2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

slm kızlar nasılsınız? bende aksamlarıgelebılıyorum genelde.ögretmenım okulda ancak bos derslerde bakabılıyorum..ya kızlar kına gecesi işini ne yaptınız? ben hala yer arıyorum..:5:

olsun canım bende akşamları nadir giriyorum.
kına gecesi işini de hallettim ben bi lokal tuttum. 3 haziran için :82:

Evet speedy aynı günüzz:66: Önceki sayfaları biraz okudumda sen bi çok şeyini tamamlamıssın benim ise daha o kadar çok eksiğim var kii:50: Ve bu gidişle balayımızda aynı yerde olucak :46: Kesin olarak anlatya ya karar verdim ama hangi bölge olduğu belli değil belek, kemer, side arasında seçim yapıcam daha otelleri araştırıyorum bakalım erken rezervasyon için 31 Ocak son gün acele etmem lazım:44:

Evet speedy aynı günüzz:66: Önceki sayfaları biraz okudumda sen bi çok şeyini tamamlamıssın benim ise daha o kadar çok eksiğim var kii:50: Ve bu gidişle balayımızda aynı yerde olucak :46: Kesin olarak anlatya ya karar verdim ama hangi bölge olduğu belli değil belek, kemer, side arasında seçim yapıcam daha otelleri araştırıyorum bakalım erken rezervasyon için 31 Ocak son gün acele etmem lazım:44:

evet balayı için biraz acele et bence daha uyguna gidersin.
balayı için gideceğimiz oteli öneririm. aslen ben antalyalıyım :46: side istemedim bu benim kendi tercihim tabi. denizini fazla beğenmiyorum belek-kemer arasında bu otele karar verdim...
diğer tüm herşeyini yaparsın merak etme canım :1:

evet balayı için biraz acele et bence daha uyguna gidersin.
balayı için gideceğimiz oteli öneririm. aslen ben antalyalıyım :46: side istemedim bu benim kendi tercihim tabi. denizini fazla beğenmiyorum belek-kemer arasında bu otele karar verdim...
diğer tüm herşeyini yaparsın merak etme canım :1:

[ Senin balayı otelin neresiydi canım:3:

Fantasia De Luxe Otel-Kemer :69:

tamam canım orayada bakıyım. Aslen antalya lısın sen daha ii biliyosundur. Ben aslında çeşme marmaris falan düşünüyodum ama haziran başında daha ege deniz ısınmamış olur dediler. O yüzden akdeniz e yöneldim antalya'ya daha önce hiç gitmedim. O yüzden hangi bölge daha iyi bilmiyorum nette araştırdığımda hep belek ve kemer öne çıktı. 5 yıldızlı bi tatil köyü ve ultra herşey dahil olsun istiyorum ekstralarla başım ağrımasın ve tabi balayı olunca insan rüya gibi olsun istiyo herşeyi ama tabi bütçe yanı var birde bunun ne yapalım araştırmaya devam :53: Bende daha gelinleğe bakmaya hiç başlamadım:44:

Back