2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
m_s_c sen kimsin ki yaa, misafir mi geldin sen bize, yoksa kasım annesi misin? henüz tanışmadığımız.. hı? öyleyse hoşgeldin..

amaaan inşallah nazardandır da, bizimkiler gibi olmaz.. hemencecik geçer gider.. yoksa yandın, moral bozmak gibi olmasın ama, dost acı söler napayım..

arkadaşlar msjı aynen yazıyorum, yorumsuz...

solunum cihazına bağlı, göstermiyorlar, o içeride ben dışarıda yavaş yavaş ölüyoruz..
ilaçları zamanında alamamak bitirdi, herşey bitiyor..
çaresizlik yalnızlık..
senelerdir başkalarının çocuklarını eğiten biz çocuğumuzun ilacını alamayan da..
nasıl bir imtihan yarabbim sabır ver...

iyi geceler kemece biz de seni seviyoruz
tubacım inşallah sizinkiler gibi olmaz ben biraz sabırsızım kendimi tutamayıp kızarım bi de oğluşuma sonra o uyusa da ben üzüntüden uyuyamam

bu arada yaşım 36 hiç sakınmam söylerim

Söylersiniz tabi benden küçük gösteriyorsun manken gibisin
Bu arada dilekçe verdim müdüre tabi arkadaş velilerinden almıştı herkes şahit çocuklar sınıfta onlarda benim nasıl olduğumu söylerler ama sinek mide bulandırıyor can sıkıntısı ışte aman dertlerimiz böyle olsun
Gökçe kuzum hakkında ne diyecegimi bilemiyorum eğer maddi sıkıntı yüzünden bişey olursa çok acı ya destekte veremedik

allahım en büyük sabırı anne babaya versin...nasıl bir imtihan bu..ilaçlar alındı ama geç mi kalınmış ki...

kızlar günaydın okuyup çıkıyorum bu aralar.gökçeden haber var mı diye 2de 1 girip bakıyorum.o yüzden bişey yazmak da istemedim.allahım sabır versin anneye,dayanma gücü versin.allahım korusun çocuklarımızı her türlü hastalıktan,kazadan,nazardan.

canım sadece gökçeye sıkkın değil.eşimin işini de canım sıkkın.daha da kördüğüm oldu.kimsede ne vicdan kalmış ne başka birşey.kul hakkıyla nasıl başını rahat rahat yastığa koyuyolar hiç bilmiyorum.neyse anlatıpta sizi meşgul etmiyecemmm.

gamze ben de girip dilekçe yazmanı söylüyecektim.iyi yapmışsın canım.

kızlar benim oğlanın uykuları da öyle.bugün kaç sefer kalktıkk hiç saymadım artık.ne sabır kaldı ne dyanma gücü.canım sıkkın olduğu gün oğlumda mı anlıyo nedir o gün uykusuz bi şekilde geçiriyoruz.

Son düzenleme:
Uyku sorunu bizde de hat safha da var.Bizim odamız soğuk olduğu için Eyüp ün odasında yatıyoruz bizde.Hep yanımda uyumak istiyor.Yanıma alınca kaldığı yerden devam ediyor uykusuna emzirip ya da sallayıp yatırırsan hemen dikiliyor ayağa Uykusuzluktan sinirim bozuluyor.İnat etttim bu gece yanıma almamak için 2 saat salladım ayğımda gene nafile tabi ki yanıma aldım hemen uyudu.Bende alıp beşiğe yatırdı gene olmdı parmağında oynatıyor resmen arada ezilmesin diye de tek tarafa yatmaktan her yerim tutuluyor

valla bu uyku sorunu hekesde aynı sanırım. ben yanıma almıyorum yanımda park yatağında yatıyor ama..eskiden emzirip yatırırıdım şimdi belki 1 saat belki fazla sallıyorum tekrar uykuya dalsın diye.. bu arada sizde de oluo mu bilmiom ama eşime gıcık olmaya başladım ben ya...akşam salla salla bazen allahım sabır ver diyorum üstünü açıo,,dön dur..kafamı yastığa koyuyom yine kıpırtı.. yanımda uyuyan kocam da bu arada beni duymuş ama kalkmamış neymiş seslenseymişim..sabah bir de ole demez mi.. madem duydun bu kadın allahından sabır istio azcık yardım etsem desen ya...hadi bakalım bu akşam kalk azcık salla dicem sonuç ne olcak...

uzun zamandır mantığımla vicdanım arasında yaptığım savaşı mantığım kazandı, sonucunda da nasıl anlatsam neresinden başlasam bilemediğim bir şey ortaya çıktı..

önce güzel haberi vereyim.. gökçe hasta değil en azından bizim bildiğimiz şekilde.. antalya da hiçbir hastanenin yoğun bakımında bu isimde yaşta hastalıkta bir hasta kayıtlı değil.. çook şükür..
şimdi bundan nasıl bir sonuç çıkıyor..
sprey de yoğun bakım kapılarında kızının ölmesini bekleyen, acılar içinde kıvranan bir anne değil.. kendisi ben bu mesajı yazarken tamda şuan çalışmakta olduğu okulda derste, hani hakkında soruşturma açıldığından bahsettiği okulda..
zaten okulda ki diğer memur ve öğretmenlerinde kızının böyle bir hastalığı olduğundan haberi bile yok.. kendisi hergün okulda, keyfide yerinde, böyle birşey olsa haberimiz olurdu şeklinde şaşkın açıklamalar yapıyorlar..

uzun uzun bu aşamaya nasıl geldiğimizi, neden böyle bir araştırma içine girmek zorunda hissettiğimi falan anlatmayacağım.. inanmak istemeyen arkadaşlar içinde spreyin adını telefonunu çalıştığı okulu vs sahip olduğum tüm bilgileri özelden paylaşabilirim, bilgilerinize.. bide siz kendi kulağınızla duyun.. bu gökçe ve sprey konusunun tez zamanda kapatılmasından yana gönlüm.. çünkü bu şekilde ona prim kazandırıyoruz.. kendisi sanırım bizleri çook zengin sanıyor, dolandırma peşinde..

