2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

riu kaya belek bizim de listemizde vardı :61: ama alacartlarında sıkıntı yaşadk.
balayı süresince yalnız 1 kez kullanım hakkına sahip oluyorsun. onun için iptal ettik :44:

Biz nişanlımla çok zevk alarak yapıyoruz herşeyi...Ev ve eşya alma işinde bile çok eğlenmiştik, internetten 30- 40 eve indirdik gezeceğimiz evleri sonra tek tek gezdik ve en çok içimize sineni seçtik ... Eşyalar alınırken eğlendiğim kadar hiç eğlenmemiştim, yatak odasını tamamen biz tasarladık , çılgın nişanlım dolabın içinde ki tüm rafları kendi çizdi... Perdeleri seçmemiz 1 ay sürdü ... Koltukları almak için 1 günü maskoda geçirdik ... Aydınlatmalar için 4 ayrı mağzadan kombinasyonlar yaptık... Anlatırken bile mutlu oluyorum ... Şimdi ev işi bitti, gelinlik damatlık ve balayı işleride , düğün mekanı tamam , kına mekanıda hazır, sadece nikah şekeri ( ki onuda seçtik) ve davetiye kaldı ... Bunlar güzel günler ben hiç bitmesin istiyorummmm yorgunluk mu !!!! hiç öyle bir şey hissetmiyorum

bizde tabiki büyük bi heyecanla alıyorus herşeyimizi ama buaralar ben fazlaca yoruluyorum :):) düğün yakın sanırım evide tuttuğunuza göre?

speedy seni vazgeçiren ne oldu güral dan ...

daha uyguna daha fazla şartlarla yeni otel bulmuş olmam oldu.
fantasia mesela 25 nisanda yeni açılıyır yani onarımda şuanda :65::65::65:

Peki canım Fantasia yı sen araştırdın mı baya şikayet var çünkü nette
bende baktım.
mesela bi tanesi kocası havuzda boğuluyormuş.neden ona kimse yardım etmemiş. :42:
e be salak arkadaşım senin kocan madem yüzme bilmiyor. neden boyundan yüksek havuza dalıyor :37:
bi kaç tane daha gördüm ama önemsemedim :1:

bide keeper canım herkez yeni hayatına keyifle başlıyor.
ama mesela herkezin hayatı aynı olmuyor. kendimden örnek verirsem. devamlı işte yoğunum,
ee haftasonu da işlerin yoğunluğundan mutlaka işe geliyorum :63: hangi arada işlerimi yapmalıyım.
yani daha fazla yoruıluyorum falan filan işte ee buda stres yapıyor.. :90:

Biz evimizi 8 ay önce nişanlanmadan aldık ... 3 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır nişanlıyız...sonra eşyalar için para biriktirdik ... Haziran 2011 de evleniyoruz , borçları ödemeden evlenmek doğru gelmedi , borçla evlilik kolay olmuyor (arkadaşlarımızdan gördük) 21 Haziranda balayına çıkarken arkamızda hiç kimseye borcumuz kalmadan içimiz rahat çıkacağız :)) Allaha şükür...

bide keeper canım herkez yeni hayatına keyifle başlıyor.
ama mesela herkezin hayatı aynı olmuyor. kendimden örnek verirsem. devamlı işte yoğunum,
ee haftasonu da işlerin yoğunluğundan mutlaka işe geliyorum :63: hangi arada işlerimi yapmalıyım.
yani daha fazla yoruıluyorum falan filan işte ee buda stres yapıyor.. :90:

aynen benimde öyle durumlarr... cmt günleri de çalışıyorum bana kalan bir pazar ve alışverişe çıktığımda pazar günü heryer kapalı oluyor bunada deli oluyorum tabii:)

Biz evimizi 8 ay önce nişanlanmadan aldık ... 3 yıldır birlikteyiz ve 6 aydır nişanlıyız...sonra eşyalar için para biriktirdik ... Haziran 2011 de evleniyoruz , borçları ödemeden evlenmek doğru gelmedi , borçla evlilik kolay olmuyor (arkadaşlarımızdan gördük) 21 Haziranda balayına çıkarken arkamızda hiç kimseye borcumuz kalmadan içimiz rahat çıkacağız :)) Allaha şükür...

