2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
doğum gününü sabırsızlıkla bekliyorum valla.annaneyle dede gelecek memlekettenn...ben gitmeyi düşünüyodum bayrama.sıkıntılı bi dönemimiz o yüzden onlar gelecek artıkkk.özledikk ana oğul...

internetten değişik şeyler arayış içerisindeyim bende zaten :)bizimki daha 3 4 adım atıyor ama onu da korkarak ....

ayyy ne güzel bebeişlerimiz yürümeye başlamış.. bizim ki henüz tutunup kalkıyor, tutunarak geziyor ama daha tek başımıza ayakta duramıyoruz..inş 1,5 aya yürürüz bizde yaşımızı karşılarız..

yürümek değilde çabalamak en azından bizim açıdan :)

bi anda yürüveriyolar kızlar.dün emekleyen çocuk bi bakmışsın ertesi gün adım atıyoo.sanki gece uykusunda yürümeyi öğrenmişş.

Bizim doğumgünümüz pazara geliyor. Aile arasında kutlayacağız pazar günü. Öğretmen arkadaşlarımın izin günleri sadece pazartesi. Pazartesi de onlar ve çocuklarla kutlayacağız.Bizim dershanenin terası var çok güzel. Balonlarla süsleyip rehberlik servisimin minderlerinden köşe yapacağız. Herkes pasta-börek bişeyler yapacak. Annem, kayınvalidem falan... Diş buğdayı da yapamadık, ancak çıktı dişler. Ben de diş buğdayı yapacağım. Bodrum'lu arkadaşlar biraz da yöresel bişeyler olsun diye tutturdular. Burada adet bir yaş kınası... Arkadaşım kızının minik bindallısını getirmiş, onu giydiricez Nehir'e, sembolik olarak kına falan yakıcaz. Ay ne bileyim herkes bişey istiyo, sen karışma dediler. Misafir gibi takıl, biz organize edicez dediler. Öğrencilerim falan da dahil oldu.Şimdiden heyecan yaptı herkes. Öncesinde bir bebeğimi kaybettim ben. O hamileliğimi de çok gözönünde yaşamıştım mecburen. Kaybımı da öyle... Nehir herkesin kıymetlisi oldu. O yüzden benden çok hevesli herkes. Allah kısmet ederse planlar böyle. Teslim oldum ben de onlara napayım

Slm kızlar bebeklerimizin birinci yaş günlerîne az kaldı ne gibi planlarınız var ?

Biz iki akşam kutlayacağız biri aillerle biri de arkadaş grubuyla şimdilik bu kadar hala arayışlar içindeyim :)Değişik şeyler istiyorum ama bakalım kısmet 15 kasıma bizim ki ondan biraz daha düşünmekteyim

kızlar benim de bebişime yaş günü hediyem hem mevlüt yapıcam nasip olursa peşine doğum gününasıl olur :44: 50 kişilik senemghy ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

senin yerine ben heycanlanım ozaman çok sevindim nehirin adına valla şanslı bir bebek bende mi kına kıyafeti gibi bişey diktirsem acaba :26: mevlütte olur mu ki:26:

Sonuçta hatırlamak da işte özel ve güzel olsun diye uğraşiyoruz bende kuran falan istiyordum ama evim musayit değil hem de eşim kadınlı erkekli istiyor..Ondan ayrı ayrı yapıcaz

Senin fikrinde güzel kurandan sonra doğum günü derken nasıl ve ne düşünüyorsun peki
?

senin yerine ben heycanlanım ozaman çok sevindim nehirin adına valla şanslı bir bebek bende mi kına kıyafeti gibi bişey diktirsem acaba :26: mevlütte olur mu ki:26:
Hepsi şanslı bebişlerimizin, kendilerini çok seven anneleri var. Allah hiçbir bebeği annesiz bırakmasın. Mevlütte olur mu bilmem ama belki sonrasında giydirebilirsin. Eğlence tarzı bişeyler de yapacaksan,olabilir.

