- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.721
kızlar sizleri üzmek istemiyorum ama merak ediyorsunuz diye yazıyorum
aradım açmadı üzerine gelen 3 mesaj
1- dün yine kalbi durdu herşeye hazırlıklı olmalıyor
2-hazırlıklı olun dediler dünden beri göremedim yoğunun kapısında ümetsiz çaresiz bekliyorum allahım
3-hazır olamıyor insan nasıl hazır olayım sevda kafayı yicem
vallahi ne yazacağımı bilemedim kendimce teselli etmeye çalıştım işte Allah yardımcıları olsun çok zor bir durum
gamzecim önemli değil konuştuğunda sorarsın
herkese iyi geceler
insan gerçekten ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor.. ne büyük bir sınav.. onun neler hissettiğini sadece bi an bile düşünmek beni çıldırtmaya yetiyor da artıyor.. Rabbim sabır versin..
Gökçe çok uzun zamandır bu acıları çekiyor.. minicik bedeni halaa savaşıyor.. o küçük kız çok güçlü.. bu savaşı da kazanacağına eminim ben.. minicik bedeninde kocamaaan bir yürek var onun.. annesinin kızı o.. hayatta da kalacak, başarılı da olacak..
inşallah..
en son dün saat 20.00 gibi o mesajları atmıştı sprey onun dışında yeni bir haber yok. inşallah güzel haberler alırız..
Yaş aşılarını yaptırdınız mı?
Su çiçeği aşısını yaptıracak mısınız?
canım geçenlerde benim oğlan da hiçbirşey yemiyordu ilk defa birşey denedim ve işe yaradı 1 bardak inek sütü ve tepeleme üç tatlı kaşığı prinç unuyla muhallebiyi pişirdim sonra tatlandırmak için içine pekmez koydum uyurken parmağımla çenesine dokunarak ağzını araladım ve bir tabak muhallebiyi o şekilde yedirdim işe yaradı sen de bir dene istersen. benim kide kahvaltıyı düzgün yapmıyor ben de bu ara krep içine biraz peynir de koyuyorum severek yiyiyor. Meyveli kek yapabilirsin. Ya da tuzlu kek (tuz koyman şart değil tabi) ben kafama göre uyduruyorum ölçüsünü az yapacaksam 2 yumurtayı çırpıyorum bir bardaktan iki parmak eksik yoğurt yarım bardak zeytinyağı ve aldığı kadar un koyuyorum sonra içine küçük doğranmış peynir ve patatesleri ekliyorum öyle pişriyorum içine farklı şeyler de konulabilir denemek lazım
Bir şeyi yazmadan geçemicem bu dünya neden böyle bazı insanlar neşe içindeyken bazıları acı çekiyo hayat bu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?