şimdi izninizle bizi ziyaretçi modunda sürekli takip ettiğinden emin olduğum spreye birkaç sözüm var;

sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım.. bu hayatta senin gibi insanların varlığını bana hatırlattığın için.. evet biraz fazla vicdanlı, biraz fazla yardımsever olabilirim, ancak Allah bana bu kalbi verdiği gibi beyin de vermiş ve en az kalbim kadar iyi çalışıyor çook şükür..
birdaha böyle bir oyun oynamak istersen karşındaki insanların salak olmasına dikkat et canım.. bu açıklama için bu kadar beklememin sebebi de yine vicdanımdır.. bir anne evladına böyle bir durumu yakıştıramaz, böyle bir yalan söyleyemez diye düşündüğümdendi.. sakın yanlış anlama.. sana hakkımı helal ediyorum.. ama seni Allah'a havale ediyorum, rabbim seni nasıl cezalandıracağını bilir.. bana çok iyi bir ders verdiğin için, çok şey öğrettiğin için sağolasın.. sağolasın iyi olasın ki, pişman olacak af dileyecek vaktin olsun..

kızlar dediğim gibi konu kapansın lütfen, boşu boşuna da düşünüp kendinizi harap etmeyin, çok şükür ki spreyden başka hasta olan yok.. anneliğimizin, duygularımızın kurbanı olduk deyin ve unutun bu olayı..
sevgiyle kalın..

şoklardayım

nasıl yani?2011 kasım annesiyim.çalışan bir anneyim.uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.yoğun çalıştığım için düzenli takip edemem diye hiç yazma gereği duymamıştım.bir de pek yazmayı sevmem.ama sadece gökçe den bir haber almak için günde kaç sefer buraya baktığımı bilmiyorum.akşam eve gidip çocuğumu kucağıma aldığımda dahi aklım hep ondaydı.inanılmaz derece üzüldüm gökçe bebek için.ama şimdi anlayamadım yani gökçe diye bir bebek de mi yokmuş??

Tuba valla elim ayağım titredi, şaşkınım dayanamadım buraya da yazayıım dedim. Ben de diğer tüm anneler gibi, o kadar yoğunluk içinde gökçeden haber var mı diye buraya çok defa, değerli arkadaşlarım ve bebeklerine bir şey yazmadan, okuyup çıkıyorum, aklımda her zaman, dualarımda sprey ve kızını anıyordum. İnanın yaptığım hiç bir şey için değil de, bu yapılanlardan dolayı insanlara olan güvenimi biraz daha kırdığı için spreye çok kırgınım. Annelik duygusunun ayaklar altına alınarak duygu istismarcılığı ile ne yapmaya çalışmış bu arkadaş anlayamadım, allah bildiği gibi yapsın

ha bir de yine yazmadan duramayacağım,

öğretmen olan bu arkadaşın ruh sağlığından da şüpheliyim, allah çocuklarımıza hayırlı öğretmenler nasip etsin. çok büyük kul hakkı aldı allah bilir

Çok şükür ki gökçe hasta değil ama spreyin muhtemelen psikolojik sorunları var çünkü bu yaptıkları normal bir annenin yapacağı şeyler değil . Bir anne nasıl evladının üzerinden böyle yalanlar söyleyebilir aklım almıyor.
Sprey eğer okuyorsan hiç durumu toparlamak için mesajlar atma artık ne tuğbayı ne beni ne de buradan başka bir arkadaşı kandırabilirsin. Okula giden telefonlar sonucu tutuştun tabi bir an da Gökçenin tedaviye cevap verdiğini yazmaya başladın. Biz uzun süredir farkındayız bu durumun ama yine de bir anne olduğun için böyle bir şeye ihtimal vermek istemedik. Yaptığın o kadar tutarsız şey vardı ki bu ilk Tuğbanın antalya ziyaretini ısrarla reddetmenle başladı daha sonra Hiç telefonda görüşmek istememen, sürekli belli saatlerde mesaj atmalar, ölümden bu kadar kolay bahsetmeler, hiç ağlamamalar, kimsenin yanında konuşmamalar ve biz sanal ortamda bile bu kadar yanındayken böyle bir durumda kimsenin yanında olmadığını söylemen bunlar hep kafamızı kurcalayan şeylerdi. Bence artık buralara uğrama ve 2011 kasım annelerinin arkadaşlığını daha fazla zedeleme.

Son düzenleme:
Üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım ya kendimi okadar harap ettime mi yanayım kendimi bir anda salak hissettim valla açık konuşayım ben taşındığım için biliyosunuz kaynanamla oturuyodum oturma odası almamıştım ve dün alış verişe gittim aklım gökçe de olduğu için sürekli içim tuhaftı hiç istediğim gibi alamadım sürekli ağlamak istiyodum eşim sürekli bana nasihat ediyodu allahın dediği olur yapma üzme kendini bu kadar okadar akıttığım göz yaşınamı üzüleyim ne bilim bişey diyemiyorum allah ihlas etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…