- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.081
Tarioronar naber napıo kuzun
cnm buluşalım kızlar bigün söylesin hafta ici ögleden sonra hafta sonuda olur ben sizi görmek icin zamn aarlarım
cnm valla ipeğin damla masaj cok çözüm olmadı yani şuan bi duraksama var ama hala tamamen kesilmiş deil inş. gececek gibi gözyaşı olmassa doktora gideceğiz
asuuuu dişlerinz hayrlı olsun cnm bizimde üst dişler gelio iyice kabardı peki alt dişlerinz cıkmadı mı????????
emireamade bende ipeğin küçüklüklerini gelinimize götürmiştim çoruma giderken yani spreye fayfdam olmayacak
denis nerdesin beni unutsun demişsinnnnnnnnnnnnn nerdes,n bunu sen diyemezsn
sevdalinka serap 45 bende cok merak ettm ama haber alamdm msj falan attım..
himmel dönmene sevndm cnm
nezooo????????? kim bizim nazobülo mu?
karaca toopiği boş bırakma
ushaaaaaaaaaaa gitti sanırım unuttu bizi napalım kısmetimiz bu kadarmış
e ee anlatın havalarda soğdu ne var ne yok
kızlar biz eve salıncak aldık ipeği salıncakta sallıyorum pıt uyyooo tavsiye edilir
kızlar biz eve salıncak aldık ipeği salıncakta sallıyorum pıt uyyooo tavsiye edilir
merhabalar bizde salıncak düşünüyoruz hangi marka ?birde okuduklarımdan yanlış anlamadıysam kızınızda göz yaşı tıkanıklıgımı var?benim kızımdada var ve geçmedi.sanırım aralık gibi küçük bir operasyon olucagız
pamuklu derken, kumaş türü olarak herhal.. ya bi marka bi bişi verseniz.. böle olmayacak yani.. azcık çıtlatın bişi yapın, hadi bakeeemm..
cnm buluşalım kızlar bigün söylesin hafta ici ögleden sonra hafta sonuda olur ben sizi görmek icin zamn aarlarım
cnm valla ipeğin damla masaj cok çözüm olmadı yani şuan bi duraksama var ama hala tamamen kesilmiş deil inş. gececek gibi gözyaşı olmassa doktora gideceğiz
asuuuu dişlerinz hayrlı olsun cnm bizimde üst dişler gelio iyice kabardı peki alt dişlerinz cıkmadı mı????????
emireamade bende ipeğin küçüklüklerini gelinimize götürmiştim çoruma giderken yani spreye fayfdam olmayacak
denis nerdesin beni unutsun demişsinnnnnnnnnnnnn nerdes,n bunu sen diyemezsn
sevdalinka serap 45 bende cok merak ettm ama haber alamdm msj falan attım..
himmel dönmene sevndm cnm
nezooo????????? kim bizim nazobülo mu?
karaca toopiği boş bırakma
ushaaaaaaaaaaa gitti sanırım unuttu bizi napalım kısmetimiz bu kadarmış
e ee anlatın havalarda soğdu ne var ne yok
İsterseniz mail verin özelden, boş format olarak göndereyim.
ilkimcim hoşgeldin ben de unuttum internet kotasının dolduğunu bu kız eşimin tayini sebebiyle kayınvalidemde kalabilirim bir süre diyordu acaba oraya mı gitti dedim, oğlan hastaymış geçmiş olsun petidus diye bi şurup var onu kullan doktora sorup istersen baya işe yarıyor
gamzecim sen de hoşgeldin senin kız da hastaymış geçmiş olsun. kızının ve senin keyfinin yerinde olmasına da sevindim maşallah Allah bozmasın.
bebeği uyumayan annelere de kolay gelsin uykusuzluk çok zor insanda sinir yapıyor. Aman kendi nazarıma gelmeyeyim de geç de olsa uyuyor benimki çok şükür.
spreyi de biraz olsun mutlu etmek ne güzel inşallah gökçe en kısa zamanda iyileşir evlerine dönerler evdeki yavru da mutlu olur
canım sağol,hoşbulduk.özlemişim walla burayı.eşim kasım gibi tercih yapacak bakalım.biraz zor bi dönemden geçiyoruz.bazı insanların yüzünden hem maddi hem manevi sıkıntı yaşıyoruz.bakalım nasıl atlatacaz.hayırlısı diyelim adetten değil mi...
oğlum hala aynı ya.babası tutturmuş soğuk algınlığı ilaç vermiyelim diyo.o yüzden bişey de veremiyorum çocuğa.atlatırız inşallah.
amann oğlun uyuya sa söyleme canım.annenin nazarı o kadar çok değiyo kiii.oğlum ne zaman düzelipp dile getirsemmm hep tepetaklak oluyo valla düzeni.bi de bu aralar hastalığından diş sıkıntısından felaket bağımlı çocuk oldu.yanından ayrılmamaı h,ç istemiyo.mutfağı gidiyorum.paçama yapışıyo.pijamamıı taaa aşağıya kadar çekiyo,donla kalakalıyorum mutfaktayürümeye başladığında ben onun arkasından giderdimm,düşmesin diye.şimdi iyice alıştıı ya bıraktım tek başına dolaşsın diye.bu seferde niye arkamdan gelmiyosun,benle beraber dolaş diye ağlıyo.pekiştirdim galiba farkında olmadannnn.
oyy maşallah çok güzel oluyorlar yürümeye çalışırlarkendoğum gününe de bişey kalmadı miniklerimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?