doğru mu anladım acaba canım seni :44: 40 da mevlüd yapmadık nasip olmadı kuran okutcam akrabaları davet edip kuran bitiminde pilav tavuk et kavurma ayran tatlı düşünüyom biraz zaman geçincede resimli pasta çok hoşuma gidiyo geçen yl eşime de yaptırmışdım çok sevinmişti öle işte aslında aklı ermez bu yaşta çocukların doğum günlerine ama ilerde göstereceğim bir resim olur ilk yaşını kutladım diye bişeyler bişeyler doğrumu anlamışım :44:

Evet canım haklısın çok şanslı bebişlerimiz çok sevdiriyolar kendilerini çünkü hepsi birbirinden tatlılar aminnn canım aminnnn doğru annesizlik çok kötü bişey heycan yaptım ben şimdi 31 ekim doğumlu şeyma 3 gün önceden yapmayı düşünüyorum pazar günü öle işte canım senin elinden gelirse liste var ya ilk sayfada bebişlerin doğum günlerini yazsan özelden verim şifreyi cevap alım ona göre halledelim

Seve seve yapardım ama hakkını veremem sanırım, yoğun çalışıyorum bu aralar. Takibini iyi yapamayabilirim. Ev taşıdık bir de, artık işimden daha uzağım. Daha müsait bir arkadaşımız yaparsa çok iyi olur. Yine de kimse uygun olmazsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi.

Benim kocam doğum gününde sadece paya alıp üçümüz oluruz diyo bîrilerîni çağırmak hediye bekliyor gîbi oluyor gerek yok zaten bebek anlamaz doğum gunünden diye düşünüyor bende figürler pasta yaptırmam birde bir taş kurabiye bir seklinde üzerine isim yazılıyor ondann düşünüyorum...

cnm haklisin bende oyle dusunuyrm lakin ben dogum gunu kutlamasi dye cagrmycam. oturmaya dye cagrcam herkesi. geldiklerinde dogum gunu icn geldklerini anlayacaklr. ben de kimseye hedye aldrmak istemem.
cok guzel bir abiye elbise gormustm etegi gul kurusu sonbahar gulleri var. balon etegi var elbisenin. cokk guzeldi ama 90 dedi satici. baklim biraz daha indirirse onu alacagim. saklarm sonra zaten. hatra kalir.

yok ben sadece nezooo yyum
hoşgeldn o zamn cnm bn görmemiştim seni
cnm bizimde gecmedi galiba ama baya azadı bide tek gözünde var sadece sağ göz bizde gecmezse operasyon yaptırcaz cnm hangi sehirdesn nerde yaptırcaksn
hoşş geldin ipek ğe çok geçmiş olsun kim kimi unutmuş neyi unutmuş ben bişey anlamadım :26:
cnm bi arkı vardı onu söledm şaka olsun die
cnm bende biraz uzak tutum ama o günler eskide kaldı artık sık sık gel olur mu
cnm benim eşimde öle düşünüyo belki yakında halamız var onları bide amcasını çağırırz

bugün ipek izin verdiği sürece nöbetci topikçiyim hadi sizi bekliorum kızlarrrrrrrrrrrr hava cok sogudu ya ankaralılar sizde üşüyo musunz

kızlar bu arada dün jinekoljiye gittim hala regl olamadm bende gideym aklımda kalmasın dedim aklıma hiç vajinal ultrason gelmemişti dogumdan sonra ilk muayenemdi acayip korktum ben bu korkyla ikinciyi nası dogururm neyse rahmim yumutralıklar normal bide hormonlara bakılacak pazartesi bakalım sütüm hala koruyomu??

Ben de olmadım hala ya. Herkes sütün koruyordur dedi diye doktora da gitmedim. Aslında gitmek lazım. Sıkıldım çok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…