2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kıslar bu gün oğlumun doğum günü ve o kadar çok duygusalım ki anlatamam.
Geçen sen bbu saatler de kucağıma daha yeni kucağıma almıştım..

Bu da oğluma mektupum...

Canım oğlum seni kucağım alalı tam bir sene bitti.Günler o kadar hızlı geçiyor ki ..

Senin gelmenle evimize neşe,huzur,mutluluk her şey geldi.Sen geldin diye evimizin dekorunu bile değiştirdik.Doğduğunda o kadar çirkindi ve küçüktün ki anlatamam.Ama nereden bilecektim bu kadar yakışıklı olacağını...Kucağıma aldığım günü dün gibi hatırlıyorum.Bu sabah teyzen de mesaj atıcan da gözlerim dolmadı değil hani ...

Allah senin acını göstermesin bebeğim..Allah'ıma ne kadar şükür etsem azdır bana da annelik duygusunu yaşattığı için...İlkim göz arım benim canım oğlum...Duygularımı anlatamıyoruz bile yazarken ellerim titriyor..Uyurken bile seni seyretmek çok güzel..Sabah kalkıp bana beşiğinden bakman anne baba demen ne kadar güzelmiş.Hani derler ya yaşaman lazım tarif edilemez gerçekten öyleymiş anne aile olmak....

Büyüyecek mi yürüyecek mi konuşacak mi derken.Sen bunların hepsini aniden yaptın yürümen konuşman emeklemen her şeyin bir anda oluverdi.Her gün yeni şeyler öğrenip bana da öğretiyorsun seninle beraber tekrar çocukluğumuzu yaşıyoruz..

Eskiden ilk önceliğim babandı.Şimdi ise sen oldun.Alış verişe çıksak ilkini de sonunu da senle bitiryoruz.Her şeymizi sana göre ayarlıyoruz uyumamızı gezmemizi yememizi içmemizi ...Aklımda fikrimde hep sen varsın ...Seni çok ama çok seviyoruz annecim..Yakışıklı oğlum yavrum...

Sana iyi bir anne ve baba olmak için elimizden ne geliyorsa onun fazlasını yapmak için yanındayız her zaman .Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın...Hayırlı bir evlat ol annecim..

Ahlaklı. dürüst bir birey olman dileğiyle...

Seni çok seviyoruz annecimm...

canım oğluna allah kocaman ömür versin.. hep beraber yaşlandığı günleride görün inş..

selam kızlar uzun zamandır okuyup yazamıyorum izinde olduğumuz için çok fazla giremiyorum, bu arada bebeklerimizin birinci yılını dolduruyoruz yaşına giren ve bizim gibi girmeyi bekleyen bebeklerimizin doğum günü kutlu ömürleri hayırlı uzun olur inşallah, heyecanlı ve güzel anılarla dop dolu bir yıl geçiridik hep güzel geçer inşallah....
bu arada sünnet olayını da biz kasım ayına sığdırmış olduk 10 kasıma denk geldi biraz geç kaldık ama çokta geciktirmeyelim dedik yaşından öncce halloldu çok şükür sorunsuz bir şekilde iyileşme süreci geçiriyoruz yaptırmayan anneler ve babalar çok fazla hareketlenmeden tekrar düşünsünler gerçi şimdi çok hareketliler ama bizimki yürümeye tamamen başlamadığı için biraz daha iyi oldu erken yaptıran anneleri tebrik ediyorum.
hasta bebek ve annelerimize acil şifalar diliyorum tez vakitte yileşirler inşallah....
bir daha ne zaman girerim bilmiyorum hepinizi öptüm......

geçmiş olsun canım oğlun şimdiden erkek oldu yani ne güzel valla biz yaptırmadık, ben düşünmüyorum da.. daha kendimi hazır hissetmiom sanırım sanki ben sünnet olcam simdi küçük kendini anlatamaz diye korkuyorum..ne güzel siz çıkardınız aradan..

canım oğluna allah kocaman ömür versin.. hep beraber yaşlandığı günleride görün inş..

