- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.581
Asu hoşgeldin canım. Minik prensesin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara..
Gece buluşma saati olarak 10,30 iyi mi sence? Bütün arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerini yazssın lütfen. Günün her saatinde burada yine yazalım ama gece belli bir saatimizde canlı sohbet saati olsun.
Misafirlikte uyku problemine gelince gamzeyle aynı fikirdeyim sadece misafirliğe mahsus pikede sallayın bence. Benim oğlanda farklı bir evde olduğunda uyumak istemiyor pikede sallanınca uyuyor. Evde sallama işini istemiyor tabi senin kız alışır mı bilemem.
Nezoo blogu bana da atar mısın? Ben de merak ediyorum.
Özelden attım canım ...
ben o saatte gelemem ancak gündüz cevap veririm zaten vınnın kotasını da doldurmuş bulunmaktayım şu an itibariyle
Cnm başınız sağolsun rabbime hep kimseyi. Anasiz babasız birakma diye dua ederiz. Ama bazen öyle olması gerekiyor allah sabır onu sevecek bi aile nasip etsin ne diyelim geleceği düşünüp sabrini dagitma
Bu arafat ipek aşıların oldu çok agladi 9.200 gr kilosu nasıl ben göz ameliyati için bir buyugu beklemeyi düşünüyorum seninki kaç kilo
canm basiniz sagolsn ben de cok uzulurum ve de uzuldm. hic danamyrm cocuklaraaaArkadaşlar çok çok moralim bozuk kızımın yanında aglamakda istemiyorum ama hiç iyi degilim.arkadaşımızın eşi vefat etti.kızları var 4yaşında çok tatlı bir kız anneye çok baglıydı her çocuk gibieşimin arkadaşının eşi dün akşam trafik kazasında vefat etmiş.kelimeler tükenir ya yutkunursunuz sadece öyleyim.bikaç ay önce kızı babayı çok özleyince konyadan antalyaya bikaç günlügüne gelmişlerdi.orada tanıştık ayrılardı kızı babayı çokkkk özleyince geldim dedi.ben kızım olmadan nefes alamıyorum dedi
Sizleride bunalttım belkide ama paylaşmak istedim,ve bana bişe olsa kızıma kim benim gibi bakabilir?seda annesini çok özlücek böyle olaylar hergün birsürü insan yaşıyor fakat tanıyınca daha içine giriyor insan .işte böyle bugün ruh gibi dolanıyorum
tubacccm bu arada en buyugumuz emirdi galiba
sen dogum gunu kutlamismiydnnn
ben mi kacirdim acaba
kacirdi isem simdi kutlayayim
kocaman abimizin guzel annesi ile birlikte nice dogum gunleri gecirmesini diliyrmmm
mutlu huzurlu en onemlisi saglikli bir omur tuketsinler insllah
Arkadaşlar çok çok moralim bozuk kızımın yanında aglamakda istemiyorum ama hiç iyi degilim.arkadaşımızın eşi vefat etti.kızları var 4yaşında çok tatlı bir kız anneye çok baglıydı her çocuk gibieşimin arkadaşının eşi dün akşam trafik kazasında vefat etmiş.kelimeler tükenir ya yutkunursunuz sadece öyleyim.bikaç ay önce kızı babayı çok özleyince konyadan antalyaya bikaç günlügüne gelmişlerdi.orada tanıştık ayrılardı kızı babayı çokkkk özleyince geldim dedi.ben kızım olmadan nefes alamıyorum dedi
Sizleride bunalttım belkide ama paylaşmak istedim,ve bana bişe olsa kızıma kim benim gibi bakabilir?seda annesini çok özlücek böyle olaylar hergün birsürü insan yaşıyor fakat tanıyınca daha içine giriyor insan .işte böyle bugün ruh gibi dolanıyorum
burda bi arkadasn iki yasinda oglu varBurdayım Tubaa..
Çok fena bu oğlanlar ya benimki bana abla demiyor ama anne kelimesini arkamdan bağırdığında kullanıyor sıpa. Hiç erken konuşacağa benzemiyor bizimki. Epey bi kelimenin ne anlama geldiğini biliyor ama söyleme niyeti yok. Her derdini ıh ıh diyerek anlatıyor.
Ne demek istiyor kim bilir? dıgıl dıgıl dıgıl..
Kızlar ne tarz oyuncaklarla oynuyorsunuz bizimki sıkıldı evdekilerden oyalayamıyorum artık birkaç yeni oyuncak almam lazım ama şöyle eğitici birşeyler olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?