- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.781
şoktaynımmm.kelime bulamıyorum yazmaya.durun oğlumun karnını doyurayım bi kendime geleyim yazacamm bişeyler inşallah....sizleri bi kez daha sever oldummm kızlar gerçek kasım anneleri.....
bu ne şimdi bu şakamı ? Hiç bişe anlamadım eğer doğru
ysaki doğğru diyosunuz ne hakkını helal etmesi hiçte etmem ya bu kadar insan lar kötümü? bizi aptal şapşal yerine koydu=(
uzun süredir yazamadım ben de öğretmenim sadece Gökçe nin durumunu merak ettiğim için giriyordum ama şu an söyleyecek bir laf bulamıyorum aslında bir yandan da hasta olmadığı için çok sevindim en azından aklımda o bebek nasıl diye bir soru olmayacak
Nereden nereye ya söylenecek hiç bir şey yok anneliğinden süphe eder oldum ....
Bir anne nasıl yapar çocugunun üstünden prim yapar yaa aklım almıyor ...
demek ki neymiş her doğurana anne denmezmiş....konuyu uzatıpta anmıyalım daha fazla.tuğba canım bu sayede telefonla konuşmuk olduk.emirde sen de cıvıl cıvılsınız.
valla böyle tatasızlık olunca ben bir daha girmicem falan dediğinizde çok üzülüom ben alışkanlık oldu burası ben de...böyle şeyler bzizim paylaşımlarımızı bozmasın bence...haksız mıyım????
canım benimde bugün görüştüğüm bir kaç arkadaş aynı şeyi söyledi bana da, bir daha girmeyeceklerini yani.. ben burdayım ama, hiç bir yere de gitmiyorum.. aramızdaki taşları eliyoruz böyle sprey gibi çakılları yani, kalan piriçlerden leziiz bir pilav yapma niyetindeyim..
afiyetle yeriz olmaz mıı? ufaklıklarda üstüne tatlı olur..
canım benimde bugün görüştüğüm bir kaç arkadaş aynı şeyi söyledi bana da, bir daha girmeyeceklerini yani.. ben burdayım ama, hiç bir yere de gitmiyorum.. aramızdaki taşları eliyoruz böyle sprey gibi çakılları yani, kalan piriçlerden leziiz bir pilav yapma niyetindeyim..
afiyetle yeriz olmaz mıı? ufaklıklarda üstüne tatlı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?