Sağol canım hepimizin evlatlarına uzun ömür versin..İnşallahh

Sünnet olayına gelince benim oğlum yarım sünnetli o yüzden biraz büyümesi gerekiyormuş doktorumuz öyle dedi bizde kısmet olursa geecek bahara düşünüyoruz...

tubcn takin guzelmis begendm vn
gamze de begenir herhalde
siyah elvise ile guzel olur gibi
sen neden takmiyrsnnn

gamze ben beğenmedim derse sana da gönderebilirim tatlım, haberin ola.. ama öncelik gamzenin, ilk ona sölemiştim çünkü..
ben pek bu tarz şeyler takmıyorum canım, zaten Emir den sonra pek takı da takamıyorum ama taktım mıda böyle şeyler takmıyom, daha otantik takılıyom ben.. öle işte..

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum herkese.. biz iyileştik sayılır çok şükür.. gezmelere bile başladık yine 2 gündür.. nolcaz biz böle gezerken ya, kışı nasıl geçirecez evde bilmiyorum.. neyse bulacağız bir yolunu..
sevgiyle sağlıklahuzurla kalın..
grşmek üzere..

Slm arkadaşlar nasılsınız bebeklerimiz iyice hareketlendi hiçbirşeye fırsat vermiyorlar... Bu ara benimki bana yapıştı sürekli kucağımda olmak istiyor.. İşten gelince kendince trip atıyor..15-20 dakika yüzüme bakmıyor yokmuştum gibi davranıyor bana küsüyor :)) sizde durumlar nasıl

Kızlar dün doğumgünümu zu kutladık çok güzeldi bi kaç foto paylasacagim güzel çıkan pek yok ama benim kızım hep güzel . Tuğba güzel bi takı ama hediye olarak kabul etmek istemem belli bi ücret versem yada emire hediye gondersem çok rahatsız olurum şimdi

Bu akşam foto koyarım edibe asi kemece ya bana ozelden numaralarının gönderin geçen sizi arayim dedim yeni telefon silmiş rehberi

senem harika olmuş agladım izlerken ya cok duygusaldı Allah ayırmasın yavrrunla seniiiiiiiiiiii

Canım benim, ağlamalarımız hep böyle sebeplerden olsun. Veletlerin her şeyi duygusal fırtına yaratıyor bende de Minnoş nasıl?

Sorma Tatlım ya, Nehir'le ben de yapışık ikiz gibiyiz. Ama bizim aşkımız işten döndüğüm an başlıyor hemen

offff cok agladım duygulandım 2 cocuk anesı ve bı lohusa olarak

Ben yaparken bile ağladım ya Bir de kızım uyanıp izlediğinde anneeee deyip yüzümü sevdi, artık koca gün ağzım kulaklarımda gezdim. Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

Canlarım Cankuşlarım nasılsınız bakiim? Tuğba'cım Emirkuzu iyileşmiş artık herhalde? Bizde de saman nezlesi midir nedir, gözler ve burun akıyor az az dünden beri. Bununla yırtarsak süper

Bu arada biz inanılmaz hızlı bir öğrenme dönemine girdik. Papağan gibi, ne desek tekrarlıyo. Bi de öpücük veriyoruz ki sormayın; dudaklarıyla öpücük verip eliyle ağzının ortasına bir vuruyor şapppp diye. Geçen ağladı kendi kendinin canını yaktı şapşal sıpa

Senem minnos çok iyi bu ara iştahla yemek yiyor ama hareketli çok kilo yok bi yaş kontrolünde kaç çıkacak bakalım .. çok sevecen bu ara öpücük vermeler sarilmasi ama gece sabaha kadar memed bu çocuk niye böyle ya sizinkiler nasıl

Ya hep diyorum ya, aynı tornadan çıkmış bunlar diye :) Nehir de gece resmen memede uyuyor. Günde en az 4 kere de dolu dolu emer. Hala regl olmadım ben. Doktora gittim, normal dedi. Önemli değil de bağımlı gibi oldu iyice.

