2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Merhaba enişteni merak ettim umarım iyidir ?

Günaydınlar uykusuz bir geceden sonra Eyüp beyimiz gece 00:30 03:00 arasında aralıksız ağladı anlamadım gitti sonra ağlarken uyuya kaldı...
Korkmuştur veya akşam üzeri ona gaz yapıcak karnınıagrıtıcak birşey yedimi?kıyamıyorum hiç kuzulara garip oluyor insan degilmi?böyle bir durumda zeynep sadece beni istiyor babaya çok düşkündür ama sadace beni ister memiii memiiiii diye yada annee diye aglar bende rahatlarhemen

Merhaba enişteni merak ettim umarım iyidir ?

Çok şükür Canım, iyi şimdi. Ağır bir beyin ameliyatıydı. Hala sıvıyı atmaya çalışıyorlar ama bir ameliyat daha olacak gibi. Sanırım biriken sıvıyı mideye yönlendiren bi şant takılacakmış. Bekliyoruz, napalım. Allah sevdiklerinin kötü gününü göstermesin kimseye. Çok teşekkürler ilgin için.

geçmiş olsun senemcim inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

sevda canım face ekledim seni haberin olsunn:)

senem çok geçmiş olsun.allah acil şifasını versin.

beyhan hoşgeldinn

Bir şey de yemiyor ki..Hemde nasıl anlamıyorsun onlar da anlatamıyor..Aynen Eyüp te beni istiyor..
Senem geçmiş olsun bu arada acil şifalar...

Son düzenleme:
way anasını arkadaş yaa
şok şok yani
boşa demiolar sokaktaki köpek de anne oluo die ....
Allah' a havale...

merhaba arkadaşlar geçmişe biraz bakındım ve şok oldum Allahım akıl fikir merhamet versin bu insana pek vaktim olmuyor girmeye sadece gökçe bebeği merak ettiğim için bakayım hemencecik demiştim neyseki hasta bir bebek yok buna sevindim. yazık bu insan birde öğretmen yetiştirdiği çocuklara yazık. neyse yarın melek zeynebimin doğum günü Allahım hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı güzel ömürler versin iyi insanlarla karşılaştırsın bu arada senem çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah hepinizi ve gül kokulu bebişlerimizi çok öpüyorum

İyi olmasına sevindim,amin inşallah canım nedemek dilerim en kısa zamanda saglıgına kavuşur .

Bir şey de yemiyor ki..Hemde nasıl anlamıyorsun onlar da anlatamıyor..Aynen Eyüp te beni istiyor..
Senem geçmiş olsun bu arada acil şifalar...

Son zamanlarda 2hafta olmak üzere hatta zeynepde öyle yemiyor dogru düzgün kahvaltı yapmadı bu sabah mesela eskiden zorla şarkı,oyun yediriridim şimdi zorlamıyorum acıkınca mecbur yicek ki bişekildede yiyor .sabırla yaklaşmak lazım .uykudüzenimizde altüst oldu baştan düzen getiricem .

Arkadaşlar zeynep ilk defa bei bukadar zorluyor uyku düzeni yemek düzeni hepsi gitti bazen sabrım taşıyor ve sesimi yükseltiyorum yapmak istemiyorum bikaç gündür daha sabırlı olmaya başladım kızıma sesimi yükseltigimde o bakışları beni mafediyor ona hayal kırıklıgı yaşatmamak için yani annem beni acaba sevmiyormu diye düşünmemesi için ve benim kızıma sesimi yükselttîgimeayrıca üzülmemem için önerecegiiz bir kitap ,pedegog cd veya kitabı veya okudugunuz bir kitap varsa bana kızımın bakımında fayda saglayacaksa tavsiyelerinizi bekliyorum.ben ilkim öz anneler ve kızlarını okudum size tavsiye ederim .

kızllar, ben bugün ilk defa oğlumdan ayrıldım.. onu 2 saatliğine anneme bırakıp bi işimi halletmeye gittim.. sandığım ve korktuğum kadar zor olmadı çok şükür, ne benim için ne de onun için.. hiç ağlamamış arkamdan, çokk rahatladım valla.. ohh be, ilkini atlattık ya, gerisi gelir yavaş yavaş inşallah..

bide aşuure yaptık, buyrun gelin yemeye afiyetle..

senemcim enişten ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun canım.. Allah yardımcısı olsun inşallah..

canım bizde aynı durumdayız ya, çook iyi anlayabiliyorum ama benim araştırmalarım şöle bir sonuç çıkardı.. ara ara alışınca sık sık ayrılmak lazım çocuktan.. kendinin ayrı bir birey olduğunu anlaması için.. sürekli bize bağımlılar ya.. haklı olarak bizim de sinirlerimiz yıpranıyo sabır sabır nereye kadar.. değil mi?
azcık kendine de zaman ayır hem, kafanı dağıt.. eğer yapmıyorsan.. bence.. nacizane tavsiye..
ben de başladım bak bugün..

Aramıza katılan yeni eski tüm arkadaşlar hoşgeldiler.. Katılımlarınızın devamını bekliyoruz
Tubacım Emirle ilk ayrılığınızın sorunsuz geçmesine sevindim. Aşurenizi de Allah kabul etsin. Ben de hafta sonu ilk defa yapıcam komşumun yardımıyla inşallah iyi olur.

Benim zeynebi bırakıcagım kimse yokki burada aikem ankarada kayınvalidemler izmirde ben aşure çok severim koşarak gelirim valla:)

1 hafta sonra ankaraya gidicez kısmetse orada yapıcagım ama :)evet haklısın bende bagımlı oldum sanırım kızıma bundan daha 2hafta öncesine kadar sabahları 3saat uyurdu işlerimi halleder ,kitap okurdum ama o arada dinlenmeme ragmen acaip özlerdim :)garip bir duygu annelik zorluklarına ragmen iyiki varlar .bugün elma demegi ögrendik kitaptann annneee alma alma:)

Bu arada aşure yapamam diye helva yaptım un helvası ilk kez yaptım ama annemin çıtır helvası gibi olmadıııaşureleriniz bol kepçeli dualarınız kabul olsun.

çocuklar da uyusa bir dert uyumasalar bir dert bize de yaranılmıyor mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…