2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
CEYLİN bizde gittik fuara güzeldi.
aynen resimler falan çekildik gönül davette mi çekildin? istiridye içinde

evet evet istiridye gönül davette,birde ik iyerde daha çekildik,biri fotoğrafçıda fotoshop yaptılar gelin damat olduk,bide girişte brillant vardı ya onda çekilcektik boyum yetmedi,insan bir tabure koyar

gerçektenmiiiii,ne kadara mal oldu,nasıl oluyor paket içeriğinde ne var anlatırmısın

ben oranın Fatih şubesinde nişan yaptım her gelen yemekli mi falan dedi..
çok memnun kaldık resmen rüya gibi oldu diyebilirim.
bi kere inanılmaz organizasyonlular tek tek sana şimdi şöyle böyle olacak diyor
int bakabilirsen gümüş menü olacak bizimki ama o bile yetiyor. ve hepsi sınırsız
7600 TL toplamda bizim indirimli olacak. bakalım ne kadar inecek bilmiyorum ama kesinlikle değer

çok güzel canım biz düğün yapamıcaz ,ve biz istanbul da değiliz,evlilik kredisi çektik ve düğün yapmamaız mümkün görünmüo ,artık nikah sonrası arkadaşlarla gideceğimiz eğlenceyle idare edicez

anladım canım.
neredesin peki. bende düğün istemeselerdi. kesinlikle öyle yapardım.
güzel bi restaurantta yiice eğlenirdim. peki balayını naptınız?

anladım. hayırlı olsun inşallah güzel geçer
bizde kemere gidicez. 8 günlüğüne şimdiden sabırsızlanıyorum

evet ya bende biranönce gelsin artık,evlenmek gelinliğimi giymek kendi evimde yaşamak balayına gitmek istiyorum,bütün geri sayım takvimlerini indirdim netten,senin kaçtı benim haziran 4

YOK Canım ben öyle özellikle bişey almadım.
ama sanırım şöyle bişey gelin evi ya aldığın yatak örtüsü de beyaz olsun anlamında.
benim 1 tane beyaz dantel var ilk zaman onu sererim

YOK Canım ben öyle özellikle bişey almadım.
ama sanırım şöyle bişey gelin evi ya aldığın yatak örtüsü de beyaz olsun anlamında.
benim 1 tane beyaz dantel var ilk zaman onu sererim

hııı benim yok alayım bir tane ozaman kk da bu konuyla ilgili bi topic var ağzım açık kaldı,yok kız takla atarmış yok bilmemneymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…