yine cansız bu topik.nerdesiniz sevda,deniz,tuğba,edibe,asu.......kaç gündür girmemişsiniz.
senem bayıldım videoya.çok güzel bi hediye olmuş.
gamze,ipek kuzunun iştahı hep böyle olur inşallah.bizim oğlan da bu aralar iyi çok şükür.aman nazar etmiyeyimmmmmaşallah bebeişlerimize
dün oğlum bana yardım etti.kurutma askısında çamaşırlar vardı.2gündür toparlıyamamıştım bi türlü.bi de baktım onları tek tek toparlayıp getiriyo.o getirdi ben katladım yerine koydum.tembel anasına yardım ediyo kuzu.bugün de acısını çıkardı ama.mutfakta yemek yapıyorum.baktım ses seda yok yusuf denizden.içeriye gittim ki dolabı açmış bütün kıyafetleri yerde.çorabını da almış onla da top oynuyo,ayağıyla vuruyo sıpa.ahhhh ölürüm ben kuzuya ölürümm.
ayy ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum galiba.yarın bi dra gidip görünecem.çok fenayımm çok

Canım bende regl olmayan annelerdenim ..aynı herşey dr kanada normal dedi

Cnm bende geçiriyorum dr üşütecek şeyler yapma dedi bi antibiyotik Verdi günde bi kez 10 günlük

kızlaar, bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim bendee..
emir bir tek lokma yemiyo, bu yüzden de sürekli ama sürekliii gece gündüz 10 dak bir mememde.. bıktım artık resmen.. memelerim kopup düşecekler, artık canım acıyo, çok sıkıldım çook.. yakamdan fırlatmak istiyorum bazen o kadar farıyorum.. tabi kıyamıyorum hiç ama delirecem sanırım.. gece de aynı bir dak uyku yok günlerdir. sürekli memede.. sizinkilerde böyleymiş herhalde.. ya tecrübeli anneler bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek ben dayanamıyom valla artık.. memeden ayırmayı bile düşünmeye başladım dün artık iyiceçç yok böyle ömür geçmez yani.. hafta sonu bi kaçalım arkadaşlarla şehir dışına azcık kafa dağıtalım dedik, inanın 2 sohbet edemedim kimseyle, sürekli odada çocuk emziriyom ben.. delirdim ya resmen.. bıktım valla.. kızamıyom da, hemen anlıyo ağlamaya başlıyo.. bişi de denmiyo yani.. ama ben de çok sabır kalmadı yani..

offf offfffffff.. bi de kötü haberim var.. uzun zamandır spreye ulaşmaya çalışıyordum ama bir türlü telefonlara cvp vermiyordu, geri de dönmüyordu.. siz de meraklanmayın diye sizinle paylaşmamıştım.. sonunda ısrarlı aramalarıma dayanamadı sanırım sprey ve görüştük sonunda.. görüşmek mi iyiydi, kendi kendime meraklanmak mı bilemedim ama..

Gökçe 13 gündür yoğun bakımdaymış.. bildiğiniz gibi bağışıklık sistemi çökmüş olan gökçe kızın hastalanmaması gerekiyordu ama malesef koruyamamışlar ve grip olmuş.. bu yüzden şuan durumu çok kötüymüş, yoğun bakıma almışlar ve hiç bir ilaca cvp vermiyormuş.. çaresizce beklediklerini söylüyor sprey,ama neyi bilmiyorum diyor.. maddi açıdan da bitmişler artık.. yurt dışından getirttikleri ilaçlarda yaramamış, daha getirtmeleri gerekiyormuş sanırım.. ama bu sefer başka ilaçlar deneyeceklermiş, tabi iyileşip yoğun bakımdan çıkmayı başarabilirlerse.. birde doktorların aptal saptal kaprisleri ile uğraşıyoruz diyo, bide gereksiz prosedürler....

durum bu.. dualarımızı istiyor bol bol.. hepinize de çook selamı var..

rabbim acil sifala versn cok üzüldüm bugün bi tv izedm bebegin biri hastaydı saatlerce agladım dsayanmaıyorum spreyi düsününce ne desem yarım kalıo Rabbim herseyi daha ii bilirrr diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…