kızlar merhaba
nasılsınız bakiiiimmmm, özlemişim sizi
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
sayfalar pek ilerlememiş sevinmedim dersem yalan olur
son haftalarda çok yoğunum ben, malum her yıl aynı şeyler oluyor çalıştığım yerde, ben aynı zamanda eğitmenlik yapıyorum, kış gelmeden şu elemanları eğitelim de çıksın aradan diyoruz
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ve yollara dökülüyoruz, civar illere gidip geliyorum ama canım çıkıyor, sabah 6 yola düş, akşam en erken 8 de eve gel oluyor, hafta da bir yada 2 gün
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ben neysede çocuklarım, canlarım yolumu gözlüyorlar
sahi öğretmen grubu, ay siz napıyosunuz ya bu öğrenciler kafa beyin bırakmıyorlar, benimkiler kocaman adamlar ama
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
sizlere allah kolaylık versin bıcırlarla
oğlum yeni yeni iyileşiyor, gerçi daha hırıltısı geçmedi, terlemeye de yoğun, inşallah iyi olur kuzum ve kuzucuklarınız ya, kendim için dua ederken siz de geliyorsunuz aklıma valla
okuduklarımdan ve çevremden gördüklerimden anladığım kadarıyla bu dönemde soğuk algınlığına yakalananlar geç iyileşiyorlar nedense
doğum günü muhabbeti olmuş, ya yanlış anlamayında, benim için özel günler çok da bişi ifade etmiyor, ha kutlamayı tabiki severim herkes gibi unutmam da genelde ama, o an nasıl olursa en güzel şekilde geçirmeye çalışıyoruz, dostlarımız yanımızdaysa onlarla, yoksa annemlerle, onlardan da kimse yoksa sadece çekirdek aile olarak biz kutluyoruz, öyle hazırlıklar planlar falan bana çok gereksiz ve abartı bir yaklaşımla durumu ve çocuğu önemseme gibi geliyor, sağlıklı mutlu olsun bebeklerimiz ve bizler yeterli bence, bir çocuğa verilebilecek en güzel doğum günü hediyesi de mutlu bir yuva
aman yanlış anlamayın beni olur mu? ben kendi duygularımı sadece içtenlikle ifade etmek istedim
kızlar bu aralar kafam çok dolu olduğundan mıdır nedir, çok unutkanım, gittiğim her yerde bişi unutuyorum hayırdır inşallah, şemsiye, çanta vs zaten de flash, resmi yazı falan unutuyorum başıma bişi gelmese bari
bu arada
ilkim aras oğlun hastaymış canım geçmiş olsun çoooookkk
emire amade canım bence sen çok ilgili bir annesin
bu aylarda pek çok bebek daha içiçe geçirmeyi beceremiyorlar aferin emire
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
valla benim oğlanda bir numara yok, bakıcıya tv açtırmıyorum o da radyo açıyor, çocuk tüm türküleri ezberleyecek yakında
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
en sevdiği şarkı angaranın bağları da büklüm büklüm yolları, bide oynuyor küçük hüsamettin gibi
Denis in kızı da hastaydı nasıl oldu acaba, ya
spreyden haber var mı?
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
gamze ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
canım bakıcı konusunda herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim zaten mutluluğun yazdıklarına yansıyor, oğlan büyüsün ana sınıfına sana vericem
asu napıyosunnnn
önemli misafirin gitmedi mi yoksa
diğer arkadaşlar sizlere de kocaman öpücükler
canınız ve canlarınız sağlam:)işleriniz yolunda olsun