- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.561
iyi gecler diyecem ama kimse kalmamış yine ben bi türlü yakalayamadım milleti yaw:84::84:
kaçak gelın nerdesın sen bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gecler diyecem ama kimse kalmamış yine ben bi türlü yakalayamadım milleti yaw:84::84:
daha çok erken diilmi yaa acaba bnmi geç kaldım bilemedim offff:S
paranın su gibi gitmesinin ne demek olduğunu bu evlilik işinde anladım,30 bin lira kredi çektik nişanlımla,düğün yapmıyoruz.şu ana kadar
mobilyalar oturma odası ve yatak odası dahil 9.000
gelinlik erken aldığım için 1.450
kuaför erken rez.saç makyaj 250 tabi bunun daha yanında arkadaşları akrabaları var
perdeler ve bir duvara kağıt kaplama 3000
ıvır zıvır banyao takımları banyo halıları ,bardak çanak:1500
banyo dolabı 299
badana 1000
avize 1500(tanıdıkla aldık yoksa 2500 tutacaktı)
nişan parası 1000
nişanda takılan set yüzükler 3000
Nikah parası:400
duşakabin 150
kombi 1500
nişanlık 250
balayı 2500
dolap içlerine örtü 300
halı almadık henüz
sebzelik alıcam 150 lira
Daha bir sürü şey var,(elektrik,su ,doğalgaz açtırma bile 1000 lira,,,,davetiye ,şeker...)
çok zor çokkkkk:2:
Ya daha bu haftasonu nişan alışverişim var. bir sonraki hafta da nişan. biz de sizin gibi her şeyi ama her şeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz. kredi çekip halletmeye çalışıcaz. ama bu fiyatları okuyunca dudaklarım uçukladı resmen. Allahtan tabak çanak işini önceden halletmiştim. yemek takımları,çatal bıçak takımı, tencere tava var(Başka da hiç bişeyim yok zaten). o zaman anneme çok kızmıştım ama şimdi işime yarayacak. bi de onlar çıksaydı offffff.......işimiz çok zor. allah ev kurana yardım edermiş. inşallah altından kalkabiliriz.
Ya bi de herkese bişey sorucam. Gelinliği kışın almak ucuza gelir mi? kuaförle önceden anlaşmak farkeder mi?
Ya daha bu haftasonu nişan alışverişim var. bir sonraki hafta da nişan. biz de sizin gibi her şeyi ama her şeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz. kredi çekip halletmeye çalışıcaz. ama bu fiyatları okuyunca dudaklarım uçukladı resmen. Allahtan tabak çanak işini önceden halletmiştim. yemek takımları,çatal bıçak takımı, tencere tava var(Başka da hiç bişeyim yok zaten). o zaman anneme çok kızmıştım ama şimdi işime yarayacak. bi de onlar çıksaydı offffff.......işimiz çok zor. allah ev kurana yardım edermiş. inşallah altından kalkabiliriz.
Ya bi de herkese bişey sorucam. Gelinliği kışın almak ucuza gelir mi? kuaförle önceden anlaşmak farkeder mi?
kızlar enişteniz 19 hazirana salonu tutmuş.bizim nikah salonda olacağı için özele mi giriyor yani o gün kesinlikle bi boşluk olur mu yoksa salonda da olsa boşluk bulamaz mıyız nikah için? :44:
kızlaaar nerdesini yaaa topic iyice düşmüş aşağılaraaa
balımmm nerdesin sen ya özledim seni...
biz yarın evlilik fuarına gidiyoruz
bizde belki pazara sarkabilir tabi
en geç 13:00 te ordayız ve geri dönerken eminim dbimiz düşmüş olacak,bizimkide çeyizmi düğünmü dicez
kız nisoşşş gelinliğinin resmini koymayı düşünüyo musun? yanlış anlama çalmak için değil meraktan
kıs gelince haber etde gelinliğin resmini koyım sana