- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.561
ay kızlarr benim için üzüülme yi izliyorum çok acıklı yaaa.dayanamıyorum aslında böyle şeyler izlemeye. bu arada bebişleri siz gündüz kaç kere uyutuyosunuz. bizimki sabah 7. 30 gibi kalkıyo sonra bi öğleden önce bi de sonra olmak üzere ikikere yatıyo. ama sanki artık fazla geliyo gibi. bi tek öğle uykusuna yatırsak yeterli olmazmı acaba.
Cnm hayirli yaşlar olsun ınş benim kızda öyle uyuyor çok yoruluyorlar ancak yeter bence.kizini kocaman öptügamze cim iyiyim sağol. uğraşıyorum işte okul falan. bebişim iyi çok şükür. bu arada geçen yıl bu akşam annem kayınvalidem falan oturuyoduk. yarın sabah 9 da sezeyan olcaktım güya ama bizim bıdık 9 u bekleyemeyip gece 1 de hastaneye koşturmuştu bizi. sabahın 5 inde de acil sezeryanla gelmişti aramıza. Allahım yaa daha ozaman dan sabırsız bişeymiş.vay bee 1 yıl önce içimde uyurken şimdi odada beşiğinde uyuyo mışıl mışıl.yaniiii yarın doğumgünümüsssssss
Cnm güzel öykünün dugum günü mutlu huzurlu olsun foto bekliyoruz uyku konusunda boş bi odada uzanıp emzirsen belki ise yarar yada battaniye ile sallamak benimkide arabaya binince küt genelde başka yerde uyumuyor bu ara meme agizda olmayinca da uyanıyor gece hep yanımda obuuuu arada bugun saat 12 de kizim dunyaya gelecekti
gecen yilll
o kadar bekldik ama 10 gunun sonunda zorla sezeryanla almislardii kizimi
hic sancim olmamisti
sunu sanci verdiklerinde bile guluyrdmm
ameliata gotururlerken cook duygulanmistmmm
annem de ameliyattn cikana kadar kapida aglamis bizim icinnn
o da benimm annemmm
canim,biricik,fedakar annemm
herkes kendi evladini dusunuyr isteee
ne garip...
biz de bir gun kizlarimizin dogumuna, ogullarimizin askere gidisine sahit olacagz allh kismt ederse
rabbm ne onlarin ne de kendi ana babalarmzn acilarini gostermesnnn
bebeklrmzn dogm gunlerinde ayni duygusallgi yasamis olmalisiniz
ben de bi garipm bu gece
Günaydınlar...
Gamze malesef resim ekleyemiyorum baba yasağımız var
Bizimdevar ama haberiyok
Yok kıs görür mörür
blog yazıyorum Eyüp için o bile yüz kapalı olacak diyor babamız..Biz de kocaman bir kalp koyuyoruz...
Nerde blogun ya ben göstermiyorum burası benim ozelim herşeye karismasin bi zahmet7
Bezi bloguna bakarken ağladım ben çok duygusalim birde geç olmuş ya eyup çok duygulandim
nezooooooo ben de bakmak istiyorum bloğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?