2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Cepten alıntı yapamayacağım hasta bebeklere geçmiş olsun öksürük olan bebeğe bizim doktor şurup önermiyor bol sıvı alsın bol bol emzirin....soğuk buhar buhar makinasının önüne tutun 10 dakika birde sterimar ile burnunu açın.. Mümkün olduğunca ilaçsız tedavi...benim oğlanda ya emerek ya da ayağımda uyuyor bu aralar uyku bizde de bozuldu (

Tarioronar naber napıo kuzun

Çok şükür Gamze cim sağlıklı ama yaramaz kıpır kıpır uyumak yerîne oyun oynamak îstiyor uyumayınca da mızırdadı mızırdıyor... :)) ipeğin iyi olmasına sevindim yürür bîr ikî haftaya bizimki sıralıyor ama yürüme girişimi yok henüz...iş banada iyî geliyor başta çok stres yaptım işe başlayacağım için ama boşunaymış iş yerînde dinleniyorum resmen :))

yok ben sadece nezooo yyum

kızlar biz eve salıncak aldık ipeği salıncakta sallıyorum pıt uyyooo tavsiye edilir

merhabalar bizde salıncak düşünüyoruz hangi marka ?birde okuduklarımdan yanlış anlamadıysam kızınızda göz yaşı tıkanıklıgımı var?benim kızımdada var ve geçmedi.sanırım aralık gibi küçük bir operasyon olucagız

Oooooo uykusuzlar topikte Ben kızımı uyuttum, pilatesimi yaptım, az sonra da duşumu alır yatarım. Yarın yorucu bir iş günü bekliyor beni. Sprey'den gelen haberleri merakla okuyorum, çok mutlu oldum sevindiğine. En azından aklını başka şeylerle meşgul etmiş olduk biraz. Gökçemiz de daha iyi olacak ve yine burada görücez arkadaşımızı, uyutmadı yaramaz diyecek, şöyle yaptı, böyle etti diye anlatacak.
Bizde yeni bir icraat yok. Ayakta desteksiz durmaya başladık sadece yavaş yavaş. Bir de ayakkabılarımızı giyme denemelerimiz var Ay bu arada üst ön dişler tam çıkmadan köpek dişlerimizden biri çıktı. Çok komik görünüyo böyle. Zor kısmı atlattık sanırım kazasız belasız. Diğerleri de böyle anlamadan çıkar inşallah.

bende siparişini verdim salıncağın gelmesini bekliyorum.. benim siparişini verdiğim işte bu..

Eklentiler

• $bombastik-1152.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 46
ilkimcim hoşgeldin ben de unuttum internet kotasının dolduğunu bu kız eşimin tayini sebebiyle kayınvalidemde kalabilirim bir süre diyordu acaba oraya mı gitti dedim, oğlan hastaymış geçmiş olsun petidus diye bi şurup var onu kullan doktora sorup istersen baya işe yarıyor
gamzecim sen de hoşgeldin senin kız da hastaymış geçmiş olsun. kızının ve senin keyfinin yerinde olmasına da sevindim maşallah Allah bozmasın.
bebeği uyumayan annelere de kolay gelsin uykusuzluk çok zor insanda sinir yapıyor. Aman kendi nazarıma gelmeyeyim de geç de olsa uyuyor benimki çok şükür.
spreyi de biraz olsun mutlu etmek ne güzel inşallah gökçe en kısa zamanda iyileşir evlerine dönerler evdeki yavru da mutlu olur

Herkese günaydin.
Gamze´cim

Hosgeldin canim,Ipek icinse gecmis olsun canim benim.Dönmene sevindim demissin bende cok sevindim :)
Tuba´cim Spray´den haber almak cok güzel.mutlulugu insaallah Gökce´nin iyi olmasiyla daha da artar.
Eylemsura´cim bebisin icin cok gecmis olsun cabucak gelir ve gecer insaallah.

hoşş geldin ipek ğe çok geçmiş olsun kim kimi unutmuş neyi unutmuş ben bişey anlamadım :26:

Tünaydın hayırlı cumalar gamzecim teşekkürler beni unutmamışın ama nezo başka biri sizi takip ediyorum ama yazmıyodum son bi olaylar olmuş ya hiç hoşlanmadığım mevzular olduğu için uzak tuttum kendimi

canım sağol,hoşbulduk.özlemişim walla burayı.eşim kasım gibi tercih yapacak bakalım.biraz zor bi dönemden geçiyoruz.bazı insanların yüzünden hem maddi hem manevi sıkıntı yaşıyoruz.bakalım nasıl atlatacaz.hayırlısı diyelim adetten değil mi...
oğlum hala aynı ya.babası tutturmuş soğuk algınlığı ilaç vermiyelim diyo.o yüzden bişey de veremiyorum çocuğa.atlatırız inşallah.
amann oğlun uyuya sa söyleme canım.annenin nazarı o kadar çok değiyo kiii.oğlum ne zaman düzelipp dile getirsemmm hep tepetaklak oluyo valla düzeni.bi de bu aralar hastalığından diş sıkıntısından felaket bağımlı çocuk oldu.yanından ayrılmamaı h,ç istemiyo.mutfağı gidiyorum.paçama yapışıyo.pijamamıı taaa aşağıya kadar çekiyo,donla kalakalıyorum mutfaktayürümeye başladığında ben onun arkasından giderdimm,düşmesin diye.şimdi iyice alıştıı ya bıraktım tek başına dolaşsın diye.bu seferde niye arkamdan gelmiyosun,benle beraber dolaş diye ağlıyo.pekiştirdim galiba farkında olmadannnn.

oyy maşallah çok güzel oluyorlar yürümeye çalışırlarken doğum gününe de bişey kalmadı miniklerimizin :)

oyy maşallah çok güzel oluyorlar yürümeye çalışırlarken doğum gününe de bişey kalmadı miniklerimizin :)

canım biz yürmeyi geliştirdik.9buçuk ayllıkken başladı bizim yürümeler. babasıyla salonda futbol oynuyolar artık.koşup topa bi vuruşu var.büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar

doğum gününü sabırsızlıkla bekliyorum valla.annaneyle dede gelecek memlekettenn...ben gitmeyi düşünüyodum bayrama.sıkıntılı bi dönemimiz o yüzden onlar gelecek artıkkk.özledikk ana oğul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…