• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
şoktayımmm.kelime bulamıyorum yazmaya.durun oğlumun karnını doyurayım bi kendime geleyim yazacamm bişeyler inşallah....sizleri bi kez daha sever oldummm kızlar gerçek kasım anneleri.....

bu ne şimdi bu şakamı ? Hiç bişe anlamadım eğer doğru
ysaki doğğru diyosunuz ne hakkını helal etmesi hiçte etmem ya bu kadar insan lar kötümü? bizi aptal şapşal yerine koydu=(

uzun süredir yazamadım ben de öğretmenim sadece Gökçe nin durumunu merak ettiğim için giriyordum ama şu an söyleyecek bir laf bulamıyorum aslında bir yandan da hasta olmadığı için çok sevindim en azından aklımda o bebek nasıl diye bir soru olmayacak

Nereden nereye ya söylenecek hiç bir şey yok anneliğinden süphe eder oldum ....
Bir anne nasıl yapar çocugunun üstünden prim yapar yaa aklım almıyor ...

şoktaynımmm.kelime bulamıyorum yazmaya.durun oğlumun karnını doyurayım bi kendime geleyim yazacamm bişeyler inşallah....sizleri bi kez daha sever oldummm kızlar gerçek kasım anneleri.....

bu ne şimdi bu şakamı ? Hiç bişe anlamadım eğer doğru
ysaki doğğru diyosunuz ne hakkını helal etmesi hiçte etmem ya bu kadar insan lar kötümü? bizi aptal şapşal yerine koydu=(

uzun süredir yazamadım ben de öğretmenim sadece Gökçe nin durumunu merak ettiğim için giriyordum ama şu an söyleyecek bir laf bulamıyorum aslında bir yandan da hasta olmadığı için çok sevindim en azından aklımda o bebek nasıl diye bir soru olmayacak

Nereden nereye ya söylenecek hiç bir şey yok anneliğinden süphe eder oldum ....
Bir anne nasıl yapar çocugunun üstünden prim yapar yaa aklım almıyor ...

Bu dünya etme bulma dünyası allahım illaki hesabını sorar ya bu dünyada yada ahirette yapılan kötülük hiç bir zaman sahipsiz kalmaz...

anlayamadığım bu bizden para falan talep etmediki saadece üst baş istedi onlar içinmiydi bu kadar oyun ne beklentisi vardıki başka sevda tuğba sizlerden para yardımımı istedi de siz böyle bir şüpheden sonra bu araştırmaya glrdiniz bu sonuç çıktı.

canlar çok uzatmak istemiyorum konuyu açık açıkda herşeyi ortalığa dökmek de istemiyorum..
sevdaya attığı msjlar bilgi mesajı idi, ama bana attığı mesajlarda bilgi artı para mevzusu vardı hep..
para konusu hep vardı yani, ama açık açık isteme değil de sürekli imalar falan.. dün sizede yazdığım msjlar gibi..
beni çok zengin sanıyodu sanırım, :1: herşey bu yüzden oldu.. ne kadar vicdanlı olduğumu da anladı, kullanmaya çalıştı..

okulu aradığım kulağına gider gitmez, çünkü ben bikaç kere aradım, bi daha aramayalım diye sanırım,
"gökçe ilaçlara cvp vermeye başladı, mucize" falan diye msjlar attı.. kızı da biran önce iyileştirdi yani olaylar sarpa sarınca..

neyse arkadaşlar, okadar uzun zamandır bir kabusun içindeydim ki ve son 2 gündür sinirlerim o kadar bozuk ki artık gülmeye verdim kendimi.. sizde gülün boşverin, insan rahatlıyo...

Tubanın da dediği gibi bana sadece gökçe ile ilgili mesajlar atıyordu Tuğbaya da bilgi artı maddi sıkıntılardan yakınma tarzında mesajlar zaten bu da tutarsızlığını belli eden nedenlerden biriydi Tuğbadan birşeyler koparabileceğini düşündü sanırım. Çok şükür ki hevesine ulaşamadan çözüldü mesele.

