2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

slm kızlar. bizim 23 ocak nişanımız olacak. 19 haziran da düğünümüz var. kınayı da muhtemelen 17 haziranda yapacağız.
benim çeyizim neredeyse tam. ufak tefek şeylerim var eksik onlarda evin durumuna göre halledeceğim.
eşya olarakta bulaşık makinası, çamaşır makinası ve buzdolabımızı aldık.
gelinlik beğendiğim bazı modeller var nişandan sonra gelinlik işini ilk sıraya alacağım.

hepsini güle güle kullan canım, tarzına hitap eder mi bilmiyorum ama gelinlikte pronovias modellerine bakabilirsin

pronovias modelleri benlik değil aslında.
ben daha kabarık. daha şık daha sakin bi gelinlik istiyorum aslında ben ne istediğimi bilmiyorum :50::51:
ayy umarım güzel olur, bi kere olcak bişi.. tekrar etme şansı yok...

speddy sen eşyalarını aldın mı yaa ben daha bakmadım bile bakan ya da alan var mı kızlar geç mi kaldım:(

inşallah canım eşyalarımı aldık evet. ama ben zaten beğenmiştimç geç kalmadın elbette ama en azından bakmaya başla sıkışma :85:

slm kızlar. bizim 23 ocak nişanımız olacak. 19 haziran da düğünümüz var. kınayı da muhtemelen 17 haziranda yapacağız.
benim çeyizim neredeyse tam. ufak tefek şeylerim var eksik onlarda evin durumuna göre halledeceğim.
eşya olarakta bulaşık makinası, çamaşır makinası ve buzdolabımızı aldık.
gelinlik beğendiğim bazı modeller var nişandan sonra gelinlik işini ilk sıraya alacağım.

hayırlı olsun senin için zaman çok hızlı geçer üst üste olacak çünkü :70:
listeye eklerim senide :69:

pronovias modelleri benlik değil aslında.
ben daha kabarık. daha şık daha sakin bi gelinlik istiyorum aslında ben ne istediğimi bilmiyorum :50::51:

inşallah canım eşyalarımı aldık evet. ama ben zaten beğenmiştimç geç kalmadın elbette ama en azından bakmaya başla sıkışma :85:

hayırlı olsun senin için zaman çok hızlı geçer üst üste olacak çünkü :70:
listeye eklerim senide :69:

teşekkürler canım. inşallah hepimizin istediği gibi geçer.
kınayı netleştirdik 17 haziran cuma olacak. düğünümüz gündüz olacağı için arada bir gün olsun diye düşündük.
pronovias modelleri güzel ama sana katılıyorum bana göre değil. çok sade. gelinlik biraz daha gösterişli olmalı bence. ben zuhal topalın ve ceyda düvencinin gelinlik modellerini çok beğenmiştim. o tarzlarda bişey istiyorum.
dantel gelinliğe çok yakışıyor...

teşekkürler canım. inşallah hepimizin istediği gibi geçer.
kınayı netleştirdik 17 haziran cuma olacak. düğünümüz gündüz olacağı için arada bir gün olsun diye düşündük.
pronovias modelleri güzel ama sana katılıyorum bana göre değil. çok sade. gelinlik biraz daha gösterişli olmalı bence. ben zuhal topalın ve ceyda düvencinin gelinlik modellerini çok beğenmiştim. o tarzlarda bişey istiyorum.
dantel gelinliğe çok yakışıyor...

HAyırlı olsuın canım :82: şafak sayalım bakalım geçer inşallah :52:
bende ceyda düvencinin duvağına bayıldım gelinlikte bana göre herkezde gördüğüm bi model.
benimki nasıl olacak acaba içime sinsin yeter tabi kimse de olmasın diye araştırmıyorum :9:

ben de varımmmmmm ben deeee... 25.06.2011:89::89:

hepimizin yeni başlangıçları şimdiden hayırlı olsun..

önce evlenenler topiği bırakmasınn:1::1::1:

hepsini güle güle kullan canım, tarzına hitap eder mi bilmiyorum ama gelinlikte pronovias modellerine bakabilirsin

ben de gelinlik araştırmalarına başladım arkadaşlar. küçük bir sorunum var ama hayalimdeki gelinliğin üstü bir pronovias modelinde var altı da başka bir gelinlikte. henüz ikisinin bir araya geldiği modeli bulamadım ama:43::43: marta kadar arama süresi verdim kendime bulamazsam marttan sonra diktirmeye başlayacağım inş..

$akay_exclusive_142.JPG

19 Haziran 2011 deki düğünümde giyeceğim gelinliğimi aldım...Çok huzurluyum

Back