en güzelini yapmıışşsınız canım inşallah her zaman böyle sorunsuz devam eder işleriniz :21:

aynen benimde öyle durumlarr... cmt günleri de çalışıyorum bana kalan bir pazar ve alışverişe çıktığımda pazar günü heryer kapalı oluyor bunada deli oluyorum tabii:)

aynen canım.. c.tesileri erken çıkıyorum falan ama. malesef olmuyor işte.
ya akşam yada başka zaman ayarlamak durumunda kalıyorum :28:

çok iyi düşünmüşsünüz bide 2009 yılında nişanlandık herşeyimizi alalım borçlarımızı bitirelim öyle evlenelim dedik şükür borç harç kalmadı hazirandada evlenmeye karar verdik ev işine bakmadık bir süre kirada oturucaz evide nisan sonu gibi kiralıcaz bakalım herşeyin hayırlısı olsun

daha uyguna daha fazla şartlarla yeni otel bulmuş olmam oldu.
fantasia mesela 25 nisanda yeni açılıyır yani onarımda şuanda :65::65::65:

bende baktım.
mesela bi tanesi kocası havuzda boğuluyormuş.neden ona kimse yardım etmemiş. :42:
e be salak arkadaşım senin kocan madem yüzme bilmiyor. neden boyundan yüksek havuza dalıyor :37:
bi kaç tane daha gördüm ama önemsemedim :1:

tabiki insanların beklentilerine göre değişiyo memnuniyetleri ama hiç bilmediğim bir yere hem de balayı için giderken bunu riske atmak istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım canım ets tur un web sayfasında fantasia otle için bu sezon kapalıdır yazıyodu demek tadilatta olduğu için öyle yazıyor belki oteli yenilerken hizemt anlayışlarınıda yenilerler:34:

sende haklısın speedy biz sanırım şanslıyız her işimizi hafta sonu hallediyoruz ... Neyse ki cumartesi yarım gün ... Eminim bu yorgunluklarınızı haziran da gideceğiniz balayında atarsınız:)) Umarım çok eğlenir ve dinlenirsiniz

nysan sende araştırdınmı canım kervansaraylada ilgili pek çok şikayet var nette. Aslında Ets tur un önerdiği oteller arasında ama kafam çok karışık:44:

nysan sende araştırdınmı canım kervansaraylada ilgili pek çok şikayet var nette. Aslında Ets tur un önerdiği oteller arasında ama kafam çok karışık:44:

araştırdım canım çok baktım ama şikayetlerin çoğunu 45-55 yaş arası yazmış balayı çifti gidenlerin hemen hepsi memnun çoğu şikayet otel büyük olduğu için denize yürüme mesafesi için yazılmış çok mühim değil otel büyük:):) spor yapmış oluruz

tabiki insanların beklentilerine göre değişiyo memnuniyetleri ama hiç bilmediğim bir yere hem de balayı için giderken bunu riske atmak istemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım canım ets tur un web sayfasında fantasia otle için bu sezon kapalıdır yazıyodu demek tadilatta olduğu için öyle yazıyor belki oteli yenilerken hizemt anlayışlarınıda yenilerler:34:

aynen canım herkzn kafasındaki plana göre beklentiler değişiyor :44:

sende haklısın speedy biz sanırım şanslıyız her işimizi hafta sonu hallediyoruz ... Neyse ki cumartesi yarım gün ... Eminim bu yorgunluklarınızı haziran da gideceğiniz balayında atarsınız:)) Umarım çok eğlenir ve dinlenirsiniz

eve canım bizde haftasonu yapıyruz geneld ama artık bedenim dinlenmekte istiyor :34:

bende bu yorgunlukların acısını şöyle 6gün boyunca balayında atıcammm:62:

aynen şu aralar tek hayalim o zaten :2:

ben senin yerinde olsam gider tur şirketlei ile yüzyüze görüşürüz.
bizde akşam gidicez kısmetse görüşücez bakalım :27:

ben senin yerinde olsam gider tur şirketlei ile yüzyüze görüşürüz.
bizde akşam gidicez kısmetse görüşücez bakalım :27:
[/B][/QUOTE]

evet canım haklısın en iyisi gidi yüzyüze görüşmek sende istanbulda mısın speedy

hiç kafanı bulandırma canınız ner eye gitmek istiyorsa oraya gidin canım sonra keşke burayı tercih etmeseydik demezsiniz en azından gitmek istediniz yerde olursunuz

Back