Bizim doğumgünümüz pazara geliyor. Aile arasında kutlayacağız pazar günü. Öğretmen arkadaşlarımın izin günleri sadece pazartesi. Pazartesi de onlar ve çocuklarla kutlayacağız.Bizim dershanenin terası var çok güzel. Balonlarla süsleyip rehberlik servisimin minderlerinden köşe yapacağız. Herkes pasta-börek bişeyler yapacak. Annem, kayınvalidem falan... Diş buğdayı da yapamadık, ancak çıktı dişler. Ben de diş buğdayı yapacağım. Bodrum'lu arkadaşlar biraz da yöresel bişeyler olsun diye tutturdular. Burada adet bir yaş kınası... Arkadaşım kızının minik bindallısını getirmiş, onu giydiricez Nehir'e, sembolik olarak kına falan yakıcaz. Ay ne bileyim herkes bişey istiyo, sen karışma dediler. Misafir gibi takıl, biz organize edicez dediler. Öğrencilerim falan da dahil oldu.Şimdiden heyecan yaptı herkes. Öncesinde bir bebeğimi kaybettim ben. O hamileliğimi de çok gözönünde yaşamıştım mecburen. Kaybımı da öyle... Nehir herkesin kıymetlisi oldu. O yüzden benden çok hevesli herkes. Allah kısmet ederse planlar böyle. Teslim oldum ben de onlara napayım