Allah böyle insanları bizlerden ve yakınlarımızdan uzak tutsun...
Kendini nasıl bir konuma düşürdü ...
Öyle böyle dedi durdu Allah başına verince anlar ...
Dediğniz gibi daha fazla konuşmaya gerek yok..

allahım nasıl bir insan bu ya...ne yapmak istiyor ki..valla gülsem mi ağlsam mı bilemdeim. biz burda gökçe gökçe diye beraber ağladık bir anne evladına böyle yapsın. ne kazandı ki. biz evlatlarımızın hatıra olark sakladığımız giysilerini işe yarar umuduyla antalya ya kadar gönderelim...ya nasıl insan bunlar ya...allah hesabını sormasını da bilir..en azından sevincek tek şey var evlatlarımız ile yaşıt arkadşaları hasta değil, ben artık oğlumun yüzüne her baktığımda gökçe yi düşünmicem ve annesini...inanırmısınız bilmem çevremdeki ailem iş arkdaşlarım dahil herkes gökçe yi tanıo..pes yanii...

valla ne diyim pesss bana bişey öğretti ama herşeye rağmen kızımın hastalığına şükretmeyi öğrendim daha beter hastalıklar varmış deyip teselli ettim kendimi kısacası denizimin hastalığını unutturdu bana neyse bizde buna gülelim bari=)

Yuh diyorum ayrıca bu kız yüzünden Usha karaca falan gitti birbirimizi kırdık yazık insanlara guvenilmez ben burdan tanistigim adı edibe kemece ve diğer arkadaslara teşekkürler vi daha girmeyeceğim eşim haklıymış internet ışte hakkinizi helal edin bwbeklerinize mutluluklar :5:

demek ki neymiş her doğurana anne denmezmiş....konuyu uzatıpta anmıyalım daha fazla.tuğba canım bu sayede telefonla konuşmuk olduk.emirde sen de cıvıl cıvılsınız.

demek ki neymiş her doğurana anne denmezmiş....konuyu uzatıpta anmıyalım daha fazla.tuğba canım bu sayede telefonla konuşmuk olduk.emirde sen de cıvıl cıvılsınız.

sağolasın canım, çook mersi.. sanıldığı gibi cebim değil gönlüm zengin benim de ondandır.. napalım bi kazık yedik ama üzülecek bişi yok.. çok keyfim yerinde,bi bebecik ölmeyecek, hastalıklarla acılarla uğraşmıyoo.. ooh mis.. günlerdir o kadar gergindikki, valla omuzlarımdan bir yük kalktı sanki.. çok şükür, buna da şükür..

cıvıldıyoruz biz oğlumla, siz de cıvıldayın arkadaşlar, akıl sağlığımız da fiziki sağlığımızda yerinde, evimizde huzurumuz bereketimizde yerinde, neden cıvıldamayacağız.. ooohhhh, sefam olsun.. :46::46:

valla böyle tatasızlık olunca ben bir daha girmicem falan dediğinizde çok üzülüom ben alışkanlık oldu burası ben de...böyle şeyler bzizim paylaşımlarımızı bozmasın bence...haksız mıyım????

valla böyle tatasızlık olunca ben bir daha girmicem falan dediğinizde çok üzülüom ben alışkanlık oldu burası ben de...böyle şeyler bzizim paylaşımlarımızı bozmasın bence...haksız mıyım????

canım benimde bugün görüştüğüm bir kaç arkadaş aynı şeyi söyledi bana da, bir daha girmeyeceklerini yani.. ben burdayım ama, hiç bir yere de gitmiyorum.. aramızdaki taşları eliyoruz böyle sprey gibi çakılları yani, kalan piriçlerden leziiz bir pilav yapma niyetindeyim..

afiyetle yeriz olmaz mıı? ufaklıklarda üstüne tatlı olur.. :16:

canım benimde bugün görüştüğüm bir kaç arkadaş aynı şeyi söyledi bana da, bir daha girmeyeceklerini yani.. ben burdayım ama, hiç bir yere de gitmiyorum.. aramızdaki taşları eliyoruz böyle sprey gibi çakılları yani, kalan piriçlerden leziiz bir pilav yapma niyetindeyim..

bence de çok üzülüyorum böyle olunca...valla ufaklıkların olduğu her şey mükemmel olur:D

ne güzel demişssin...

Back