 arasında aralıksız ağladı anlamadım gitti sonra ağlarken uyuya kaldı...

kıyamam ya çok üzülüyorum böyle ağladıkları zaman sebebini tam olarak bilemiyoruz bilsek elimizden birşey gelmiyor sabır geçecek bu günlerde

Hoşgeldin Beyhan25 epeydir yoktun nerelerdesin?

mrb cnm evet bayadır gırmıyordum hem kafa doluydu yogunluk baska sebelerde vardı bıde acıkcası her gırdıgımde bır gokce haberı duyuyordum cok moralım bozuluyordu etkılenıyordum oyuzden cok gırmez oldum ..ama cok merak ettık gokceyı sızlerı bır okuyayaım dedım bayadır okuyordum eskılerı sok oldum gokce olayına nasıl ınsanlar var ya aklım almıyor bıde boyle bır hatalıgı ınsan evladına nasıl yakıstırır ben haberlerını duyunca bıle cocuguma her bakınca aklıma gelıo orkumdan okumuyordum bıle nese uzatmıyım ama allaha havale edıyorum ....

Back