2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yavru bugün eniştenle buluştuk rastgele bi gelinlikçiye öylesine bakmaya girdik kadın zamdan bahsedince benimki hemen pazartesi gelsek mi falan demeye başladı.demekki başkasından duyması gerekiyomuş :52: işe bak :1:

Günaydın kızlar,fotoğraf işini ne yaptınız ,:

Son düzenleme:
abin nasıl çekiyor peki,benim istediğim belgesel ve ya düğün hikayesi diye adlandırılan tarzda,kuaförden başlıyor gelin alma,dış çekim nikah ,her anı çekiyor:31:

biz abarttık 1 gece önceden başladık eplencelere geyiklere :52:
profesyonel makine ile çekti işte mükemmel oldu

Son düzenleme:
HIMMM ozaman sizin oralarda ayarlar. düğün hikayesine falan bak.
oda uyguna geliyor :41:
sen mobilyaları falan naptın

Mmobilyalarımın hepsini aldım ,benim tek eksiğim avizelerle halılar birde ıvır zıvır,9000 liraya aldım mobilyaları beyaz renk(salon yatak ,odası) oturma odasıda kırmızı siyah
sen ne yaptın

Mmobilyalarımın hepsini aldım ,benim tek eksiğim avizelerle halılar birde ıvır zıvır,9000 liraya aldım mobilyaları beyaz renk(salon yatak ,odası) oturma odasıda kırmızı siyah
sen ne yaptın

BENİMDE tamam mobilyalar aynen avize,halı falan kaldı işte eksikler..
yemek odası+yatak odası siyah beyaz.
oturma grubumda beyaz gri. hepsi 7000 TL aldık 3 aynı yerden olduğu için indirim yaptılar :36:

BENİMDE tamam mobilyalar aynen avize,halı falan kaldı işte eksikler..
yemek odası+yatak odası siyah beyaz.
oturma grubumda beyaz gri. hepsi 7000 TL aldık 3 aynı yerden olduğu için indirim yaptılar :36:

biz ucuz aldık dioduk ama sen bizdende ucuza almışsın:) hayırlı olsun inşallah,
ya kuaförle anlaştınmı konuştunmu limseyle,birde model karar verdinmi,ben topuz istemiyorum ,sıkı bir topuz istemiyorum ,böyle slaık bir saç istiyorum ,sn ne düşünüyorsun,bu arada bu foorumun sabah nöbetleri bizim:1:

biz ucuz aldık dioduk ama sen bizdende ucuza almışsın:) hayırlı olsun inşallah,
ya kuaförle anlaştınmı konuştunmu limseyle,birde model karar verdinmi,ben topuz istemiyorum ,sıkı bir topuz istemiyorum ,böyle slaık bir saç istiyorum ,sn ne düşünüyorsun,bu arada bu foorumun sabah nöbetleri bizim:1:

benim nişanımda salonda oldu ya maşalıydı saçlarım.
bende onun için toplu bi saç istiyorum :24: farklı olsun diye bu kezde :52:
saçıma yine aynı kuaföre giderim. makyajı da yengem makyöz o yapar :51:
ama modelim net değil dur sana bi kaç açık model ekleyim ama :27:
burya gelmezsem genelde burada oluyorum beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2692.html

$67309_162144107138280_147939398558751_424333_7343184_n.jpg $makyaj.jpg

bu iki model var elimde

:2:
benim nişanımda salonda oldu ya maşalıydı saçlarım.
bende onun için toplu bi saç istiyorum :24: farklı olsun diye bu kezde :52:
saçıma yine aynı kuaföre giderim. makyajı da yengem makyöz o yapar :51:
ama modelim net değil dur sana bi kaç açık model ekleyim ama :27:
burya gelmezsem genelde burada oluyorum beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-2692.html

ohh maşallah,abi fotoğrafçı,yenge makyöz bütün masraflar otomatik olarak düşüyor,niye bizim sülalede böyle insanlar yok yav:31: bu alttaki modeller pek tarzım değil canım,mesela ilk baştaki çok karışık geldi gözüme,diğeride böyle çok olgun saç gibi geldi,benim nişanlımda topuz sevmiyor,linkinede bakıyorum şimdi

:2:

ohh maşallah,abi fotoğrafçı,yenge makyöz bütün masraflar otomatik olarak düşüyor,niye bizim sülalede böyle insanlar yok yav:31: bu alttaki modeller pek tarzım değil canım,mesela ilk baştaki çok karışık geldi gözüme,diğeride böyle çok olgun saç gibi geldi,benim nişanlımda topuz sevmiyor,linkinede bakıyorum şimdi

aynen canım birazcık düşüyor masraflar :24::24:
şimdi kuaför dükkanı açıyor ozaman daha rahat bile olabilirim :9::9::9:
daha farklı bişeyler istiyorsun sanırım

Back